AlterMann Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 ejga fury, gdje se ti tako žuri polako mali, jednog pripali... :smoke:
doggie Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 potegnem levega, :smoke: potegnem desnega, :smoke: pa počasi ponovim, :smoke:
AlterMann Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 potem še mal nazaj zaspim dopoldan res nč ne nardim samo kadim, kadim, kadim...... :smoke:
bmwslo Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 :smoke: puši, samo puši, puši moj dečače plavi :smoke:
doggie Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 prepoved :smoke: kaže pozitivne premike
bmwslo Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 :grim :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke:
AlterMann Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 puši, samo puši, puši moj dečače plavi samo nemoj, nemoj po glavi, druže plavi ... :smoke:
bmwslo Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 još bolje, uopšte me ne gnjavi :smoke:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se