bmwslo Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke:
motoristek Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke:
bmwslo Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 (popravljeno) :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: Popravljeno December 7, 2008. Popravil bmwslo
bmwslo Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 :smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke:
Brejker Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 A v kadilnici se kadi sam tobak? A ga lahko mal namešam mal? Mal doma vzgojene-nebo škodil ostalim? Pasivno kajenje pa to? No vseeno bom tvegal: ČKKKK KŠŠŠŠ in joint že gori, tapru dim mi pride do kosti; drugidim prec za tem se nadaljuje, poslinm še žarjavco, da me prasica ne sezuje,... (KLEMEN KLEMEN) :afro2:
bmwslo Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 A v kadilnici se kadi sam tobak? A ga lahko mal namešam mal? Mal doma vzgojene-nebo škodil ostalim?Pasivno kajenje pa to? No vseeno bom tvegal: ČKKKK KŠŠŠŠ in joint že gori, tapru dim mi pride do kosti; drugidim prec za tem se nadaljuje, poslinm še žarjavco, da me prasica ne sezuje,... (KLEMEN KLEMEN) :afro2: Oh ta mularija. Še kadit ne znajo normalno :whistle: :smoke::smoke::smoke:
motoristek Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 Oh ta mularija. Še kadit ne znajo normalno :whistle: :smoke::smoke::smoke:
Brejker Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 Oh ta mularija. Še kadit ne znajo normalno :whistle: :smoke: :smoke: :smoke: :D Ej sam pa pomoje prej vzgojim travco kot pa ti bilko tobaka B) :D :smoke:
sesir Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 Čeprav smrdi in je treba preluftat sem tud jz priš na čik :smoke:
bmwslo Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 :smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke::smoke:
bmwslo Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke:
AlterMann Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 happy new smoke.... :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke:
bmwslo Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 happy new smoke.... :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: Itaq
bmwslo Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 (popravljeno) :smoke: Popravljeno December 8, 2008. Popravil bmwslo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se