goldrake Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 zanima me če ima kdo kaj informacij gle de hiš juting, kvaliteta...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest zkuna Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 zanima me če ima kdo kaj informacij gle de hiš juting, kvaliteta...... So bosanske in stanejo do 580 EUR/sqm (na ključ). Kaj več zanima tudi mene ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 So bosanske in stanejo do 580 EUR/sqm (na ključ). Kaj več zanima tudi mene ... če ti ni faktor samo denar jo ne priporočam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 Sem ogromno prebral o njih in večina ni preveč zadovoljna, predvsem s tesnenjem ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Butnglavc Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 Sem ogromno prebral o njih in večina ni preveč zadovoljna, predvsem s tesnenjem ne. Kar niti ni tako slabo. Vsaj ne bo plesni v hiši :kva1: :lol1: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest zkuna Objavljeno September 21, 2007 Deli Objavljeno September 21, 2007 Sem ogromno prebral o njih in večina ni preveč zadovoljna, predvsem s tesnenjem ne. Kje se pa da kaj prebrat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno September 21, 2007 Deli Objavljeno September 21, 2007 http://med.over.net/forum5/read.php?98,202...548#msg-2024548 Na tem forumu je v drugih temah se ogromno o tem...sicer pa naj si vsak ustvari svoje mnenje, moj namen ni nikogar v nic prepricevat, samo odgovoril sem na vprasanje...osebnih izkusenj pa nimam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se