Ice Objavljeno Julij 3, 2001 Opozori Objavljeno Julij 3, 2001 grem jaz tudi v horizontalo.adio vsi ostali neumorni rinezi.
pupa Objavljeno Julij 3, 2001 Opozori Objavljeno Julij 3, 2001 Thja prihaja cas tudi mojega slovesa. Horizontala klice na veliko. Pa še malo knjige preberem, potem pa addijo.... Ampak nekaj mi pa vseeno ni jasno! Kaj imajo pozdravcki in cestitke veze z mopedfanovim lahko noc???? Odgovor dobite naslednji teden ob isti uri, na istem programu.... ne zamudite.... najboljša španska nanizanka doslej..... 154564154689 delov že caka na vas. Ce vas zanima, kaj se bo zgodilo jutri poklicite: 080 855-59789 in izvedeli boste skrivnost Mopedfanovega izreka lahko noc.... Prevod in priredba: Mustafa Mudasfkoivic kisses Pupa
mopedfan Objavljeno Julij 4, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 4, 2001 In zgodba se ponavlja! Spet je treba pupi vse razložit. Ja kaj ima veze?! To, da se kulturno posloviš ko zapustiš forum! Mal bontona ne skodi, a ne?
mopedfan Objavljeno Julij 4, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 4, 2001 Grem se mal delat! Se vidmo zvecer!
Ice Objavljeno Julij 4, 2001 Opozori Objavljeno Julij 4, 2001 ma fucka se nam bonton,ali kaksen bonbon ze....zivela anarhija!
Brrrm Objavljeno Julij 4, 2001 Opozori Objavljeno Julij 4, 2001 Za konec še bonbon: Lahko noc, pardon, še ne spat, bye Brrrm
badfreek Objavljeno Julij 4, 2001 Opozori Objavljeno Julij 4, 2001 oooooopa! badfreek rock till you drop
badfreek Objavljeno Julij 4, 2001 Opozori Objavljeno Julij 4, 2001 pardon badfreek rock till you drop
Perla Objavljeno Julij 4, 2001 Opozori Objavljeno Julij 4, 2001 SPET SAMO SMETITE!!!! CESTITAM IN POZDRAVLJAM, Perla
pupa Objavljeno Julij 4, 2001 Opozori Objavljeno Julij 4, 2001 Ampak Mopedfan, vseeno ni treba odpirati novega topica za to, da reces lahko noc!!!! kisses Pupa
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se