PikiJapok Objavljeno November 20, 2007 Avtor Deli Objavljeno November 20, 2007 Me zanima kdo bo pa financer tiste zloglasne varnosti, ko se bo, če se bo kdaj začela graditi ali karkoli že? Če sem prav razumel vprašanje (v kar močno dvomim) je odgovor: država - torej mi (davkoplačevalci). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno November 20, 2007 Deli Objavljeno November 20, 2007 odgovor: država - torej mi (davkoplačevalci). Skor sm začel že verjeti v d. mraza :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno November 21, 2007 Avtor Deli Objavljeno November 21, 2007 Skor sm začel že verjeti v d. mraza :krneki: S padcem rajnkega sistema je dedek mraz izgubil na veljavi, zato se je treba zanašati na kapital. Vse moramo plačati... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žeks Objavljeno November 21, 2007 Deli Objavljeno November 21, 2007 S padcem rajnkega sistema je dedek mraz izgubil na veljavi, zato se je treba zanašati na kapital. Vse moramo plačati... zdaj ko je peterle popušu se tud na miklavža nemoremo zanest!Zdaj ko smo v evropi in smo ta glavni :worship: mogoče bo pa božiček pršu u ride :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno November 21, 2007 Deli Objavljeno November 21, 2007 ne sledim najbolš... pikijakop v čem so se ti vsi motoristi zamerli da daješ predloge o nekih črtah, pa da kličeš patrulje itd. ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno November 21, 2007 Deli Objavljeno November 21, 2007 ne sledim najbolš... pikijakop v čem so se ti vsi motoristi zamerli da daješ predloge o nekih črtah, pa da kličeš patrulje itd. ??? preveč časa ma, to je vse...in se je pač lotil "reševanja sveta"...sej bo slej ko prej pristal na realnih tleh :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 22, 2007 Deli Objavljeno November 22, 2007 preveč časa ma, to je vse...in se je pač lotil "reševanja sveta"...sej bo slej ko prej pristal na realnih tleh :yes: Kaj je kakec mali, a si spet živ in ne rabiš več svojega klona, a? Z razliko od tebe je človek nekaj naredil in za tem stoji....Kaj pa ti, sirota nebogljena driskasta??? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno November 25, 2007 Deli Objavljeno November 25, 2007 no no ritke, mal se umirte... sj bo tut vreme bolš upam... hehe, kr na jeklene lubice mal pomislte pa spočite te vaše napete živčke :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno November 25, 2007 Deli Objavljeno November 25, 2007 (popravljeno) Kaj je kakec mali, a si spet živ in ne rabiš več svojega klona, a? Z razliko od tebe je človek nekaj naredil in za tem stoji....Kaj pa ti, sirota nebogljena driskasta??? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: naredil pa ni nič dobrega, ampak samo škodi ostalim motoristom ;) stoji za samimi idiotskimi stvarmi :) naj se ne vtikuje v varnost drugih ljudi pa igra nekega dobrotnika ampak naj pomete pred svojim pragom ;) če nekoga veseli naganjanje po ridah, se naj tam naganja, komur ne paše pa naj gre kam drugam pa naj se vtika v tuje zadeve ;) hinavci, patrulje bi klicali pa dajali predloge o črtah... take bunkeljne pa res preziram Popravljeno November 25, 2007. Popravil Čamac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno November 25, 2007 Deli Objavljeno November 25, 2007 naredil pa ni nič dobrega, ampak samo škodi ostalim motoristom ;) stoji za samimi idiotskimi stvarmi :) naj se ne vtikuje v varnost drugih ljudi pa igra nekega dobrotnika ampak naj pomete pred svojim pragom ;) če nekoga veseli naganjanje po ridah, se naj tam naganja, komur ne paše pa naj gre kam drugam pa naj se vtika v tuje zadeve ;) hinavci, patrulje bi klicali pa dajali predloge o črtah... take bunkeljne pa res preziram popravek: pa naj se NE vtika v tuje zadeve ;) prej se je znašel tukaj tiskarski škrat :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LucifugeRofocale Objavljeno November 25, 2007 Deli Objavljeno November 25, 2007 ne sledim najbolš... pikijakop v čem so se ti vsi motoristi zamerli da daješ predloge o nekih črtah, pa da kličeš patrulje itd. ??? Si si že sam odgovoril. @Čamac: si še preotročji, da bi razumel napisano & povedano. Tavžentkrat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno November 25, 2007 Deli Objavljeno November 25, 2007 no pa d še jst eno boso ustrelim pa ne me zatoučt takoj :)....zaprt cesto za avte spodaj pr tabli planina-konec pa zgoraj ko se enosmerna prklopi nazaj na ovinke..enosmerno spremenit u dvosmerno...pa bojo mel motoristi tist kilometer ceste za izživljanje gor pa dol...nej si postavjo kockaste bale na vsak ovink in bo...sj vem da je nemogoče ampak sanjat ni greh :whistle: pa lep dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno November 25, 2007 Deli Objavljeno November 25, 2007 Motorje oz. enosledna vozila, ki se vozijo z izpitom A kategorije bi prepovedal in jih ne bi nikoli več pustil na cesto "ukinil, 4 life" :whistle: (imejte jih doma za dnevni avtar) :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno November 25, 2007 Deli Objavljeno November 25, 2007 no pa d še jst eno boso ustrelim pa ne me zatoučt takoj :) ....zaprt cesto za avte spodaj pr tabli planina-konec pa zgoraj ko se enosmerna prklopi nazaj na ovinke..enosmerno spremenit u dvosmerno...pa bojo mel motoristi tist kilometer ceste za izživljanje gor pa dol...nej si postavjo kockaste bale na vsak ovink in bo...sj vem da je nemogoče ampak sanjat ni greh :whistle: pa lep dan Petdeset km južneje imaš Grobnik in tam lahko sanjaš kolikor hočeš. In to brez vseh nevarnosti, ki jih prinaša športna vožnja na cesti namenjeni javnemu prometu. Zdajle manjka samo še tisti TOK, TOK po glavi in vprašanje: "Anybody hooome!?" :stupid: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 26, 2007 Deli Objavljeno November 26, 2007 (popravljeno) ja trenutno ga spet rabim :D ...in koji k**** si pa zdaj ti, spet nek pametnjakovič, kak klon HHV-ja ali kaj... :headbang: jaz sem tudi nekaj naredil:v pol sezone sem 636 krat sem prekršil cpp-je, in še več jih bom!!! :P HHV ne rabi klona, tako kot ti sirota nebogljena........Le glej, da te ne bo slej ko prej, kaka mačka polizala s ceste.... :naughty: Popravljeno November 26, 2007. Popravil GRUNF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Januar 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 9, 2008 sej bo slej ko prej pristal na realnih tleh :yes: Iskreno upam, da nas bo čimmanj pristalo na "realnih tleh"... Posledice znajo biti kar hude. (Tudi) Klajba bi znal dokaj slikovito opisati zadevo. Sicer pa je tako, da se vsaka razgreta glava enkrat ohladi... Žal nekatera šele "na hladnem", nekatere pa šele v hladilnici... Sicer pa je tako... Nekateri "wannabe frajerčki" pač izigravajo heroje na cesti... Žal pa se ne zavedajo dejstva, da so heroji že vsi pokojni. Kar pa je še huje... Niso vsi pokojniki heroji... Nekateri so odšli na večno počivališče brez odpustka tistega, ki so ga pohabili ali mu vzeli življenje. Nekateri pa imajo celo to srečo, da živijo s tem bremenom še dolga leta. Zanimivo pri vsem skupaj je, da tudi v tej temi predvsem bentijo drekači brez jajc, ki so heroji zgolj in samo, ko so skriti v kombinezon in pod čelado, medtem ko so v realnem življenju pač navadni pussy-ji brez hrbtenice. Takšni osebki so značilni tudi po tem, da se namesto z vsebino, raje ukvarjajo z osebo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 9, 2008 Deli Objavljeno Januar 9, 2008 Piki, pa ne da si ratal cinik :evilgrin: :beer2: al pa kava ob prvi priliki, ko se spet vidimo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Januar 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 9, 2008 :beer2: al pa kava ob prvi priliki, ko se spet vidimo :D Se popolnoma strinjam. Pa še malo bi te zlorabil za vtise iz jesenske vožnje po otoku. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 9, 2008 Deli Objavljeno Januar 9, 2008 (popravljeno) Vsekakor, če boš kaj v naših koncih javi in pa seveda obratno, za takšne zadeve sem vedno na voljo :beer2: Popravljeno Januar 9, 2008. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jure11 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 bla bla bla, ride so bile, preden se je vaš ata ulegel na mamo in bojo še dolgo potem ko nas ne bo več!!!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: vsi plavamo v isti juhi "vsi smo motoristi" zato ne razumem pluvanja po motorističnih kolegih!!!! :headbang: vsi smo ljudje,vsi kršimo cpp, tako ali drugače!!!!!!! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jure11 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 saj vem, da je za prebivalce Planine hrup motorjev moteč, vendar, če bi imeli kaj v glavi, bi lahko ta "motoristični" hrup lahko zelo tržili,npr:vas prijazna do motoristov (se bi vsak ustavil in popil b.a.pijačko; kaj prigriznil, itd.... ne me narobe razumeti, ampak piki bi lahko kaj drugega delal, kot pa svojo jezo stresal na ride piki prosim, daj svojo energijo usmerit drugam, npr;v svojo punco,ali pa pojdi k žakelj-u na fitnes, pa bo bolje zate in za "ridaše" !!!!!!!!! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 Eh Piki, spet eden. Pa veš kaj, ima prav. Seri jih u kurac, saj jih bodo zrihtal. Več kot jih bo, večje sranje bodo počeli. Preberem si le njihove poste in se nekajkrat na leto peljem na kofe na morje, pa mi je vse jasno. Vožnja čez ride pač zahteva popolno zbranost in previdnost. Pa ne zaradi ceste, temveč zaradi kretenov, ki se tam nabirajo. Jim bom pač še vsake toliko fakiča pokazal in čimhitreje odpeljal na kraje, kjer črne luknje nimajo takega vpliva. Tebi pa svetujem, da se nehaš ukvarjati z njimi, saj očitno nima smisla. Karkoli boš naredil za njih, te bodo le opljuvali. Pusti naravno selekcijo naj deluje. Piki, respect in lep pozdrav. Ridašem, predvsem raznim Jurkotom pa enga velikega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 ...vsi plavamo v isti juhi "vsi smo motoristi" zato ne razumem pluvanja po motorističnih kolegih!!!! .. Koji si mi ti kurac kolega? Od kdaj in kje? Ti kar plavaj po juhi, ki si jo kuhaš. Upam da te bo vsaj malo opekla. :evilgrin: Vsak smrko, ki se usede na moped mi bo sedaj pridigal, da smo kolegi. Moji kolegi in prijatelji imajo kaj več kot samo neki moped med nogami. Predvsem v glavi in srcu. Zato ti za kolege smatraj kogar hočeš, ljudi ki se prevažajo z motorji pa ne sili v svojo druščino. Kajti glavna lastnost, ki vas označuje in združuje ni posest in uporaba motocikla. Bi napisal kaj, pa so me moderatorji pred časom prosili, naj uporabljam malo manj jebaški besednjak. In kot vidiš, sem se lepo zadržal. Daj se še ti, pa se obračaj na svoje kolege, ostale motoriste pa pri miru pusti! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 bla bla bla, ride so bile, preden se je vaš ata ulegel na mamo in bojo še dolgo potem ko nas ne bo več!!!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: vsi plavamo v isti juhi "vsi smo motoristi" zato ne razumem pluvanja po motorističnih kolegih!!!! :headbang: vsi smo ljudje,vsi kršimo cpp, tako ali drugače!!!!!!! :headbang: nismo pa vsi, bebci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 saj vem, da je za prebivalce Planine hrup motorjev moteč, vendar, če bi imeli kaj v glavi, bi lahko ta "motoristični" hrup lahko zelo tržili,npr:vas prijazna do motoristov (se bi vsak ustavil in popil b.a.pijačko;kaj prigriznil, itd.... ne me narobe razumeti, ampak piki bi lahko kaj drugega delal, kot pa svojo jezo stresal na ride piki prosim, daj svojo energijo usmerit drugam, npr;v svojo punco,ali pa pojdi k žakelj-u na fitnes, pa bo bolje zate in za "ridaše" !!!!!!!!! :headbang: ja ful, bi blo biznisa od teh 7 motoristov ki se tam, klatjo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se