zmajcek1 Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 Pozdravljeni Zanima me kje se dobijo nalepke za na prevozna sredstva smešne, razni izreki itd... Ima kdo kakšno dobro idejo oz. jo je videl, kot npr.: Na cesti si vzemite čas, ne življenje. In npr. kje bi dobil nalepko The Doctor ? Hvala Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 poglej v louis.de mal drugač pa jih lahk daš naredit pa boš jih mel unikatne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 Meni se zdi posrečena: Dont follow me, Im lost too :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 To bi si jaz dal evo: Welcome to Maribor! Now go home! MoTo G_P 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 don`t fallow me, i am going drinking! slavisti me popravte ker angleščina ni moja jača stran :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 jaz bi si dal gor "will fuck for food, but today i´m not hungry so it´s your lucky day" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 Pošlji mi na PM......pa ti jo naredim.... Na razpolago v črni, beli, rumeni, rdeči barvi.......dimenzije 1,20m.........neomejene dolžine.....no ne več k 50m,00m.....ker tok je folije na roli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 iskalnik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 Še zaj mam zadi eniga gor nalimaniga, ki se mi je lani v rit zaleto... malo je že spran pa razcotan.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 Na pokrov zadnjega sedeža: THIS IS NOT YOUR PLACE, BITCH :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prefix Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 Na pokrov zadnjega sedeža: THIS IS NOT YOUR PLACE, BITCH :grim haha, tolo bom pa js dal na motor:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 Živčni, napeti? Me ne morete prehiteti? Persen pomirja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Oktober 11, 2011 Deli Objavljeno Oktober 11, 2011 zanima me kje bi loh dobu nalepko S-max od forda ?uno k pride na zadnji strani, 3D.. mogoče kdo ve? u a3m jo nimajo kolkr sem se zanimal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se