motofrik Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 Že na parih srečanjih sem opazil, da imajo nekateri nekaj narejenega, da pokadi iz izpuha. Kakšno doziranje olja v izpuh, ali prav v cilinder...? Mi je bolj sprejemljivo, kot pa pokanje iz izpuha.
GREY WOLF Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 Že na parih srečanjih sem opazil, da imajo nekateri nekaj narejenega, da pokadi iz izpuha. Kakšno doziranje olja v izpuh, ali prav v cilinder...? Mi je bolj sprejemljivo, kot pa pokanje iz izpuha. Mogoče tankajo na Petrolu... :worship:
Furioso Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 Že na parih srečanjih sem opazil, da imajo nekateri nekaj narejenega, da pokadi iz izpuha. Kakšno doziranje olja v izpuh, ali prav v cilinder...? Mi je bolj sprejemljivo, kot pa pokanje iz izpuha.
GREY WOLF Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 To dela samo na Akrapoviču, drugače mora žensko bitje opravit potrebno.
Furioso Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 To dela samo na Akrapoviču, drugače mora žensko bitje opravit potrebno. Tukaj bi šlo?
pjero Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 mogoče je to pički* dim :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se