Schmid87 Objavljeno September 29, 2007 Deli Objavljeno September 29, 2007 nč nism zasledu.. a je dons poj kdo vidu Mirana? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno September 29, 2007 Deli Objavljeno September 29, 2007 fak kera tema za nabijanje :worship: miran iz črnomlja na tvojem mestu bi se preselu al pa preimenoval :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desert Soul Objavljeno September 30, 2007 Deli Objavljeno September 30, 2007 Sinoči sem sanjal o Miranu. Diana, ovca in Miran okrog mize, pa en čuden pir na njej. Sem ga povprašal po Mayci, pa je ravno odprl usta, potem je pa budilka zazvonila. Šment! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 30, 2007 Deli Objavljeno September 30, 2007 Sinoči sem sanjal o Miranu. Diana, ovca in Miran okrog mize, pa en čuden pir na njej. Sem ga povprašal po Mayci, pa je ravno odprl usta, potem je pa budilka zazvonila. Šment! :headbang: u nasledno jo pa ne sploh naštimat da te zbudi :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 30, 2007 Deli Objavljeno September 30, 2007 je kdo kej budilko vidu ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 30, 2007 Deli Objavljeno September 30, 2007 je kdo kej budilko vidu ? čigawo???? miranovo :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 30, 2007 Deli Objavljeno September 30, 2007 ja, tisto ki ima ponavad okol vratu obešeno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno September 30, 2007 Deli Objavljeno September 30, 2007 Pa je mogoče navita? Ker, če je - sem jo mogoče videl! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno September 30, 2007 Deli Objavljeno September 30, 2007 (popravljeno) Ma, jebo vas Miran iz Črnomlja! Evo, tuki Miran! :surrender: Kličem iz Črnomlja! Če nisem tisti Miran iz Črnomlja, te vabi Miran v Črnomelj.:yes: Še eno uro sem v Črnomlju in komaj čakam v Črnomlju! :yes: :wacko: Potem grem nepreklicno iz Črnomlja! :naughty: Jebote Miran iz Črnomlja! :headbang: :wallbash::worship: :D :D :P Popravljeno September 30, 2007. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 30, 2007 Deli Objavljeno September 30, 2007 pa dejte ji pomagat no :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncek9 Objavljeno September 30, 2007 Deli Objavljeno September 30, 2007 ....a sm kej zamudila v zvezi z Miranom :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 30, 2007 Deli Objavljeno September 30, 2007 miran spi za ta drugim semaforjem na desno :lol1: al pa se je mogoče že prestavu :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Miran? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 ja, tisto ki ima ponavad okol vratu obešeno aj to miran? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Če boš še naprej limal slike od tvojga strica po netu bo zelo hud je rekel... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Če boš še naprej limal slike od tvojga strica po netu bo zelo hud je rekel... :naughty: se mi je zdel da mi je nekam znan.. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 A se je že pojavil ta Miran? V soboto sm mu povedal da ga majccy išče zaradi nerednega plačila alimentov :evilgrin: Po moje ga ne bo več. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 prasec :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Mirana ni več, odšel je drugam,... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 mirana ni več, odšel je stran... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Miran je pussy ker se tolko skriva! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Miran? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 budi miran, nije on Miran Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Nego Mujo iz Bosne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 A mu pravijo tudi Mirči? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se