majcyy Objavljeno November 4, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 4, 2007 ne sj nism ga našla, pa ga vrjetn tut ne bom, kr ga ne iščem več..sm sam mislna d ga kdo slučajno pozna iz kacga zbora al p kej sam ga je najbrž uzela magla :D zdj se morm mal s faxom ubadat pa delat d bom mela svoj motor nasledno sezono ne pa mirana iskat
Sanda7 Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 punca ti sam pridn študirej pa fajn šparej da boš kupla motor med tem pa se bomo mi še vedno za te trudili in ti iskali mirana
AlterMann Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 a miran tud fakse popravlja :rolleyes:
Sanda7 Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 pa ne da jih sam popravlja tud pošilja jih
soncek9 Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 že dolg je od tega odkar se je javil na motosvet :naughty:,čudn,da je kr poniknu spet :naughty:
AlterMann Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Čuden je bil že kot otrok... :hmm:
Sanda7 Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 če ni bil čudn še predn se je rodil
ZD€N€ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 eni pravijo JA drugi spet NE :worship: bomo videli
Schmid87 Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 včeraj videl nekoga v KR, in ZELO se mi je kolcalo.. morda Miran? :hmm:
AlterMann Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 mislim, da ma miran fanta iz krana :rolleyes:
ZD€N€ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 včeraj videl nekoga v KR, in ZELO se mi je kolcalo.. morda Miran? :hmm: :worship: :worship: :worship:
lasagna Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 ..... kr ga ne iščem več..... in to prijaviš po 600 postih......
Sanda7 Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 mislim, da ma miran fanta iz krana :rolleyes: a ti misliš da je naš miran gay na to pa še pomislili nismo........hm kaj pa če je vse res
ZD€N€ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 ne sj nism ga našla, pa ga vrjetn tut ne bom, kr ga ne iščem več..sm sam mislna d ga kdo slučajno pozna iz kacga zbora al p kej sam ga je najbrž uzela magla :Dzdj se morm mal s faxom ubadat pa delat d bom mela svoj motor nasledno sezono ne pa mirana iskat mal čudn to iskanje :worship: :headbang:
AlterMann Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 a ti misliš da je naš miran gayna to pa še pomislili nismo........hm kaj pa če je vse res ni čist tapraw gay, je pa bolj ženska duša, ujeta v moško telo :naughty:
Sanda7 Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 a pol misliš da ni glih full kosmat
ZD€N€ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 ni čist tapraw gay, je pa bolj ženska duša, ujeta v moško telo :naughty: a RESSSSSSS to je pa res čudn kaj
majcyy Objavljeno November 5, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 5, 2007 hja ce ga po pol leta nism nasla ga tut zdj ne bom...ka pa ves..mogoc se boma pa drug let spet srecala na moto zbori
ZD€N€ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 hja ce ga po pol leta nism nasla ga tut zdj ne bom...ka pa ves..mogoc se boma pa drug let spet srecala na moto zbori Ej mogoč se pa prkaže enga lepga dne :naughty:
Mutika Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 hja ce ga po pol leta nism nasla ga tut zdj ne bom...ka pa ves..mogoc se boma pa drug let spet srecala na moto zbori Ne obupaj. Nekaj njemu podobnega sem videla te dni ... ampak, menda bo kar trajalo, da se bo odpravil spet nazaj, na drugi konec sveta. :whistle:
motoristek Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Ne obupaj.Nekaj njemu podobnega sem videla te dni ... ampak, menda bo kar trajalo, da se bo odpravil spet nazaj, na drugi konec sveta. :whistle: Kwa si ga v Mehiki srečala... :rolleyes:
ZD€N€ Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Kwa si ga v Mehiki srečala... :rolleyes: NE ! Vozu se je po Celju, mislim, da sem ga včeraj videl; :naughty:
soncek9 Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 dons zjutraj je bil na Celovški v koloni,pa po mobitelu je govoru-mislim,da z mayci :naughty:
Sanda7 Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 pa full zadovoljen in nasmejan je zgledal :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se