ZD€N€ Objavljeno Januar 13, 2008 Opozori Objavljeno Januar 13, 2008 ne,ne...ni res....je pa bil dns baje v žireh...mi je povedala mat,k ji je povedala soseda,ki je slišala od njene tete,ona ma namreč sina,ki je pravi špijon,tko de je zvedu,d se je pelal skoz žiri,zvedu je pa od svoje hčerke,k ga je vidla,k se je pelu mim glavnega križiščua v žireh....aja sej je edin križiše... :lol1: :worship: :lol1:
miran10 Objavljeno Januar 13, 2008 Opozori Objavljeno Januar 13, 2008 Miran je v bistvu Saško Pečetov, garant.Plemeniti ga je ves čas skrival... Aha; kaj pol je pa Drago Plemeniti ?
iztok66 Objavljeno Januar 13, 2008 Opozori Objavljeno Januar 13, 2008 Mislim da sem včeraj videl Mirana na lisisci v Mariboru. Za hip ga je celo na big screenu pokazalo :worship: mogoče bo danes tudi tam :naughty:
ZD€N€ Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Aha; kaj pol je pa Drago Plemeniti ? :eek: :lol1:
Ni3ous Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Zdej je pa že več kt en teden odkar je Miran pršu z dopusta... Je že kje kake slike objavu? Kdo kaj zasledil? Pa nehite ga že tolk obrekvat, bo tole temo vidu, bo čist popi :xx: du, kaj ga mamo skos na limancah. Še Lojzu iz Revoza, k je na štancmašini tolk ne težijo. O:-)
ZD€N€ Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Zdej je pa že več kt en teden odkar je Miran pršu z dopusta... Je že kje kake slike objavu? Kdo kaj zasledil? Pa nehite ga že tolk obrekvat, bo tole temo vidu, bo čist popi :xx: du, kaj ga mamo skos na limancah. Še Lojzu iz Revoza, k je na štancmašini tolk ne težijo. O:-) Mislim, da se bo prikazal :naughty: :whistle:
ČIKO24 Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 (popravljeno) tole vam pišilja MIRAN miran.bmp Popravljeno Januar 14, 2008. Popravil Flatron
iztok66 Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 tole vam pišilja MIRAN Tukaj je pa treba poslat pozdrave nazaj :yea1: Se pa sprašujem kaj ima Miran v svojem žepu....? :whistle:
miran10 Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 in kaj je spil, ker se mu je jezik takole povesil
zverko Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 in kaj je spil, ker se mu je jezik takole povesil baje mu je en bencin nalil v kozarc...po sliki sodeč je bil mal hud... :yes:
ZD€N€ Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 in kaj je spil, ker se mu je jezik takole povesil mislim, da si je dal duška .............. al pa nitro :eek: :hmm:
iztok66 Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 mislim, da si je dal duška .............. al pa nitro :eek: :hmm: ....al pa formalin
ZD€N€ Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 ....al pa formalin Tudi možno.................. Danes je vse mogoče :naughty:
miranCBR Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 Berem, preskakujem strani, pa spet berem, preskakujem, pa spet berem,.... Še traja
AlterMann Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 a sem vam vseskoz govoru, da bo nekega lepega dne pršow... :rolleyes:
miranCBR Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 mah, ne da se mi več. Resnično dobro vam je uspel tole temo nabijat, no zarad mene jo dajte še naprej. Jaz moram pa malo razmislit in se pozanimat o določenih stvareh :hmm: . Le česa vse človek ne izve na spletu. :whistle: se še oglasim, do tačas pa ne dajem več izjav za javnost.
AlterMann Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 nedaj se miran..... :naughty: o, kako sem vesel, sam da smo te najdli :OK:
atek Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 (popravljeno) no končno se je oglasil, mi smo bili pa tako v skrbeh, živjo Miran upam da si se našel z osebo ki je imela željo najti tebe in da sta oba vesela :OK: Popravljeno Januar 16, 2008. Popravil atek
Schmid87 Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 mah, ne da se mi več. Resnično dobro vam je uspel tole temo nabijat, no zarad mene jo dajte še naprej. Jaz moram pa malo razmislit in se pozanimat o določenih stvareh :hmm: . Le česa vse človek ne izve na spletu. :whistle: se še oglasim, do tačas pa ne dajem več izjav za javnost. živjo :yea1: :yea1:
miran10 Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 Ali smo prepričani, da je to sploh pravi Miran iz Črnomlja :unsure:
ZD€N€ Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 mah, ne da se mi več. Resnično dobro vam je uspel tole temo nabijat, no zarad mene jo dajte še naprej. Jaz moram pa malo razmislit in se pozanimat o določenih stvareh :hmm: . Le česa vse človek ne izve na spletu. :whistle: se še oglasim, do tačas pa ne dajem več izjav za javnost. Živjo :worship: kje si pa bil ???? Vsi te iščejo, hujš ko unga Osamo bin.......... :naughty:
Schmid87 Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 Ali smo prepričani, da je to sploh pravi Miran iz Črnomlja :unsure: tudi jaz se to sprašujem.. upam da ni spet kakšen nateg. :closedeyes:
atek Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 (popravljeno) Živjo :worship: kje si pa bil ???? Vsi te iščejo, hujš ko unga Osamo bin.......... :naughty: glavno da se je našel, oziroma javil, veš koliko je morala biti razočarana oseba ki ga je začela iskati Popravljeno Januar 16, 2008. Popravil atek
ZD€N€ Objavljeno Januar 17, 2008 Opozori Objavljeno Januar 17, 2008 tudi jaz se to sprašujem.. upam da ni spet kakšen nateg. :closedeyes: nateg nateg ja :worship: saj se je glih prjavu in registriral :headbang: :headbang:
AlterMann Objavljeno Januar 17, 2008 Opozori Objavljeno Januar 17, 2008 ni nateg :grrr verjemte mi :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se