Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
miran ti si naš heroj

za teboj v poslednji boj

do zadnje flaše

Objavljeno

povedu mi je, da ma rajš pehtranovo potico k orehovo :hmm: sej po en stran ma prou :D

Objavljeno

sam pri pehtranovi ima pa občasno vnetje zadnjične odprtine, tako da se je zadnje čase tudi izogiba...mi je pa priporočil eno fajn kremco za podobne težave

Objavljeno
Jaz tut poznam enga Mirana..

ja sam ta k ga ti poznaš je iz Maribora...

mi pa nea rabmo tega :)

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

pa tist iz maribora sploh ni miran ampak je radovan :rolleyes:

samo kličejo ga miran :naughty:

Objavljeno

partizanski ime

Objavljeno

Morda je res radovan, samo mi ga kličemo Radko. Piše se pa nekaj na M..

Objavljeno

Že nekaj časa se nam je Miran sam razkril... to je lepi dasa............................................................................

.................................................................................

.................................................................................

..........ČIKO.

Objavljeno

ma ja seveda :blink:

Objavljeno

:010 :hmm: misliš da ni?

Objavljeno

Evooooo najdu Mirana..............shit ne,neeee ni taprau :headbang: :whistle:

Objavljeno

Je to tisti Miran, ki je včasih vozil Ducati Monster 900 dark, njegov opis pa bi šel nekako takole... manj kil in las kot jaz... Je pravi? :worship:

Objavljeno

manj kil ni težko imet, manj las pa je.... :naughty:

Objavljeno
Že nekaj časa se nam je Miran sam razkril... to je lepi dasa............................................................................

................................................................................

.

................................................................................

.

.

.

.

.

..........ČIKO.

pe se mate vesele name spravlat, pa tk vredu dečko ko sem !!!

post-15096-1218637633_thumb.jpg

Objavljeno
Je to tisti Miran, ki je včasih vozil Ducati Monster 900 dark, njegov opis pa bi šel nekako takole... manj kil in las kot jaz... Je pravi? :worship:

Bi to lahko name letelo :hmm:

Objavljeno
pe se mate vesele name spravlat, pa tk vredu dečko ko sem !!!

pa ne mi rečt.... :lol1: :lol1: :lol1: ....še tuki nas boš razveseljeval.... :D ...js bi mela kr cel tvoj katalog....bi šlo??? :D

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Grem v petek še na Sardinijo pogledat, mogoče pa je tam, pa da spijema en pir :naughty:

Objavljeno
pa ne mi rečt.... :lol1: :lol1: :lol1: ....še tuki nas boš razveseljeval.... :D ...js bi mela kr cel tvoj katalog....bi šlo??? :D

:lol1:

Objavljeno

Danes opazil Mirana kako je pral traktor

tractor%20wash%20with%20a%20kranzle%20machine.jpg

Očitno se je odzval na burno temo o koruzi in traktoristih.

Objavljeno

on to počne vsako soboto pa če je to potrebno al pa ne....

Objavljeno

Je Miran tukaj? Naj se mi oglasi, ker ga moram nekaj vprašat :rolleyes:

Objavljeno

mislim da je izkoristil še zadnje tople dni in odšel s traktorjem na morje

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!