Zdrawc Objavljeno Julij 29, 2008 Deli Objavljeno Julij 29, 2008 miran ti si naš herojza teboj v poslednji boj do zadnje flaše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kumše Objavljeno Julij 29, 2008 Deli Objavljeno Julij 29, 2008 povedu mi je, da ma rajš pehtranovo potico k orehovo :hmm: sej po en stran ma prou :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 29, 2008 Deli Objavljeno Julij 29, 2008 po orehovi ga, vsaj tko praw, peče zgaga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Julij 29, 2008 Deli Objavljeno Julij 29, 2008 kukr kdaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kumše Objavljeno Julij 29, 2008 Deli Objavljeno Julij 29, 2008 sam pri pehtranovi ima pa občasno vnetje zadnjične odprtine, tako da se je zadnje čase tudi izogiba...mi je pa priporočil eno fajn kremco za podobne težave Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Julij 30, 2008 Deli Objavljeno Julij 30, 2008 Jaz tut poznam enga Mirana.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 30, 2008 Deli Objavljeno Julij 30, 2008 Jaz tut poznam enga Mirana.. ja sam ta k ga ti poznaš je iz Maribora... mi pa nea rabmo tega :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Avgust 9, 2008 Deli Objavljeno Avgust 9, 2008 pa tist iz maribora sploh ni miran ampak je radovan :rolleyes: samo kličejo ga miran :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 9, 2008 Deli Objavljeno Avgust 9, 2008 pa tist iz maribora sploh ni miran ampak je radovan :rolleyes: samo kličejo ga miran :naughty: partizanski ime Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Avgust 9, 2008 Deli Objavljeno Avgust 9, 2008 pa tist iz maribora sploh ni miran ampak je radovan :rolleyes: samo kličejo ga miran :naughty: Morda je res radovan, samo mi ga kličemo Radko. Piše se pa nekaj na M.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 Že nekaj časa se nam je Miran sam razkril... to je lepi dasa............................................................................ ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ..........ČIKO. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bernardek Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 ma ja seveda :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 :010 :hmm: misliš da ni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Avgust 13, 2008 Deli Objavljeno Avgust 13, 2008 Evooooo najdu Mirana..............shit ne,neeee ni taprau :headbang: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Avgust 13, 2008 Deli Objavljeno Avgust 13, 2008 Je to tisti Miran, ki je včasih vozil Ducati Monster 900 dark, njegov opis pa bi šel nekako takole... manj kil in las kot jaz... Je pravi? :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Avgust 13, 2008 Deli Objavljeno Avgust 13, 2008 manj kil ni težko imet, manj las pa je.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno Avgust 13, 2008 Deli Objavljeno Avgust 13, 2008 Že nekaj časa se nam je Miran sam razkril... to je lepi dasa............................................................................................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ..........ČIKO. pe se mate vesele name spravlat, pa tk vredu dečko ko sem !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Avgust 13, 2008 Deli Objavljeno Avgust 13, 2008 Je to tisti Miran, ki je včasih vozil Ducati Monster 900 dark, njegov opis pa bi šel nekako takole... manj kil in las kot jaz... Je pravi? :worship: Bi to lahko name letelo :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Avgust 13, 2008 Deli Objavljeno Avgust 13, 2008 pe se mate vesele name spravlat, pa tk vredu dečko ko sem !!! pa ne mi rečt.... :lol1: :lol1: :lol1: ....še tuki nas boš razveseljeval.... :D ...js bi mela kr cel tvoj katalog....bi šlo??? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Avgust 30, 2008 Deli Objavljeno Avgust 30, 2008 Grem v petek še na Sardinijo pogledat, mogoče pa je tam, pa da spijema en pir :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Avgust 30, 2008 Deli Objavljeno Avgust 30, 2008 pa ne mi rečt.... :lol1: :lol1: :lol1: ....še tuki nas boš razveseljeval.... :D ...js bi mela kr cel tvoj katalog....bi šlo??? :D :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjack_dj Objavljeno Avgust 30, 2008 Deli Objavljeno Avgust 30, 2008 Danes opazil Mirana kako je pral traktor Očitno se je odzval na burno temo o koruzi in traktoristih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Avgust 31, 2008 Deli Objavljeno Avgust 31, 2008 on to počne vsako soboto pa če je to potrebno al pa ne.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Avgust 31, 2008 Deli Objavljeno Avgust 31, 2008 Je Miran tukaj? Naj se mi oglasi, ker ga moram nekaj vprašat :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kumše Objavljeno Avgust 31, 2008 Deli Objavljeno Avgust 31, 2008 mislim da je izkoristil še zadnje tople dni in odšel s traktorjem na morje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se