AlterMann Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 tko mu je kriv.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 tko mu je kriv.... Ena bejba. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Aha, ta je pa Brajdičeva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Še vedno čaka... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Vi se kar zajebavajte,ko bo Miran potrjen v parlamentu vas bo vse pohebal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 miran je desničar ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bernardek Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 miran je desničar ... ti pa levičar če sem prov na slikci vidu :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 res je... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 miran je desničar ... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 kje se sedaj nahaja M...... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 v Črnomlju.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 v Črnomlju.... dvomim??? nič ga ne vidijo mogoče je zopet na dopustu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 Ne, ne.. :grrr danes pa ni na dopustu, ampak se posveča Majcyy, ker ima rojstni dan. Mogoče ji je pa CBR-ko kubu :whistle: ( btw Majcyy Happy Birthday ;) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 po moje ji pa torto peče :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 po moje ji pa pasulj kuha..... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 Pasulj s klobas... :whistle: (brezgrdihmisliprosimpress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 Danes za večerjo ... :010 ... jutri pa za zajtrk! :naughty: :010 Vse najboljše, Majcyy! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 Naaajdlaaa oz vidla sm Miraaannaaa... :kva2: :kva2: ratal mi ga je slikat, sam je zgleda da je spet ušel eni... :lol1: Mi je pa zdej vsekakor jasn, zakaj je dobu tok strani v tej temi :whistle: Fant ma pač res huuudd...........motor :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 ah kje pa jebeš motor poglej sam ta stopala k plavutke,to je to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 Na evo..ji je reku, da gre zajtrk narest pol ji je pa pobegnu še predn se je obleku... :lol1: TIPIčno :whistle: (fantje ne me tepst, kr se sam zezam.. O:-) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 a zato ma moj hondo :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 a zato ma moj hondo :headbang: :lol1: :lol1: :lol1: Jaoo... ne vem ker od tvojih zadnih dveh prjav mi je bla hujš :kva2: :kva2: Bejba... :OK: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 dober je ta miran iz ............ od une mayci :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 a ...tako...kaj je bejbo zamenju?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se