HHV Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Spomnim se plakatov pred tistimi volitvami, ko se je pojavila na njih po naših koncih. In še bolj se spomnim komentarjev krajanov, ki so jo volili "ker zgleda dobra pička, ne pa tisti po cipresah smrdeči starci". Torej, kot že dolgo ugotavljamo, sex prodaja tudi v politiki. Povprečen kmečki mladec voli stranko, ki na svojih plakatih reklamira Mojco, ker si ga z drugo roko menca, ko s prvo izpolnjuje volilni listič za pregrado. In seveda ne smemo pozabiti starih atov in mamc, ki v vsem svojem navdušenju in poštenju volijo taisto Mojco, ker je pač "njihova Mojca" in je tako lepa na tisti sliki v Našem časopisu v svojih belih nogavičkah in beli birmanski oblekci. :naughty: (rajslih, a ne?). Nekako tako, kot še leta poprej je moja soseda volila Marjana, ker tako lepo poje. :whistle: No to moje intelektualno tako vzvišeno okolje sedaj doživlja srečne trenutke, saj se njihova Mojca v belih nogavičkah in globokem dekolteju tam kjer je treba, strumno povzpenja. Pred dnevi sem prebral politični komentar, da sedaj JJ spušča bebce v žerjavico po krompir. A kaj ko je ta krompir oblasti tako sladak. Kakorkoli, v Mladini se o tem tudi nekaj zanimivega bere. Sicer je ni resno jemati, saj to je vendar Mladina, ki se je je bati in karat, pa vendar. Izvolite in predvsem v branje priporočam komentar :naughty: : Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Pohvalno, sedaj pridejo na vrsto maturanti, da zasedejo ostale položaje.JJ je car, Bajuk pa njegov oče. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 saj se njihova Mojca v belih nogavičkah in globokem dekolteju a je kaka slikca..... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 ... HHV ... ... da ti slučajno nimaš kaj proti mladim deklinam ... :whistle: :whistle: (boljšegrdababakotlepidedecpress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno September 26, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 26, 2007 ... da ti slučajno nimaš kaj proti mladim deklinam ... :whistle: :whistle: ... Veš da imam. Integrirano, spada k moji serijski opremi. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Znanstvenica pa ja ....... :naughty: Zakolisje je bistveno ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Zakulisje verjetno? :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 a je kaka slikca..... :whistle: gibljiva in velebudalaštine iz glupe glave in gobca ! :fredy: križana mojca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Zakulisje verjetno? :closedeyes: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 važen, da je mojca lepša od ministrice za zdravje :winkiss: :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 važen, da je mojca lepša od ministrice za zdravje :winkiss: :photo: Samo Irglovo še kam nastavijo, pa bo. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Pohvalno, sedaj pridejo na vrsto maturanti, da zasedejo ostale položaje.JJ je car, Bajuk pa njegov oče. ...dr.Rugelj pa mentor.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 le kaj ma ta mojca pod krilom ha? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Samo Irglovo še kam nastavijo, pa bo. :P Jaz bi jo......kar na en organ..... :naughty: le kaj ma ta mojca pod krilom ha? :unsure: Isto kot Miran iz Dolenjske, k ma hondo 600 cbf.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 slike ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Kekec kje si zopet se ti okol Mojce slinijo... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Oktober 5, 2007 Deli Objavljeno Oktober 5, 2007 slike ? Ewo jih Osebna izkaznica Rojena: 26.8.1972 Dosedanje delo Unierzitetna diplomirana pravnica, Sklad kmetijskih zemljišč in gozdov RS,Samostojna svetovalka za splošne in pravne zadeve Aktivno udeležena v družbenopolitičnem življenju v svoji lokalni skupnosti Konjički in osebnostne zanimivosti Kot političarka se želi zavzemati za ... ... jasno zakonodajo, za takšno izvršilno in sodno oblast, ki bo skrbela za dejansko enakost državljanov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Oktober 6, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 Ewo jih Osebna izkaznica Rojena: 26.8.1972 Dosedanje delo Unierzitetna diplomirana pravnica, Sklad kmetijskih zemljišč in gozdov RS,Samostojna svetovalka za splošne in pravne zadeve Aktivno udeležena v družbenopolitičnem življenju v svoji lokalni skupnosti Konjički in osebnostne zanimivosti Kot političarka se želi zavzemati za ... ... jasno zakonodajo, za takšno izvršilno in sodno oblast, ki bo skrbela za dejansko enakost državljanov. Ja seveda Ajgor, veš da! Zavzema se za tisto, za kar se zavzema vsa NSi! Za povrhu premore še dobršno mero nesramnosti! Lovski družini pošlje čestitke ob obletnici v imenu stranke, ki odločno minira lovstvo! Višek nesramnosti in arogantnosti, ki se bo izkazal tudi v njenem delu. To garantira njena strankarska pripadnost, neizkušenost in povzpetnost značilna za vse njej podobne, ki sedaj ko zmanjkuje že od nekdaj manjkajočega strokovnega kadra v koaliciji izkoriščajo priliko in zasedajo stolčke. Pri vsem tem me tolaži le velika verjetnost, da bodo ne/rezultati tega obdobja prikazali njihove ne/sposobnosti in jih za vedno onemogočili v politiki. Te nevarnosti se stari mački dobro zavedajo, zato se ne pustijo nafarbati in sedanjih ponudb ne sprejemajo. Naivna mularija pa naseda! Tudi v redu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se