Frips Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 A je čutil kdo? V Brežicah se je streslo, da nam je v garaži stena popokala ?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Stari moj, malo manj fižola pojej, pa je stvar rešena.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Čutla nič. Je pa menda včeraj že nekaj v Celju treslo ... :hmm: A nas bo zdaj zdaj konkretno začelo pajtlat?! :eek: :bounce: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Stari moj, malo manj fižola pojej, pa je stvar rešena.... :lol1: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 26, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 26, 2007 Ti se smej, jst bom mogu pa steno kitat pa farbat, ker je vse popokal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Ti se smej, jst bom mogu pa steno kitat pa farbat, ker je vse popokal. Ti sam pire pripravi........ti pridem z lahkoto pomagat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 26, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 26, 2007 (popravljeno) Je gajba v garaži....akcija :D Ampak res...a ni nobenga tresl? :hmm: Popravljeno September 26, 2007. Popravil Frips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 mene sm mraz trese :angry: , zarad česa druga se mi pa niso tresla tla pod nogami, pa nism tko daleč od Brežic spet ne :hmm: TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Je gajba v garaži....akcija :D Ampak res...a ni nobenga tresl? :hmm: to se je en z akrapovičem mim prpelal.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 res je bil potres, pravkar objavljeno na radiu krka potres čutili prebivalci brežic in krškega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 26, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 26, 2007 Se mi je zdel, da nisem sanjal :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 26, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 26, 2007 Ekola, 3km J od Brežic, Magnituda 3.0 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 26, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 26, 2007 U P.M. Še enkrat je ruknlo ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 res je bil potres, pravkar objavljeno na radiu krka potres čutili prebivalci brežic in krškega upam da je raceland nepopokan :D hehe tukej pa na srečo nč ne trese. pa zaenkrat niti zaliva še nč :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majcyy Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 ja kr fejst se je dvakrat zatresl... so skor kozarci začel po tleh padat u gostilni..ni velik mankal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 al pa je sam brum brum padu iz pojstle. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 al pa je sam brum brum padu iz pojstle. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Nevem kva se zadnje čase dogaja v Sloveniji...poplave,potresi? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 al pa je sam brum brum padu iz pojstle. Brum je v Parizu... :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 ni to sam v Sloveniji....tega bo vedno več...zlorabljanje zemlje ne more it v nedogled...prej al slej bomo fasali... :headbang: sicer ša še nikoli nisem čutla potresa...me firbec matra :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 27, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 27, 2007 Prit v naše konce :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 ni to sam v Sloveniji....tega bo vedno več...zlorabljanje zemlje ne more it v nedogled...prej al slej bomo fasali... :headbang: sicer ša še nikoli nisem čutla potresa...me firbec matra :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 Prit v naše konce :P ja pol mi boš dal kit v roke in delat... :grrr no go Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 ja kaj z njim? a da mi uha redizajnira? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motodick Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 tako pa je, če Brum Brum premakne svojo rit iz Ljubljane na drug konc Slovenije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 ja kaj z njim?a da mi uha redizajnira? Tudi lahko, če te to "strese". :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se