SharpNinja Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 Sm sicer bla zjutri mal, sm čez dan so mi pa vso hudobijo vn zbil :evilgrin: Preklicujem zgornjo izjavo, k očitno me kljub vsemu ni minila :evilgrin: (to pa res lohk sm eno pomen.....resno me je zgrabl in me meče neki :blush: :whistle: ....hudooo) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno November 25, 2008 Deli Objavljeno November 25, 2008 nism . . . . . :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 25, 2008 Deli Objavljeno November 25, 2008 En mičkenmal :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 25, 2008 Deli Objavljeno November 25, 2008 :evilgrin: :photo: :whistle: O:-) ... sicer pa... meni je itak vseeno :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno November 25, 2008 Deli Objavljeno November 25, 2008 ja bi bil ja...na mal sexy način pa nimam šans :D ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno November 25, 2008 Deli Objavljeno November 25, 2008 :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno November 26, 2008 Deli Objavljeno November 26, 2008 ja bi bil ja...na mal sexy način pa nimam šans še:D ;) že lep čas nism biu hudoben :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno November 26, 2008 Deli Objavljeno November 26, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno November 30, 2008 Deli Objavljeno November 30, 2008 Včasih :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buellina Objavljeno November 30, 2008 Deli Objavljeno November 30, 2008 ker me kuha in mi teži vse kar leze in gre,,, :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno December 1, 2008 Deli Objavljeno December 1, 2008 ne ne ne.... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 1, 2008 Deli Objavljeno December 1, 2008 hja no...sj skos poslušam kolk sm žleht... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno December 1, 2008 Deli Objavljeno December 1, 2008 :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 dons pa nism hudobn . . . . :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 Sem še preveč zaspana, da bi bla :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 baje sm bil učeri...sploh ne vem zakaj.. :unsure: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 :naughty: :whistle: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 baje sm bil učeri...sploh ne vem zakaj.. :unsure: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :headbang: tkole zgledaM.. :D baje hahahah :lol: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 na majstre . . . . pokasiral dobr . . . nardil pa nč . . . tko je to v sloveniji in nikoder več . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 nase :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 dns bi bil...malček... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 V bistvu nisem nikol. Za pravo hudobijo je treba met kr orenk nizko samospoštovanje ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 Dns sm biu pa res mal :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 ne dons pa nism . . . :P tisti ki ste . . . . pa . . . .TRPITE! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se