minca Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 (popravljeno) jz sm hudobna :evilgrin: .....ker se me vsi bojijo :whistle: :whistle: ....zakaj pa sm...pa nevem :whistle: Popravljeno September 27, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 Jaz sn pa ZLOBN... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 27, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 27, 2007 Se lahko midva zmeniva privat :naughty: kvanto kosta.... :whistle: It's a deal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 It's a deal. :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lazarov Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 hudobn i jezn hkrati sem zarad KURČ**** trenerja!! :headbang: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 (popravljeno) to mi je v naturi :naughty: :krneki: :devil: Ups.... hmal pozabla napisat.... poznam eno, ki je še bolj.... :yea1: Popravljeno September 28, 2007. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 Nisem hudoben. To je Nada, miss sporta 1982 :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 sem hudoben, tako hudoben da ne povem zakaj ker bi lahko izdal moj hudobni plan :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 O, pa še kako med vsemi temi lačnimi *volkovi*, postajam hudoben. :angry: :evilgrin: To mi je edini način preživetja, v deželi tej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 O, pa še kako med vsemi temi lačnimi *volkovi*, postajam hudoben. :angry: :evilgrin: To mi je edini način preživetja, v deželi tej. Ti raje malo manj pij. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 pač sem hudoben :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 Ampak zakaj tolk ljudi meša neumnost s hudobnostjo? Večina vas je butastih, ne pa hudobnih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 Ti raje malo manj pij. Hočeš povedati, da se ne bom smel več družiti s teboj? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 Ampak zakaj tolk ljudi meša neumnost s hudobnostjo?Večina vas je butastih, ne pa hudobnih. Kaj češ. Se pač prilagajamo vam šefom. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 Hočeš povedati, da se ne bom smel več družiti s teboj? :whistle: ..ne z njim, z Unionom... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 Pod to temo se pa lahko vsak dan podpišem :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 28, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 28, 2007 Ti raje malo manj pij. Ampak zakaj tolk ljudi meša neumnost s hudobnostjo?Večina vas je butastih, ne pa hudobnih. Vidva sta šele hudobna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 Ampak zakaj tolk ljudi meša neumnost s hudobnostjo?Večina vas je butastih, ne pa hudobnih. Mi je vsec da se ne spreminjas z leti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 Vidva sta šele hudobna. Sanja se ti ne, stari moj..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 (popravljeno) Sanja se ti ne, stari moj..... Sanjalo se je tebi stari moj, :wacko: ko si pred dobrimi devetimi meseci, izstopil eno postajo prepozno. Mater, sem danes hudoben. :010 Popravljeno September 28, 2007. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lumpa Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 ..ne z njim, z Unionom... :evilgrin: Misliš z njim za to mizo?? :devil: :devil: :devil: ... jojmene kak sem pa jaz danes hudobna ... :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 (popravljeno) Misliš z njim za to mizo?? :devil: :devil: :devil: ... jojmene kak sem pa jaz danes hudobna ... :evilgrin: :evilgrin: Glej ti njo. Kaj se ti tu nekaj repenčiš? Glej, da boš gnes v postelji tud *hudobna* Ne pozabi na usnje. :naughty: . Popravljeno September 28, 2007. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lumpa Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 Glej ti njo. Kaj se ti tu nekaj repenčiš? Glej, da boš gnes v postelji tud *hudobna* Ne pozabi na usnje. :naughty: . Glej ti njega! Tu desno zraven mene sedi in se nekaj napihuje ...Glej, da ne boš brez internetne povezave ostal ... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 Hudoben si, ali pa nisi. Nisi samo danes ali enkrat na teden, to pač si. In jaz nisem. Lobo pa je, to vem. Da se o Vapoteku sploh ne pogovarjamo. Živi hudobi. Bolj hudobna sta od hudobnega volka, ki je pojedel babico in rdečo kapico........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 Lobo pa je, to vem.Da se o Vapoteku sploh ne pogovarjamo. Živi hudobi. Bolj hudobna sta od hudobnega volka, ki je pojedel babico in rdečo kapico........ Kdo pa misliš, da je potem pojedel volka??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se