šokac Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 :hmm: Zanimivo. Nihče več ni hudoben. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 :hmm: Zanimivo. Nihče več ni hudoben. to ti praviš.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 4, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 Včerajšnji napad hudobije počasi popušča. Ampak res zelo počasi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 4, 2007 Deli Objavljeno Oktober 4, 2007 Žal mi je, ker nism hudoben :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 5, 2007 Deli Objavljeno Oktober 5, 2007 Neki me prisiljuje, da postajam hudoben :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 5, 2007 Neki me prisiljuje, da postajam hudoben :evilgrin: :OK: Bravo! Si že naš! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 5, 2007 Deli Objavljeno Oktober 5, 2007 Ena mi je rekla,da sem egoističen,sebičen in vase zagledan prasec! Pol najbrž nisem hudoben? :hmm: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 8, 2007 Deli Objavljeno Oktober 8, 2007 I feel it crawling into my mind. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 8, 2007 Deli Objavljeno Oktober 8, 2007 Ena mi je rekla,da sem egoističen,sebičen in vase zagledan prasec! Pol najbrž nisem hudoben? :hmm: :P ne, sam narcisek :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Oktober 8, 2007 Deli Objavljeno Oktober 8, 2007 nisem hudoben, ampak tudi ŽALOSTEN nisem :) :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Oktober 9, 2007 Deli Objavljeno Oktober 9, 2007 hudobn sm ker me zebe k čivavo :unsure: in bo dons en v šol nastradu :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 9, 2007 Deli Objavljeno Oktober 9, 2007 dns se mi je pa odpulil in sm bla hudobna in zlobna kaj ne bom če me na šiht en mulo zafrkava kr naprej, rešujem sudoku pa pride do mene in mi spizdi revijo ter jo pusti na konc oddelka,pa še kr neki mi je začel po radiju tipke prtiskat da se mi je čist pritisk dvignu in sm ga mislila kr klofnt pa je prehitr ušel,no k je šel spet mim iz čik pavze sm pa šla lepo za njim in ko je odložu škatlo čikov sm jo uzela mu jo pokazala in namignla da jo bom vrgla v prešo oz stiskalnco,valda tega ni pričakoval jz pa sam z vso silo vržem škatlo polno čikov u maloro,tipu nč jasno sama pa niti nisem čutla nekega zadoščenja in mi je blo ranku žal vendar upam da bo to lekcija za naprej :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARAMBOLA Objavljeno Oktober 9, 2007 Deli Objavljeno Oktober 9, 2007 Pecav te je! :P Ti pa tak zlobno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 Zgleda da bom ratal zloba :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 Zgleda da bom ratal zloba :evilgrin: eh mausi ti sploh ne morš bit hudobn :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 eh mausi ti sploh ne morš bit hudobn :winkiss: misliš da ne ? :whistle: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 misliš da ne ? :whistle: :evilgrin: jst ne mislm, VEM da ne morš bit :evilgrin: :winkiss: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 dele sm zlobn zlo smotn dan v šol glede redovalnce :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 Se mi zdi, da bom v kratkem kar precej hudobna, če ne še preveč :angry: :fight1: .. Nč js kriva, prisilli so me :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 jst ne mislm, VEM da ne morš bit :evilgrin: :winkiss: :rolleyes: sm sm :yes: :yes: .. še posebi do unih, ki so zlobni do mene :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 Uff.. dons me je pa sama zloba :evilgrin: ... bo treba nekomu malo ponagajat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LucifugeRofocale Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 Ubiti je treba boga v sebi. Čeprav mi nekako do zdej še ni uspel. Ampak se bomo trudili še naprej :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 29, 2007 Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: vse je ostalo v spominu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 :grim :evilgrin: :evilgrin: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se