Lobo Objavljeno Oktober 30, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 :grim :evilgrin: :evilgrin: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :krneki: Maus, ti se boš počasi spremenil v tasmanskega vraga, če boš še naprej tako zloben. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Maus, ti se boš počasi spremenil v tasmanskega vraga, če boš še naprej tako zloben. Res je Lobo, popolnoma prav imaš :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 Zlo in bes v meni počasi a sigurno rasteta.....komaj čakam eksplozijo..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 .....komaj čakam eksplozijo..... A si se fižola najedew? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 Počasi bom tudi jaz postal hudoben! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno November 5, 2007 Počasi bom tudi jaz postal hudoben! :devil: Nekam nalezljivo je tale hudobija. Me zanima kdo ali katera raznaša okužbo. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 Nekam nalezljivo je tale hudobija. Me zanima kdo ali katera raznaša okužbo. :hmm: Eh, dej no dej, saj samo nakladajo! Sami pussyji! Še vedo ne kaj je res žleht. Bi povedal, pa si ne upam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 Priden Horjo :) Skrivnosti so samo za posvečene :evilgrin: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 6, 2007 Avtor Deli Objavljeno November 6, 2007 Priden Horjo :)Skrivnosti so samo za posvečene :evilgrin: :winkiss: Še posebej, če so zaposleni pri Stasiju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 Tole je zloba. Zloba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 Tole je zloba. Zloba Zloba je tole !!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 Počas bo zadosti lepega... :grim :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 4000objav od tega jih maš ravnokar danes 200 dost maš,zdej se pa umir :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 (popravljeno) 4000objav od tega jih maš ravnokar danes 200 dost maš,zdej se pa umir :evilgrin: To so pa posledice brezdelja :unsure: Vsaj MS mi še niso prepovedali :rolleyes: p.s.: Jaz se težko umirim :whistle: :evilgrin: Popravljeno November 8, 2007. Popravil ShadoW88 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 (popravljeno) dons pa nism hudoben... sam žleht sm :whistle: :evilgrin: Popravljeno November 8, 2007. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 29, 2007 Deli Objavljeno November 29, 2007 dons pa nism hudoben... sam žleht sm :whistle: :evilgrin: :winkiss: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno November 29, 2007 Deli Objavljeno November 29, 2007 Danes pa nisem - res ne! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 29, 2007 Deli Objavljeno November 29, 2007 hudobna sm, ker me tako delate :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunkl Objavljeno November 29, 2007 Deli Objavljeno November 29, 2007 Nism hudobn, sam bl navihan sm. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 1, 2007 Deli Objavljeno December 1, 2007 en mau sem žleht :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 1, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 1, 2007 Nekje sem založil mojo hudobnost. Poštenega najditelja naprošam, da mi mojo vrne, hudobnost pa lahko obdrži za nagrado. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 1, 2007 Deli Objavljeno December 1, 2007 Nisem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno December 1, 2007 Deli Objavljeno December 1, 2007 Nisem. sva že dva :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno December 1, 2007 Deli Objavljeno December 1, 2007 Vse se vrača vse se plača :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se