osa rider Objavljeno Februar 28, 2008 Deli Objavljeno Februar 28, 2008 :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Februar 28, 2008 Deli Objavljeno Februar 28, 2008 Tko na večer se zbudi :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ponavad.....in zdle se počutm res :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToTaLLy_SeXy Objavljeno Februar 29, 2008 Deli Objavljeno Februar 29, 2008 Bila sem že včeraj, pa se me danes še vedno drži :devil: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Februar 29, 2008 Deli Objavljeno Februar 29, 2008 Bila sem že včeraj, pa se me danes še vedno drži :devil: :lol: In to se bo vlekl še naslednjih 12 mescev :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
butterfly Objavljeno Marec 1, 2008 Deli Objavljeno Marec 1, 2008 Zakaj pa 12 ne samo 9 mesecev bo! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToTaLLy_SeXy Objavljeno Marec 1, 2008 Deli Objavljeno Marec 1, 2008 Zakaj pa 12 ne samo 9 mesecev bo! :naughty: :slap: :lol1: dobra sza vidva :hmm: No..še vedno se me drži - že 3ji dan :whistle: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToTaLLy_SeXy Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 :grim kot sam hudiček :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 7, 2008 Deli Objavljeno Marec 7, 2008 Moji starši se obnašajo kot da sem največji nacistični zločinec :devil: Jaz pa jim bom jutri dal da si jeb.jo... Če je imel kolega rojstni dan in smo se ga malo nažgali pomoje ni to še tako narobe. Da pa sem mogel zunaj spat... Pa sem vdrl v bajto kakor meni paše...pa pojstla brez blazine...to se bomo še kregali...prokleta mafija hudičeva...bodo že vidli svojga b.ga ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Marec 7, 2008 Deli Objavljeno Marec 7, 2008 Moji starši se obnašajo kot da sem največji nacistični zločinec :devil: Jaz pa jim bom jutri dal da si jeb.jo... Če je imel kolega rojstni dan in smo se ga malo nažgali pomoje ni to še tako narobe. Da pa sem mogel zunaj spat... Pa sem vdrl v bajto kakor meni paše...pa pojstla brez blazine...to se bomo še kregali...prokleta mafija hudičeva...bodo že vidli svojga b.ga ! Zakaj se pa pizdiš? Pejt na svoje, pa ti ne bo nihče zaklepal vrat in ti težil. Simpl še bolj kot si misliš :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Marec 7, 2008 Deli Objavljeno Marec 7, 2008 Bo bolše ja MA ME ŽERE SM KU SAM HUDIČ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Marec 7, 2008 Deli Objavljeno Marec 7, 2008 dns bi.... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katja Objavljeno Marec 7, 2008 Deli Objavljeno Marec 7, 2008 orng... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Marec 7, 2008 Deli Objavljeno Marec 7, 2008 Grr, ušesa bi odgriznila "nekomu" tle gor :evilgrin: in v oči bi "onemu" zabodla dva svinčnika. Tako! Bog naj te kaznuje, kaj sploh imaš od tega, da veš za vsako objavo :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 7, 2008 Deli Objavljeno Marec 7, 2008 ti sam povej koga nej kaznujem :naughty: oz dam mal na hladno :krneki: ušesa niso za grist lahko jih grizljaš vsekakor pa jih ne smeš grist :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Marec 7, 2008 Deli Objavljeno Marec 7, 2008 hudobna a lot :grim :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 ušesa niso za grist lahko jih grizljaš vsekakor pa jih ne smeš grist :winkiss: hehe :D kako Sanda takoj zavoha grizljanje uhljev B) kaj greva vsaka na eno ? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 sej najbrž da misluiš uho :winkiss: nism nč hudobna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 ja, tistih živalskih itaq ne bi :slap: sem pa že mislila, da mi boš pomagala ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 (popravljeno) :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ... čist mau sm Popravljeno Marec 8, 2008. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 hudobna a lot :grim :evilgrin: ...:grim.... vedno bolj... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 ja, tistih živalskih itaq ne bi :slap: sem pa že mislila, da mi boš pomagala ;) sem pripravljena pomagat brez skrbi :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 a je hudobn isto kt zlobn :hmm: :hmm: :hmm: k jst sm zlobn :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 Ampak dons,zdle,v tem trenutku, pa sm, bl hudobna kt največja hudoba z najbl hudobnimi mislimi, kr žge :evilgrin: .....in bognedj d začne tole vn it k bo hudo hudejše :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firebladeX Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 Moji starši se obnašajo kot da sem največji nacistični zločinec :devil: Jaz pa jim bom jutri dal da si jeb.jo... Če je imel kolega rojstni dan in smo se ga malo nažgali pomoje ni to še tako narobe. Da pa sem mogel zunaj spat... Pa sem vdrl v bajto kakor meni paše...pa pojstla brez blazine...to se bomo še kregali...prokleta mafija hudičeva...bodo že vidli svojga b.ga ! Morda imajo pa prav. Povedal si že, da trpiš za depresijo, morda alkohol res ni prava stvar zate? To je vse samo - morda. No, ti že veš. Vlamljaj še naprej. Al pa motor prodaj pa pejt na svoje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se