ČIKO24 Objavljeno Maj 18, 2008 Deli Objavljeno Maj 18, 2008 aaaaaaa. dans sm hotu it na hrvaško pa mi jo je vreme zagodlo. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 Vse se ti bo vrnilo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 Kdaj pa morm bit mal :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 en mau pa sen :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 :evilgrin: ker nimam nč druzga za počet, sm pa mal hudobna :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil30 Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 :evilgrin: ker nimam nč druzga za počet, sm pa mal hudobna :whistle: te bo treba spenkat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 te bo treba spenkat :whistle: Ah neee :whistle: sej sm lahk mal hudobna enkat, ne morm bit skoz prjazna :krneki: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil30 Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 Ah neee :whistle: sej sm lahk mal hudobna enkat, ne morm bit skoz prjazna :krneki: :evilgrin: kazen mora bit vzgojna :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 Dons sm še za jutr, k jutr ne bom smela bit.....nekdo se je spomnu d mormo bit do strank prijazni in uslužni čeprav nas d ne rečem kaj :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 Dns pa res :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Julij 2, 2008 Deli Objavljeno Julij 2, 2008 Dons so me tako naredl tle na šihtu, no more nice Tina :evilgrin: hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 Šli z blejskga jezera pa na poti domov kačo povozil ,fak kr na enkt je bla na sred pasu .cviknu sm pa tut k ne vem kva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 En mal sem pa res! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 Iz čist preprostga razloga....ker sem ženska in ženske mamo baje hudobijo že v genih :evilgrin: :evilgrin: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rafael Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 Že dolgo sde nisem zalotil, da sem tako sarkastičen kot danes... Pa sploh ne vem zakaj? :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Julij 19, 2008 Deli Objavljeno Julij 19, 2008 Eh na šihtu morm bit mal :evilgrin: , če ne me ne jemlejo resno :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Julij 21, 2008 Deli Objavljeno Julij 21, 2008 Iz čiste hudobije, kaj zakaj :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 21, 2008 Deli Objavljeno Julij 21, 2008 Iz čist preprostga razloga....ker sem ženska in ženske mamo baje hudobijo že v genih :evilgrin: :evilgrin: . blablabla V genih mate kromosom X ... to je pa tut vse. .. (al sm se zmotu, pa mate Y ? ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 9, 2008 Deli Objavljeno Avgust 9, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johanca Objavljeno Avgust 9, 2008 Deli Objavljeno Avgust 9, 2008 zaradi miličnikov... :angry: :angry: :angry: :headbang: :wallbash: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Avgust 10, 2008 Deli Objavljeno Avgust 10, 2008 Sm se že zbudila hudobna :evilgrin: .....kr tko, k mi paše bit dons :evilgrin: TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 10, 2008 Deli Objavljeno Avgust 10, 2008 Ne rabim bit še hudobn, k sm že prfuknen zadost :blush: No, od Jokerja sem vseen oddaljen svetloooobna leta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 pa tok sm planiuru neki . . . . zdej pa vremu v kurcu . . . . :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 sm bla hudobna par dni skupi :whistle: :evilgrin: :grim O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 16, 2008 Deli Objavljeno Avgust 16, 2008 vreme . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se