Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Oj!

Ima kdo tak disk za prodat? Lahko 40 GB, lahko tudi več, glavno je samo to, da mi bo delal v prenosniku... :D

Objavljeno
Ima kdo tak disk za prodat? Lahko 40 GB, lahko tudi več, glavno je samo to, da mi bo delal v prenosniku... :D

karkoli storiš, nikakor ne it gledat na kako spletno stran, kjer jih prodajajo, ker ga utegneš kupiti dokaj poceni ;)

recimo www.powerplus.si ... ali pa MlacoM ... ali pa www.mimovrste.com

Objavljeno
karkoli storiš, nikakor ne it gledat na kako spletno stran, kjer jih prodajajo, ker ga utegneš kupiti dokaj poceni ;)

recimo www.powerplus.si ... ali pa MlacoM ... ali pa www.mimovrste.com

Uauuuu... .a to obstaja, da lahko kaj na internetu najdeš!? :evilgrin:

Malo heca.... jasno, da sem gledal.... hvala še za kakšno idejo, ampak po prvih treh (brez tvojih sugestij) nisem našel nič, zato sem še tule probal...

Objavljeno
Uauuuu... .a to obstaja, da lahko kaj na internetu najdeš!? :evilgrin:

Malo heca.... jasno, da sem gledal.... hvala še za kakšno idejo, ampak po prvih treh (brez tvojih sugestij) nisem našel nič, zato sem še tule probal...

Poskusi še tukaj....

Objavljeno

Pozabil dodati: IDE "format" diska.

Pa mene zanima nakup ČIMPREJ, dobava čez npr. 5 dni me ne zanima.

Disk moram namreč jutri vzpostaviti.... trenutno dobim TAKOJ disk v Comtronu... torej spletne trgovine z dobavo kasneje ni opcija!!!

Objavljeno
Pozabil dodati: IDE "format" diska.

Pa mene zanima nakup ČIMPREJ, dobava čez npr. 5 dni me ne zanima.

Disk moram namreč jutri vzpostaviti.... trenutno dobim TAKOJ disk v Comtronu... torej spletne trgovine z dobavo kasneje ni opcija!!!

Sj tud te spletne stacune, ce majo na zalogi se lah zapeljes do njih in prevzames osebno :)

Objavljeno

Hvala za mnenja. Zadeva rešena! :grim

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!