Gregs Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 Oj! Ima kdo tak disk za prodat? Lahko 40 GB, lahko tudi več, glavno je samo to, da mi bo delal v prenosniku... :D
motodick Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 Ima kdo tak disk za prodat? Lahko 40 GB, lahko tudi več, glavno je samo to, da mi bo delal v prenosniku... :D karkoli storiš, nikakor ne it gledat na kako spletno stran, kjer jih prodajajo, ker ga utegneš kupiti dokaj poceni ;) recimo www.powerplus.si ... ali pa MlacoM ... ali pa www.mimovrste.com
Gregs Objavljeno September 27, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 27, 2007 karkoli storiš, nikakor ne it gledat na kako spletno stran, kjer jih prodajajo, ker ga utegneš kupiti dokaj poceni ;) recimo www.powerplus.si ... ali pa MlacoM ... ali pa www.mimovrste.com Uauuuu... .a to obstaja, da lahko kaj na internetu najdeš!? :evilgrin: Malo heca.... jasno, da sem gledal.... hvala še za kakšno idejo, ampak po prvih treh (brez tvojih sugestij) nisem našel nič, zato sem še tule probal...
avbi Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 Uauuuu... .a to obstaja, da lahko kaj na internetu najdeš!? :evilgrin: Malo heca.... jasno, da sem gledal.... hvala še za kakšno idejo, ampak po prvih treh (brez tvojih sugestij) nisem našel nič, zato sem še tule probal... Poskusi še tukaj....
Gregs Objavljeno September 27, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 27, 2007 Pozabil dodati: IDE "format" diska. Pa mene zanima nakup ČIMPREJ, dobava čez npr. 5 dni me ne zanima. Disk moram namreč jutri vzpostaviti.... trenutno dobim TAKOJ disk v Comtronu... torej spletne trgovine z dobavo kasneje ni opcija!!!
triler Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Pozabil dodati: IDE "format" diska.Pa mene zanima nakup ČIMPREJ, dobava čez npr. 5 dni me ne zanima. Disk moram namreč jutri vzpostaviti.... trenutno dobim TAKOJ disk v Comtronu... torej spletne trgovine z dobavo kasneje ni opcija!!! Sj tud te spletne stacune, ce majo na zalogi se lah zapeljes do njih in prevzames osebno :)
Ole Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 mogoče bi lahko tukaj kaj pogledal.. naprimer ta se mi zdi kar ql http://www.bolha.com/oglas2404611 lp
Gregs Objavljeno September 29, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 29, 2007 Hvala za mnenja. Zadeva rešena! :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se