v3sn4 Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 haha,js sem zadnjic enga dobrga zasledila.. Pahor nej bi uvedu nove zakone,ki naj bo pomagali razresit tezave,ki so nastale s pokojninami..: -upokojenci med 60. in 70. letom bodo po novem LAHKO preckali cesto pri rdeci luci -upokojenci na 70. letom pa bodo MORALI preckati cesto pri rdeci luci Pips 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 rečmo izjava k sem jo mtki zabil k mi je težila zarad cigaretov a nebi blo brez veze da bi zdrav umru anja37, simonsi in Alla 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pajk Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 To je pa povedala mama od prijateljice : Hitler će da bude pčelica Maja, šta ću ja da budem prema tebi. Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 a lahko kdo razloži anja37 in Alla 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 a lahko kdo razloži x2 Alla in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ursha Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 videno na neki ˝spoznavni˝ zadevi (za prijateljevanje in mogoče kaj več ... mah ne zajebancija ) Q:Najboljša stvar, ki se ti je kadarkoli zgodila A:Jst aja pa deklič ni biu str 15 let .... :unsure: xceno, anja37 in rumenicestak 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 Izjava Brazilskega presdendika Luiza Inacio Lula da Silve, ki jo je v svoji zbirki Nikoli prej v zgodovini te države, objavil novinar Marcel Tasa. "Moja mati je ženska, ki se je rodila nepismena" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 A: Ej a veš da je Free Willy umrou?? B: Aaa..un k je igral kita al kaj? A: jaa..igral.. molotov in actarus16 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ursha Objavljeno November 15, 2009 Deli Objavljeno November 15, 2009 No I'm not okay I had a crush on the singer of Tokio Hotel for four months and now you tell me he's a dude? :blink: impulz in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 grem delat (izustil maus) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 Sloveniji ni uspelo na SP v nogometu hilton in Alla 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ursha Objavljeno November 25, 2009 Deli Objavljeno November 25, 2009 tuki jih je precej anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno November 26, 2009 Deli Objavljeno November 26, 2009 Izjava Brazilskega presdendika Luiza Inacio Lula da Silve, ki jo je v svoji zbirki Nikoli prej v zgodovini te države, objavil novinar Marcel Tasa. "Moja mati je ženska, ki se je rodila nepismena" Vsi smo se rodili nepismeni. Ali kdo misli, da je pismen na svet prijokal? maus, zverac in sergini 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 26, 2009 Deli Objavljeno November 26, 2009 Vsi smo se rodili nepismeni. Ali kdo misli, da je pismen na svet prijokal? ma ne, da si ti tudi to pogruntal ... ravno zato sem to izjavo dal med najbolj neumne izjave Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno November 26, 2009 Deli Objavljeno November 26, 2009 ta tema je zakon A: daj sem pivo. B: pff... kolko mi daš? A: Kaj kolko ti dam...? cajta??!!! smehh Ursha 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno November 26, 2009 Deli Objavljeno November 26, 2009 maus, kapiram, samo osliček mi je bil tako všeč, ko stoji pred tablo tako bogi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ursha Objavljeno Januar 7, 2010 Deli Objavljeno Januar 7, 2010 hmmm , no ja sej je blond .... ImenitnaPriložnost, Alla, domina in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 7, 2010 Deli Objavljeno Januar 7, 2010 "Rahlo zadržan, toda z velikim občutkom za težave soljudi, preudaren pri izbiranju besed in tonu pogovora, ker nikoli ne želim prizadeti čustev sogovornika, vendar nadvse odločen, ko je potrebno zagovarjati skupno sprejete odločitve. Sem pa izjemno kritičen do svojega dela in zahteven do svojih sodelavcev." Tako se bivši minister in šef upokojencev 50 letni Karl Erjavec predstavi na svoji spletni strani in ne pozabi dodati da je zaljubljen. V slikarstvo ! :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Januar 7, 2010 Deli Objavljeno Januar 7, 2010 Moja je poštena anja37, pajkica in Ninč 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ursha Objavljeno Februar 11, 2010 Deli Objavljeno Februar 11, 2010 :blink: anja37, halls, pajkica in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 12, 2010 Deli Objavljeno Februar 12, 2010 presdendika :fredy: hilton, anja37 in brembo 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcracing Objavljeno Februar 12, 2010 Deli Objavljeno Februar 12, 2010 (popravljeno) celo noć smo fukal, zjutri so pa še ženske pršle, ali pa dons bomo fukal pa magar ženske Popravljeno Februar 12, 2010. Popravil nejcracing anja37 in thumper 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 13, 2010 Deli Objavljeno Februar 13, 2010 mam 79 kil snega za zamenjat za 24 litrov bencina, najmanj 100 okt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 13, 2010 Deli Objavljeno Februar 13, 2010 napovem trulpagat in palčko :yes: casper7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se