kugla99 Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Zdaj sem začel raztavljati skuterja,ker bom na novo prešprical plastike. Vse sem lepo razdru,le težave mi dela to,da nevem kako odklopiti zajlo za hitrost zgoraj na števcu. Mogoče kdo ve kako se jo stakne? Skuter je speedfight1 Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Runner_Tuner Objavljeno Oktober 29, 2007 Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 Ponavadi se odvije tak vijak, drugač pa dobr poglej, nekak se more. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jur3 Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 (popravljeno) pri nekaterih je tud tko..da sta ob strani dva "haklca" in ju morš stisnt, da popustita.. pa bo šlo dol ;) Popravljeno November 4, 2007. Popravil Jur3 znejc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 Ja mensezdi da ma u plastiko use skp zaprt...pa mas 2 haklca tko k je jure reku ja,. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AeRoxx Objavljeno November 23, 2007 Deli Objavljeno November 23, 2007 ja mislim da sta takšna dva haklčka ki ju morš org stisnit... Amm.. Mam jaz en problem.. MA uzel sem dol oni kazalec za hitrost. Potem ga dam nazaj gor pa se pelem z skuterom pa mi kaže 120 km/h.. Pa včasih se pri 40 , 30 , 20 tam neki ustavi včasih gre nazaj do 0. Predem sem razdr je blo ok.. =) Vglavnem sploh ne kaže prav. Kazat bi moglo tam do 80 ker mi je števec lagal samo za kake 3 km/h. Prosim za pomoč.. Pa to preden pade sneg..=) Aia mam rox-a... Lp Nejc Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pastrana Objavljeno November 24, 2012 Deli Objavljeno November 24, 2012 ej mene pa zanima če se da šetevec od apn4 odpret pa zavrtet na 0 ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno November 24, 2012 Deli Objavljeno November 24, 2012 ej mene pa zanima če se da šetevec od apn4 odpret pa zavrtet na 0 ? Sploh ga nepotrebuješ odpirat z kakim motorčkom ga zvrtiš nazaj. Vzameš kak star motorček 12V npr: od ventilatorja gretja na osovinico pritrdiš kos stare zajle števca ali narediš firkant,če ti vrti v napačno stran zamenjaš polariteto ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se