Skoči na vsebino

Peterle in laganje

Priporočene objave

Objavljeno
čevlje sodi naj kopitar :whistle:

in slišal sem da je Falcona kupil Petrle

res,res

slišal da so govorila da so eni vidli dokument in če to ni res ne bi pisalo v Mladini

Oprosti, ampak sam sem poslusal lojzeta, ko je govoril po radiu, (pred kakima dvema mesecema) da bi Slovenija rabila predsednisko rezidenco in da bi za te potrebe bil zelo primeren grad Brdo pri Ljubljani (blizu Lesnina centra). Nisem trdil, da je Falcona kupil Peterle, ampak sem opozoril na nacin razmetavanja nasega denarja (to letalo je nekako sinonim za to).

Ce bi se lojze boril v Bruslju za recimo pravicnejso delitev subvencij za kmetijstvo, da jih ne bi dobivali tudi tako bogati ljudje kot angleski princ in ostali bogatasi (pri nas poznam zakonca, ki imata kmetijo in sta zaprosila za subvencijo za nakup traktorja,a ne izpolnjujeta pogojev, ker oba hodita v bedno placano sluzbo), ali za kake druge pravice nam v prid, bi ga volil tudi jaz, ceprav sem nasprotnega politicnega prepricanja (nisem pa nikoli bil, niti nikdar ne bom clan kake stranke). Tako pa ne vidim prav nikakrsne koristi za nas, ce bi bil izvoljen on.

Ali oglejski sporazum (njegova mojstrovina) tudi smatras kot dokument "slisal da so govorila da so eni vidli"?

Objavljeno
Pustimo Peterletu zmagat.Možakar bi rad bil el presidente.Po ustavi ki jo ima ta funkcija, bi lahko izvolili tudi Mirana iz Črnomlja. :whistle:

Pazi, ravno sedaj potekajo pogovori, da bi predsednik dobil vecja pooblastila, ker so prepricani da bo izvoljen Peterle.

Na zalost ima res precej moznosti, ker je desnica mnogo bolj organizirana in bo njihova udelezba na volitvah 110 %, ostalim se bolj ali manj jebe za volitve.

Objavljeno
:eek: No pa poglodajva kaj to pomeni? Civilna družba :hmm: ali nisva to jaz pa ti, pa še morje drugih? Volilci takorekoč? Eh, jebat ga, če se po prenažrtju desnice in hostij vračajo k "tekovinam revolucije" ( a se ni nekaj tako reklo??), gre pač za prenažrtje in sedaj se žele vračati v stradež in pomanjkanje ter nepravičnost.

Pač so se ljudje dobrega v zadnjih letih prenažrli in sedaj to nehvaležno šimfajo tudi pri opisovanju predsedniških kandidatov.

No pa če je to kar praviš pisalo v članku, potem še ni tako hudo... O:-)

Ko bo spet cenzura, potem bo kriza. :whistle: Bo samo še en kandidat za el presidenta.

“Hasta la victoria siempre!” ali “Vse za vero, dom, cesarja!” se tehta tudi pri teh volitvah!,

Ne bo šlo, ker me kot nestrankarskega človeka levičarji skriti za civilno družbo, če slučajno ne zagovarjam tuljenja z vami, takoj začnete zmerjat z janševcem, torej jest ne morem bit civilna družba... :naughty:

Objavljeno
Ne bo šlo, ker me kot nestrankarskega človeka levičarji skriti za civilno družbo, če slučajno ne zagovarjam tuljenja z vami, takoj začnete zmerjat z janševcem, torej jest ne morem bit civilna družba... :naughty:

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: pa si ti od JJ sošolec v Kumrovcu bil, da stresaš take.

Objavljeno
Peterle je najbolj primeren za predsednika, ker je najbolj čist (beri brez grehov). Odpustke mu da župnik v cerkvi. Baje je za laganje dovolj en Twix in 2x fafanje. :krneki:

Se vidi, da imaš to vrstne izkušnje. A je to zgoraj navedeno kar tvoje običajno plačilno sredstvo tudi drugod :?

Objavljeno (popravljeno)
Se vidi, da imaš to vrstne izkušnje. A je to zgoraj navedeno kar tvoje običajno plačilno sredstvo tudi drugod :?

Tovrstnih izkušenj nimam, ker nisem nikoli bila pri spovedi in očiščena grehov, jih pa vsekakor ima dosti otrok po celem svetu, ampak to je že druga zgodba, mar ne?

Kako je pa kj v čebelarskem krožku drugače?

Popravljeno . Popravil Vale
Objavljeno
Tovrstnih izkušenj nimam, ker nisem nikoli bila pri spovedi in očiščena grehov, jih pa vsekakor ima dosti otrok po celem svetu, ampak to je že druga zgodba, mar ne?

Kako je pa kj v čebelarskem krožku drugače?

Pred al po spovedi...?

Objavljeno

Šele po jeseni 2004, ko se je pri nas, (po dolgem in nevzdržnem obdobju enoumja) končno začela Prava Demokracija pod vodstvom Našega Ljubljenega Vodje, sem spregledal, kako sem bil zaveden po letu 91, ko mi vlada Ljubljenega Lojzeta Peterleta ni bila všeč.

Oprosti mi Ti, tam zgoraj za moje brezbožništvo, saj nisem vedel, kaj delam...... In naj bo oproščeno vsem SLOVINcem, pardon, Slovencem, ki so naredili kakšno pi.....jo, za svojo korist, ali za korist Prevzvišenega

Nasploh naj bo pozabljeno in oproščeno vse, kar so naredili "naši", grom in strela pa naj usekata na grehe"njihovih"...

In Lojze naj postane Prvi Res Demokratični Predsednik.....Saj ga celo Nemci in Avstrijci , (katerim smo tako podrepni mi Slovenčki) hvalijo....

Potem bo pa ja menda dober....

Za Domovino-S Peterletom Naprej

Objavljeno
Pazi, ravno sedaj potekajo pogovori, da bi predsednik dobil vecja pooblastila, ker so prepricani da bo izvoljen Peterle.

Na zalost ima res precej moznosti, ker je desnica mnogo bolj organizirana in bo njihova udelezba na volitvah 110 %, ostalim se bolj ali manj jebe za volitve.

To lahko napiše samo nekdo ki niti v osnovi ne pozna razmerij v slovenski politiki

Objavljeno
To lahko napiše samo nekdo ki niti v osnovi ne pozna razmerij v slovenski politiki

Potem mi prosim razlozi, v cem sem zgresil.

Objavljeno (popravljeno)

Organiziranost desnice? Ne me basat!!! Če pogledamo temo politiziranje, vidimo samo teme kjer se pluva po desnici, pa čeprav brez argumentov. Tale motosvet deluje vedno bolj kot del propagandnega stroja takoimenovane levice... :naughty:

Popravljeno . Popravil SF
Objavljeno

desnico drži "skupaj" le JJ. Ko bo šel bo dezorganizacija popolna. Isto je blo z levico po odhodu Drnovška in Kučana.

pa ne mi trobezljat, da se po desnici pljuva brez argumentov. ker potem lahko isto rečemo za pljuvanje po levici. :whistle:

Objavljeno
... Tale motosvet deluje vedno bolj kot del propagandnega stroja takoimenovane levice... :naughty:

Normalno! Saj izvira iz tajnih laboratorijev UDBE! :lol1:

Objavljeno

Prvih sedem naslovov v temi politiziranje:

1. Peterle in laganje članek v financah o predsedniškem kandidatu Avtor: GorazdH

2. Temno nebo; potratna javna razsvetljava Avtor: HHV

3. Stavka ! Pesek,ne olja,v motor kapitalizma......! Avtor: Buzdovan

4. Na današnji dan Avtor: ciciban

5. Ustavite Janšo! Državljanska dolžnost vsakega Slovenca, ki noče podpirati širitve totalitarizma avtor: ajgor the mad dog

6. Naša "znanstvenica" Mojca Kandidatka za ministrico Mojca Kucler Avtor: HHV

7. Letališče LJUBLJANA = Letališče Jožeta Pučnika?????? Vzeti oblast butalcem Avtor: Noise

Tovariši poglejte se v ogledalo :whistle:

Objavljeno
...

Tovariši poglejte se v ogledalo :whistle:

Vsako jutro v njem vidim svojega najboljšega prijatelja! :P

SF, v vsej svoji pravičnosti si okoli avtorjev naredil malo zbrke. :naughty:

Se moram oglasiti, ker si me pač malo prikrajšal.

Zadnje čase se tako bolj prizadeto oglašaš. :evilgrin:

Objavljeno

HHv, kej čemo, talevi se vedno lepo vidimo v špeglu.

JA in tako lepa beseda je...tovariši. Vi kar bodite "gospodje". Vam pristaja, plebejci beli :whistle:

Objavljeno

Prizadeto? Ne, samo ta forum mi deluje že kot dobro podmazan propagandni stroj, pa bi bilo dobro, da se lastniki malce zamislijo nad žaljivostjo nekaterih tem... Njihov neodziv mi vedno bolj govori, da imam prav, morda imajo od tega celo kakšne ugodnosti... :naughty:

Objavljeno
Prizadeto? Ne, samo ta forum mi deluje že kot dobro podmazan propagandni stroj, pa bi bilo dobro, da se lastniki malce zamislijo nad žaljivostjo nekaterih tem... Njihov neodziv mi vedno bolj govori, da imam prav, morda imajo od tega celo kakšne ugodnosti... :naughty:

Seveda. In mi, pravi avtorji in tisti, ki si jih ti ustvaril, dobivamo deleže. V rdečih zvezdah, ki si jih šivamo na moto reklce.

Ah SF, dej ga no mal manj srat! :doze: Menda res ne verjameš, kar pišeš?

Objavljeno
Organiziranost desnice? Ne me basat!!! Če pogledamo temo politiziranje, vidimo samo teme kjer se pluva po desnici, pa čeprav brez argumentov. Tale motosvet deluje vedno bolj kot del propagandnega stroja takoimenovane levice... :naughty:

SF, zakaj vsi desničarji mislite, da samo levica pljuva čez vas, to je pomota, jest nisem ne lev ne desen, pa vseeno mislim, da to kar dela sedaj desnica, je pod vsako kritiko, sicer pa jest pravim da so nesposobni, zamenjali nesposobne, pomoje bi blo dober, da bi začeli tudi politike uvažat, da nebi bilo preveč zamer, pač uvozmo neutralce pa nam bo vsem luštno, s peterletom al pa brez :unsure:

Objavljeno

JANIH NE! SAMO UVAŽAT POLITIKE NE!!!! naj te spomnem na argentinskega financarja Bajuka!!! ki bo kmalu otvoril spomenik "banu Natlačnu" v Vipavi!! Izadajalcu in ljubitelju fašistov bo naredil SLAVNOSTNI GOVOR!!! :rolleyes:

takih res ne rabimo uvažat... :whistle:

Objavljeno
..., pač uvozmo neutralce pa nam bo vsem luštno, s peterletom al pa brez :unsure:

Kakšni bušmani bi bili še najboljši. Resno!

Objavljeno

En Crnkovičev zapis http://crnkovic.blog.siol.net/2007/09/19/s...cejo/#more-1417

Za poiskušino en delček tule :naughty:

Biti levičar je danes lažje kot biti desničar, saj zahteva manj miselnega napora in je tudi bolj družbeno sprejemljivo. Tako kot je nekoč veljalo, da so politično, socialno in kulturno neizobražene, neozaveščene, neprofilirane in/ali nezainteresirane množice tempirana bomba desničarstva, tako danes velja za drugi politični pol.

Objavljeno
Organiziranost desnice? Ne me basat!!!

Desnica ima organizacijo, razpredeno po celi drzavi in se imenuje cerkev. Pred volitvami svoje vernike pozovejo, prosijo, opozorijo... koga naj volijo in potem na volilni dan hodijo v skrinjice metat listke cele trume ljudi, ki drugace tam sploh ne bi bili, niti ne vedo, kaj jim bodo prinesli dobrega novoizvoljeni idoli, vedo samo to, da so to "njihovi".

Objavljeno
JANIH NE! SAMO UVAŽAT POLITIKE NE!!!! naj te spomnem na argentinskega financarja Bajuka!!! ki bo kmalu otvoril spomenik "banu Natlačnu" v Vipavi!! Izadajalcu in ljubitelju fašistov bo naredil SLAVNOSTNI GOVOR!!! :rolleyes:

takih res ne rabimo uvažat... :whistle:

ne se bat, sem vedu, da sem še nekaj pozabu pripisat, seveda politiki nebi smeli biti slovenci, ne bivši slovenci(izdajalci), ampak samo čistokrvni tujci, pa še te bi blo treba orenk prevert :rolleyes:

Objavljeno
..., saj zahteva manj miselnega napora in je tudi bolj družbeno sprejemljivo. Tako kot je nekoč veljalo, da so politično, socialno in kulturno neizobražene, neozaveščene, neprofilirane in/ali nezainteresirane množice ...

A to je opis koalicijskega dela parlamenta in njihovih privržencev? :unsure:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!