kaca1 Objavljeno Maj 29, 2008 Deli Objavljeno Maj 29, 2008 pa še nekaj posnetkov enga skoka: http://www.motosvet.com/album/admin_img.php?cid=2_1203 Bojda se za letos v Tržiču pripravlja atraktiven shov v stilu teh posnetkov in sicer v okviru Šuštarske nedelje - tko, da ne boste samo šuhe gledal :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XXXL Objavljeno Maj 30, 2008 Deli Objavljeno Maj 30, 2008 Če bo vse po sreči, si boste res lahko v Tržiču ogledali akcijo na štirih kolesih. Pa pri tem ne mislim, vožnje po stranskih dveh ampak nakaj takega: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XXXL Objavljeno Maj 30, 2008 Deli Objavljeno Maj 30, 2008 ...na slikah sta Dan in Aleš, ki naj bi nastopala tudi na Šuštarski nedelji v Tržiču: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno Maj 30, 2008 Deli Objavljeno Maj 30, 2008 ...na slikah sta Dan in Aleš, ki naj bi nastopala tudi na Šuštarski nedelji v Tržiču: :naughty: ...je taku.. :yes: :yes: :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOSPIRIT Objavljeno Junij 2, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 2, 2008 :naughty: ...je taku.. :yes: :yes: :yes: uf,noro...ampak,cirkus je cirkus! To pač lahko počneš samo na za to pripravljenih poligonih,verjetno rabiš vsaj rampo in veliko večji prostor kot za stunt medtem, ko lahko vse ostalo treniraš na igrišču,vsakem malo večjem parkirnem prostoru itd.Fascinantni skoki,brez dileme.... Kako pač koga veseli! bi si pa vsekakor rad ogledal to v živo,zato prosim da sporočite, ko se bo dogajalo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOSPIRIT Objavljeno December 31, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 31, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Junij 20, 2011 Deli Objavljeno Junij 20, 2011 Zanima me ali so kje posnetki vožnje po samo enem kolesu. Kar sem videl (nisem dolgo iskal) so v glavnem prehodi iz vožnje po stranskih dveh na vožnjo po zadnjih dveh, mene pa zanima vožnja po samo enem (lahko zadnjem ali sprednjem) kolesu. Sploh po sprednjem se mi zdi precej težko (najprej po stranskih in nato zaviranje). Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se