Tanjuška Objavljeno Oktober 5, 2007 Deli Objavljeno Oktober 5, 2007 a kera upa povedat, kok motosvetoucou je že dala dol????? :naughty: :naughty: :naughty: Gregc, anja37, MiriGSX600 in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Oktober 5, 2007 Deli Objavljeno Oktober 5, 2007 7 umetnica51 in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Oktober 5, 2007 Deli Objavljeno Oktober 5, 2007 (popravljeno) a kera upa povedat, kok motosvetoucou je že dala dol????? :naughty: :naughty: :naughty: Daj pohvali se no, koliko si jih pofukala..... :krneki: Popravljeno Oktober 5, 2007. Popravil xr800 umetnica51 in winetou2 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Oktober 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 5, 2007 7 številka ni dost je treba poimensko :whistle: anja37 in umetnica51 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 5, 2007 Deli Objavljeno Oktober 5, 2007 številka ni dost je treba poimensko :whistle: ejga de nauš kej pisala... :evilgrin: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Oktober 5, 2007 Deli Objavljeno Oktober 5, 2007 številka ni dost je treba poimensko :whistle: bivol biker77 gabry18 metuljčica46 xr800 kec mikena pa ti? :whistle: umetnica51 in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 5, 2007 Deli Objavljeno Oktober 5, 2007 bivolbiker77 gabry18 metuljčica46 xr800 kec mikena pa ti? :whistle: de b jest kj vedu...ni blo nč....če ma pa vibrator moj nick...pa upam,de si zadovolna z njim :naughty: :evilgrin: umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 5, 2007 Deli Objavljeno Oktober 5, 2007 (popravljeno) če boš res res res res res doooooooooooooooooooooooooooooober, ti častim pivo. po. mogoče lahko pokadiš še kakšen moj čik. Dobil sem 3 gajbe pira in pa šteko cigaretov :evilgrin: :whistle: Popravljeno Oktober 5, 2007. Popravil KeC umetnica51, JANUSKA, DESIM in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Oktober 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 5, 2007 ejga de nauš kej pisala... :evilgrin: :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: nam nam :evilgrin: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Oktober 5, 2007 Deli Objavljeno Oktober 5, 2007 de b jest kj vedu...ni blo nč....če ma pa vibrator moj nick...pa upam,de si zadovolna z njim :naughty: :evilgrin: nič čudnega. je bilo tako hitro in tako kratko, da skoraj ni vredno omembe. še ena črtica pač. anja37 in umetnica51 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Oktober 5, 2007 Deli Objavljeno Oktober 5, 2007 Dobil sem 3 gajbe pira in pa šteko cigaretov :evilgrin: :whistle: kdor zna, pač zna! 7 puta, bez vađenja!!! lahko vedno prideš spet. tako ali tako. bravo kec! še več takšnih! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Oktober 5, 2007 Deli Objavljeno Oktober 5, 2007 a kera upa povedat, kok motosvetoucou je že dala dol????? :naughty: :naughty: :naughty: številka ni dost je treba poimensko :whistle: Saj ne, da bi meu kej za pisat v to temo, ampak vseen - zgleda, da ti ne upaš napisat ne cifre in ne imenika doldanih :whistle: A ti pri tem pomagamo? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 5, 2007 Deli Objavljeno Oktober 5, 2007 šit samo z enim samo ta je bil pa vrhunski: 1. pervy - FOREVER!!!!! :worship: umetnica51 in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Oktober 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 5, 2007 šit samo z enim samo ta je bil pa vrhunski:1. pervy - FOREVER!!!!! :worship: z moškim :unsure: umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 5, 2007 Deli Objavljeno Oktober 5, 2007 a kera upa povedat, kok motosvetoucou je že dala dol????? :naughty: :naughty: :naughty: če si bila tako pogumna punca da si vprašala, boš pa menda ja tudi povedala... :naughty: da bomo vedle koga se pazit.. :naughty: umetnica51 in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 5, 2007 Deli Objavljeno Oktober 5, 2007 če si bila tako pogumna punca da si vprašala, boš pa menda ja tudi povedala... :naughty: da bomo vedle koga se pazit.. :naughty: jest sn baje dobr serviser...hitro opravim delo.... baje :P umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Oktober 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 5, 2007 če si bila tako pogumna punca da si vprašala, boš pa menda ja tudi povedala... :naughty: da bomo vedle koga se pazit.. :naughty: uuuuuuuuu zaka že? umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 5, 2007 Deli Objavljeno Oktober 5, 2007 jest sn baje dobr serviser...hitro opravim delo.... baje :P s telem se pa ne bi hvalila.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 5, 2007 Deli Objavljeno Oktober 5, 2007 z moškim :unsure: jas saj si vprašala za motosvetovce. torej jaz sem se dal dol samo z enim motosvetovcem in to z grande jebačem, težkim carom kamainostalesutre - pervyjem :worship: glede na to da sem to sam in sem torej to počel s sabo ali s sabo in družbo žensk ali to šteje kot homo-, solo-, bi-, poli- ali kakšno drugo seksualnost!?!?! ČE SI ŠE ZMEDENA TI LAHKO DEMONSTRIRAM :whistle: PS: kaj pa ti? a misliš seks z motosvetovci ali koliko si jih napila da so dol padli :evilgrin: Romy600 in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 5, 2007 Deli Objavljeno Oktober 5, 2007 (popravljeno) s telem se pa ne bi hvalila.. preberi kaj piše na konc......baje tu je od ene k me še ni probala,pa tud ne more,pa je slišala de sn dobr,,pa šinfa :P :lol1: Popravljeno Oktober 5, 2007. Popravil bivol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Oktober 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 5, 2007 jas saj si vprašala za motosvetovce. torej jaz sem se dal dol samo z enim motosvetovcem in to z grande jebačem, težkim carom kamainostalesutre - pervyjem :worship: glede na to da sem to sam in sem torej to počel s sabo ali s sabo in družbo žensk ali to šteje kot homo-, solo-, bi-, poli- ali kakšno drugo seksualnost!?!?! ČE SI ŠE ZMEDENA TI LAHKO DEMONSTRIRAM :whistle: PS: kaj pa ti? a misliš seks z motosvetovci ali koliko si jih napila da so dol padli :evilgrin: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: to ponavad tanajraš nardim, jih napijem, da dol padejo, pol pa.... :whistle: :whistle: :whistle: karkoli že hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Oktober 5, 2007 Deli Objavljeno Oktober 5, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: to ponavad tanajraš nardim, jih napijem, da dol padejo, pol pa.... :whistle: :whistle: :whistle: karkoli že hehe Ne pijem. :P Kaj pa zdaj? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 5, 2007 Deli Objavljeno Oktober 5, 2007 Ne pijem. :P Kaj pa zdaj? :naughty: potem ti pa ne bo fuuuul carska ampak sam carska.. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 5, 2007 Deli Objavljeno Oktober 5, 2007 uuuuuuuuu zaka že? kar tako, brez razloga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Oktober 5, 2007 Deli Objavljeno Oktober 5, 2007 potem ti pa ne bo fuuuul carska ampak sam carska.. .) Jap. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se