soncy Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 Eto, prisla s pijace z LongLegs... saj bi kaj napisala, samo kaj ko ne sodi v to temo :whistle: pa v virtualno pivnico napiš, :evilgrin: smo firbčni :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
s5jst Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 Nč ne bo...sej veš, da je najbolj napeto in najbolj željno pričakuješ razplet, če....če se nič ne zgodi :) Tudi tukaj se ne bo nič. Ma mene vseeno zanima kdo koga nateguje :photo: :P - kot kakšna španska limonada (sej so še španske? Mehiške? Taljanska? eh, jeb** ga, ne vem več) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 js sm se dou učer z mitofreakam dol.. tko da :) moj odgovor je sedaj "1" :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 No gorskaroža kr razpiši se :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARAMBOLA Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 Eto, prisla s pijace z LongLegs... saj bi kaj napisala, samo kaj ko ne sodi v to temo :whistle: Pa odpri novo!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jny007 Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 Eto, prisla s pijace z LongLegs... saj bi kaj napisala, samo kaj ko ne sodi v to temo :whistle: hmmm a tok gut al tok bad :D no ja po moje nam res lahko kej zaupaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 Hm,... ja ne vem kaj vas zanima? Videz? Pamet? Noge? :D (vse od nastetega ima ;) sem preverila...aja edino moje noge so daljse, ker je punca malenkost nizja od mene) :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 Hm,... ja ne vem kaj vas zanima? Videz? Pamet? Noge? :D (vse od nastetega ima ;) sem preverila...aja edino moje noge so daljse, ker je punca malenkost nizja od mene) :naughty: Kaj pa joški? Velikost, čvrstost, izgled, dolžina, ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 Fantje, jaz sem zenska, tujih josk ne gledam tako podrobno :D Je pa lepo oblikovana, torej nekaj riti in josk ze ima ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 Hm,... ja ne vem kaj vas zanima? Videz? Pamet? Noge? :D (vse od nastetega ima ;) sem preverila...aja edino moje noge so daljse, ker je punca malenkost nizja od mene) :naughty: Hi, hi, hi.......mogoče je pa res..... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 Fantje, jaz sem zenska, tujih josk ne gledam tako podrobno :DJe pa lepo oblikovana, torej nekaj riti in josk ze ima ;) pol je dobr da sm njen prjatu hehehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 Naj svoj prispevek k tej debati tokrat pričnem z opozorilom: NIKOLI NE HODITE NA PIJAČKO Z GORSKOROZO! Punca zelo dobro ve, kaj hoče in še bolje ve, kako to doseči. V tisti dobri urci me je začarala, odkrila, razkrila in zadovoljila na vse možne načine, ki ste si jih sposobni predstavljati. Njene čarobne oči so poskrbele, da so padle vse moje obrambe. Zvok, ki je prihajal iz njenih opojnih ustnic, je nežno visel v zraku in dražil vse moje čute. Oh, kako mi je bilo žal, da se nisva dogovorili za srečanje v kakšnem bolj intimnem kotičku, kjer bi lahko z vso močjo udarila nazaj... ...tako ta naloga ostaja vam! Sama se umikam v svoj varen 090 kotiček, kjer me nihče ne doseže. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 In dobili smo femme fatale 07 ... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 Naj svoj prispevek k tej debati tokrat pričnem z opozorilom: NIKOLI NE HODITE NA PIJAČKO Z GORSKOROZO! Punca zelo dobro ve, kaj hoče in še bolje ve, kako to doseči. V tisti dobri urci me je začarala, odkrila, razkrila in zadovoljila na vse možne načine, ki ste si jih sposobni predstavljati. Njene čarobne oči so poskrbele, da so padle vse moje obrambe. Zvok, ki je prihajal iz njenih opojnih ustnic, je nežno visel v zraku in dražil vse moje čute. Oh, kako mi je bilo žal, da se nisva dogovorili za srečanje v kakšnem bolj intimnem kotičku, kjer bi lahko z vso močjo udarila nazaj... ...tako ta naloga ostaja vam! Sama se umikam v svoj varen 090 kotiček, kjer me nihče ne doseže. :blush: (am.... in kaj naj jaz zdej recem nazaj? :blink: ostala brez besed) A jaz te bom se vedno lahko kaj dosegla? :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 Sedaj je vprašanje ali ti je naredila dobro ali slabo reklamo!? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 Ali je bila na kavi ena oseba! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 Ah fantje fantje, dejstvo je, da je LongLegs dobra punca! In ce si vsaj malo odprt za zanimivo komunikacijo, je pogovor z njo lahko zelo zanimiv.Vroc. Informativen. Zgeckljiv. Zabaven.In topel. :winkiss: Sem vesela da sem te spoznala Tadeja ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 Vroča Tadeja - za Sandokana nova epopeja! Hamdala agari!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 Dost nakladanja in romantike!!! :angry: Povej ceno!!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jny007 Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 @Gorskaroza in LongLegs: A upata obedve z mano na pijačo? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 Ali je bila na kavi ena oseba! :hmm: @Gorskaroza in LongLegs: A upata obedve z mano na pijačo? :naughty: Podpis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 jaz komot :) LongLegs boste morali pa sami prepricati ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 očitno babe ne upajo nič povedat..a bom mogu jest začet? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 (popravljeno) .... in josk ze ima ;) :blink: :blink: zgleda da ji še rastejo :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno Oktober 11, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 @Gorskaroza in LongLegs: A upata obedve z mano na pijačo? :naughty: Bo trojček padu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se