LongLegs Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 mogoče je pa tanjuška long-legs :whistle: kolesarček, mogoče pa ne znaš brat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 kolesarček, mogoče pa ne znaš brat :whistle: glede na to da si me že "sej veš kaj" bi lahk vedela da ne kolesarim..spljoh :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 bolj strogo me primi! to mi je všeč! Meni je tudi všeč, če me katera strogo prime. Ampak strogo za k****. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 glede na to da si me že "sej veš kaj" bi lahk vedela da ne kolesarim..spljoh :naughty: že res, da končujem disertacijo (psihologija), ampak iz tvojega stokanja in javkanja tega nisem mogla razbrati! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 Meni je tudi všeč, če me katera strogo prime. Ampak strogo za k****. :P z veseljem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 ma ta longlegs sam nabija nč pa ne bo iz nje če ne bi že kej blu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 z veseljem! Jaz bi raje s čim drugim. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 ma ta longlegs sam nabija nč pa ne bo iz nječe ne bi že kej blu vprašanje je, če bo kaj iz vas! tebe? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 vprašanje je, če bo kaj iz vas! tebe? :whistle: marsikaj :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 marsikaj :naughty: mihec, se slišiva danes! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 mihec, se slišiva danes! :naughty: Mihec,dans boš pa namočo! To delaj! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 Fantje, LongLegs NI Tanjuska! Tanjusko sem srecala na pikniku, pa vem kako decva zgleda. ;) LongLegs pa na pijaci nazadnje :winkiss: , pa to tud pod razno ni ista oseba :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
s5jst Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 Fantje, LongLegs NI Tanjuska! Tanjusko sem srecala na pikniku, pa vem kako decva zgleda. ;) LongLegs pa na pijaci nazadnje :winkiss: , pa to tud pod razno ni ista oseba :D Beda...ena je mrknila, druga pa misli da je najbolj sexi bog :closedeyes: :closedeyes: katerega cilj je polnjenje lukenj (mogoče pa igra golf) :whistle: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 Beda...ena je mrknila, druga pa misli da je najbolj sexi bog :closedeyes: :closedeyes: katerega cilj je polnjenje lukenj (mogoče pa igra golf) :whistle: :rolleyes: sej ni edina nabijačica tuki gor..tko da :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
savo Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 alora, nardi! pridi kaj do Perle, bova malce poklepetala! v kavarni berem časopis! Kateri časopis, kateri? :) Za telefonsko številko te tudi povabim na večerjo z zajtrkom! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 Mihec,dans boš pa namočo! To delaj! :worship: hehehe sam ne v njo ona to misl sam virtualno :winkiss: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 Frigidnih žensk ni, so samo slabi ljubimci. Kaj pa tisit ki lahko eno zadovoljijo 5x v eni sami rundi, druge pa nikoli :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 Kaj pa tisit ki lahko eno zadovoljijo 5x v eni sami rundi, druge pa nikoli :hmm: Da ni termostat pokvarjen?! Hamdala!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 Kaj pa tisit ki lahko eno zadovoljijo 5x v eni sami rundi, druge pa nikoli :hmm: A to iz izkušenj, al rekla-kazala varjanta? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 zdej pa že mene zanimi katera je tale LongLegs vrag si ga vedi, če me bo na kofe povabla :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Oktober 16, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 zdej pa že mene zanimi katera je tale LongLegsvrag si ga vedi, če me bo na kofe povabla :whistle: ne varaj me miška :cry: evo z sando sm se dol dala, ja in pa ka pol :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 Kaj pa tisit ki lahko eno zadovoljijo 5x v eni sami rundi, druge pa nikoli :hmm: Jaz sem samo citirala. :winkiss: :winkiss: Razlagaj si pa po sveje. :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
s5jst Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 Jaz sem samo citirala. :winkiss: :winkiss: Razlagaj si pa po sveje. :winkiss: :winkiss: Pravi naj bi itak zadovoljeval eno in edino 25 ur na dan....Vsak dan bi moral začeti eno uro prej :blink: :blink: (več kot en šiht mi ne rata...spimosemurpress) :yawn: :slap: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 Pravi naj bi itak zadovoljeval eno in edino 25 ur na dan....Vsak dan bi moral začeti eno uro prej :blink: :blink: (več kot en šiht mi ne rata...spimosemurpress) :yawn: :slap: :lol1: :lol1: mhm... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se