vapotek Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Jaz nobene... Pa ne moreš bit taki pikzibner... A ti to resno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Nadaljevanje po oglasih: Sem Branko Kosmačin in pralne stroje popravljam že 30 let,..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Sem Branko Kosmačin in pralne stroje popravljam že 30 let,..... A ti si mogoče od Angele tamali, iz Spodnje Polskave??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 :eek: Pizda, kako si vedel? Sicer pa nisem več iz Spodnje Polskave, smo se v Duplek preselili. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 :eek: Pizda, kako si vedel? Če si bog, pač vse veš. B) To zna bit tu pa tam malenkost tečno, ampak po navadi pa ful zabavno... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Ne, ampak zaradi ruškega lufta... Se upaš na mlajše od sebe spravlat, a? ja hvala bogu sj bi blo mene tud strah 60 kg če bi mela z postlo ured 30 kg :evilgrin: Lahko si žakl cementa na hrbet zveže pred sexom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 u madonca še en k me bolš pozna kokr jz Samo toliko, kolikor poveš sama o sebi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shadowfucker Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 a ni govora tukilele samo o številkak :naughty: ... a čte še poimensko :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 ajde z imeni na plan sej bi rade volje začela ma je moj spisek tako osiromašen,da me je kr sram Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Ne, ampak zaradi ruškega lufta... Pred 15 leti je bilo to zelo verjetno. Sedaj, ko je vse pocrkalo (mislim na fabriko) pa zelo težko.....Lahko da je to od prej.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 (popravljeno) Se upaš na mlajše od sebe spravlat, a?Lahko si žakl cementa na hrbet zveže pred sexom. Takim smo včasih rekli, da jim žakl cementa rit žene..... :whistle: Aja, morm vprašat: A Mirana ni kdo slučajno videl? :P Popravljeno Oktober 23, 2007. Popravil xr800 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 :? :hmm: ja očitno nisem razumel teme.Zdej mi je jasno ,da je govora koliko je kdo koga dal dol z direktom al krošejem.Pa o kobilah in žrebcih, skratka kmetija. :evilgrin: Dobri,stari časi!!! :worship: Vrtno-gasilske veselice!!! Kolk se je alkohola uničlo,klobas pojedlo,frocov naredlo,zjutraj je pa skoraj vedno kak plot brez lat stav! :OK: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Auf bix, nože vun, čreva na plot! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 KeC,mislim,da sma :topic: ! Mogla bi napisat,kolk MSovk sma kresnla na teh veselicah!!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Mislim, da je vprašanje kolk motosvetovcev. Čeprav kresniti na gobec ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 A bo končno keri oz. kera povedal, kolk jih je poknu, al bom moral bit spet prvi? :?Jebeš to, ko te pol členki bolijo. Naj se raje zaleti v komolec al pa koleno... Sami đentelmeni. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
s5jst Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 A je kdo opazil, da je favoritka L&L nekam....potuhnila.... Mogoče bo tudi Tanjuška, pa bo pol konec kmetije :unsure: :hmm: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Pa vi ste fukneni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Pa vi ste fukneni. :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 T A T A ! i ja bih ovo radio...... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 T A T A ! i ja bih ovo radio...... :naughty: ....bil na kmetiji.... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 ma nevem no mislm da ne k je rekla ŠE :whistle: Torej se bo treba naslednjič bolj potrudit... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: medtem, ko tukaj kvasite oslarije, jaz veselo.... :whistle: :whistle: :whistle: :yea1::yea1::yea1::yea1::yea1::yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Ti veselo žvižgaš? :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 @vetrček: če te to zadovoljuje, lahko :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se