Tanjuška Objavljeno Oktober 24, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 @vetrček: če te to zadovoljuje, lahko :whistle: o dolga noga :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 kuaj dej a kej bruste :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Pripravljamo na zimovanje :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 medtem, ko tukaj kvasite oslarije, jaz veselo.... Ampak res, banda hudičeva, neotesana!!! Kaj praviš, če bi skupaj veselo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: medtem, ko tukaj kvasite oslarije, jaz veselo.... :whistle: :whistle: :whistle: :yea1::yea1::yea1::yea1::yea1::yea1: jst sm pol se bl sposobn jst oboje kvasim oslarije in :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Če me spomin ne vara 69. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 pa da se zruši kakšn nov rekord naslov pa fukarija motoritk :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Podnaslov pa vulgarnost brez meja. :closedeyes: Bravo :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 (popravljeno) Spet mi je ena tema ušla. :unsure: Oziroma sem jo spregledala. :unsure: Jej, jej...... kokbiblozapisat..kfjghvnbm,,sčofipgjdnlddnhdeabndvgbg :naughty: :yawn: Popravljeno Oktober 24, 2007. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Oktober 24, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 (popravljeno) uf bemtiš res škoda da ti je ušla, čist smo bli že razočarn k se nč nis oglašala :evilgrin: smo se že spraševal, če je kej narobe s tabo :whistle: Popravljeno Oktober 24, 2007. Popravil Tanjuška Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bruno Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 Svina je u riuc tanarbel močna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 je rešen poanta tega naslova ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 27, 2007 Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 Nobenih številk? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 27, 2007 Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 Ni take motoristke, kot so korošice; Ko ji rečeš: VSEDI SE, se ona kar VLEŽE!!!! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 nč številk :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Nobenih številk? 69 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 Nobenih številk? Počasi. Kam se ti mudi. Še štejejo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 Počasi. Kam se ti mudi. Še štejejo. Čakajo prištevke iz tujine? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 Ni take motoristke, kot so korošice;Ko ji rečeš: VSEDI SE, se ona kar VLEŽE!!!! :whistle: pol bo pa treba mal na korošk skočt :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARAMBOLA Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 Sem Korošec,ampak poznam samo dve "naši",povdarjam naši motoristki!!! Tak da se ne rabite trudit!!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 uf bemtiš res škoda da ti je ušla, čist smo bli že razočarn k se nč nis oglašala :evilgrin: smo se že spraševal, če je kej narobe s tabo :whistle: Z mano je itak konstantno vse narobe. Ampak, jebiga, vse bomo preživel, ker smo tko naštelani :winkiss: p.s. Me pa skrbi zate.. zgleda da si s ta srednjo nogo vstala... al ti pa sam špricnl ni, tko kot ponavad, ejga :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 enega dol dajem :eek: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 enega dol dajem :eek: :devil: Ta mora bit pa zihr dobr v postli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
s5jst Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 On ne dohaja, pa ma cajt po netu brskat... :yea1: :yea1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
savo Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 enega dol dajem :eek: :devil: Zakaj nisem to jaz? :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se