Lobo Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Zakaj nisem to jaz? :( Pregrd mogoče? :hmm:
Provokator Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Jaz včeraj dvakrat na suho nategnil Vapota. To šteje???
Lobo Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Jaz včeraj dvakrat na suho nategnil Vapota.To šteje??? A zato je nekam čudno hodil? Jaz sem pa mislil, da je fajhn.
vapotek Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 Jaz včeraj dvakrat na suho nategnil Vapota.To šteje??? Če bi to blo res, bi dobil minimalno nobelovo, tak pa žal. Je pa res, da si mi pir dolžn..........ja, to pa šteje!!!
motoristek Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 A zato je nekam čudno hodil? Jaz sem pa mislil, da je fajhn. Saj po Unionu ne moreš bit.... :whistle:
BremzPenzl Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Saj po Unionu ne moreš bit.... :whistle: Lahko dobiš samo vodo v kolenih... :evilgrin:
Lobo Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Lahko dobiš samo vodo v kolenih... :evilgrin: Pa poapnenje žil in pesek v ledvicah. In že zidaš bajto.
mikena Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Pregrd mogoče? :hmm: savo pa ne. :nono:
miha Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 savo pa ne. :nono: a jst tut ne :krneki:
savo Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 savo pa ne. :nono: :winkiss:, Mikena!
s5jst Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 končano brez pompa :closedeyes: glavni igralci pa so že predhodno odšli...
stigmata Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Jaz včeraj dvakrat na suho nategnil Vapota.To šteje??? Vse šteje, "klima" ni važna :evilgrin:
vapotek Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Vse šteje, "klima" ni važna :evilgrin: Se vidi, da si lükarka.... :P
bauca Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 a kera upa povedat, kok motosvetoucou je že dala dol????? :naughty: :naughty: :naughty: samo 1 :rolleyes:
klimbra Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 bauca......bauca.....bauca....... Prva......ki je povedala številko :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
biker77 Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 bauca......bauca.....bauca....... Prva......ki je povedala številko :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: ni res..poglej mal nazaj .)
maus Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 če bi pisal: Koliko motosvetovk ste dali dol.. bi mogoče bilo več napisanega :lol1: :whistle:
shadowfucker Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 če bi pisal: Koliko motosvetovk ste dali dol.. bi mogoče bilo več napisanega :lol1: :whistle: Bi ti kaj napisal :eek: ?
KeC Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 samo 1 :rolleyes: Ne se sekirat, sej bo bolje. :evilgrin:
motoristek Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 Ne se sekirat, sej bo bolje. :evilgrin: Eden je predrl :worship: drugi bodo negovali.... :naughty:
bauca Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 (popravljeno) KAJ JE VPRAŠANJE MOGOČE S KOLKIMI NASPLOŠNO AL SAMO MOTOSVETOVCI ??? Ker nasplošno definitivno ni ista številka .. :rolleyes: Tako da ne obračat stvari motoristek :glare: Za katerega motosvetovca se gre pa tisti starejši uporabniki motosveta vsi dobro vedo ... Popravljeno November 8, 2007. Popravil bauca
maus Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 Bi ti kaj napisal :eek: ? Mogoče pa res :whistle: Ne se sekirat, sej bo bolje. :evilgrin: Seveda da bo :beer2: Eden je predrl :worship: drugi bodo negovali.... :naughty: Res je :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se