Lobo Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 Zakaj nisem to jaz? :( Pregrd mogoče? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 Jaz včeraj dvakrat na suho nategnil Vapota. To šteje??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 Jaz včeraj dvakrat na suho nategnil Vapota.To šteje??? A zato je nekam čudno hodil? Jaz sem pa mislil, da je fajhn. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shadowfucker Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 vsaj eno sm :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 Jaz včeraj dvakrat na suho nategnil Vapota.To šteje??? Če bi to blo res, bi dobil minimalno nobelovo, tak pa žal. Je pa res, da si mi pir dolžn..........ja, to pa šteje!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 69 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 A zato je nekam čudno hodil? Jaz sem pa mislil, da je fajhn. Saj po Unionu ne moreš bit.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Saj po Unionu ne moreš bit.... :whistle: Lahko dobiš samo vodo v kolenih... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Lahko dobiš samo vodo v kolenih... :evilgrin: Pa poapnenje žil in pesek v ledvicah. In že zidaš bajto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Pregrd mogoče? :hmm: savo pa ne. :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 savo pa ne. :nono: a jst tut ne :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
savo Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 savo pa ne. :nono: :winkiss:, Mikena! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 a to je vse do zdej :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
s5jst Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 končano brez pompa :closedeyes: glavni igralci pa so že predhodno odšli... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 Jaz včeraj dvakrat na suho nategnil Vapota.To šteje??? Vse šteje, "klima" ni važna :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 Vse šteje, "klima" ni važna :evilgrin: Se vidi, da si lükarka.... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 a kera upa povedat, kok motosvetoucou je že dala dol????? :naughty: :naughty: :naughty: samo 1 :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 bauca......bauca.....bauca....... Prva......ki je povedala številko :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 bauca......bauca.....bauca....... Prva......ki je povedala številko :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: ni res..poglej mal nazaj .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 če bi pisal: Koliko motosvetovk ste dali dol.. bi mogoče bilo več napisanega :lol1: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shadowfucker Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 če bi pisal: Koliko motosvetovk ste dali dol.. bi mogoče bilo več napisanega :lol1: :whistle: Bi ti kaj napisal :eek: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 samo 1 :rolleyes: Ne se sekirat, sej bo bolje. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 Ne se sekirat, sej bo bolje. :evilgrin: Eden je predrl :worship: drugi bodo negovali.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 (popravljeno) KAJ JE VPRAŠANJE MOGOČE S KOLKIMI NASPLOŠNO AL SAMO MOTOSVETOVCI ??? Ker nasplošno definitivno ni ista številka .. :rolleyes: Tako da ne obračat stvari motoristek :glare: Za katerega motosvetovca se gre pa tisti starejši uporabniki motosveta vsi dobro vedo ... Popravljeno November 8, 2007. Popravil bauca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 Bi ti kaj napisal :eek: ? Mogoče pa res :whistle: Ne se sekirat, sej bo bolje. :evilgrin: Seveda da bo :beer2: Eden je predrl :worship: drugi bodo negovali.... :naughty: Res je :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se