mačka27 Objavljeno Januar 13, 2008 Opozori Objavljeno Januar 13, 2008 (popravljeno) Nismo vsi Bedanci!!!!!!!!!!!!!!!!! Glede na to, da je bila beležka pri meni že v OŠ najbolj popisan zveščič.........nadaljujem tradicijo......in si vanj poleg ostalih pomembnih podatkov..........rišem ob imenih......tudi ČRTICE!!!!!!!.....vsaka 10 je rdeča :whistle: :unsure: sem pa vedno mislila, da so to samo miti med desci.... ma ti začne padat vse dol do drugega spola, kt bereš tole.... :unsure: dosta romantike skidaj gaće :D Tipičan izjava nekoga ki j eže 3x nick spremenil... ....to dejstvo je samo po sebi dosti zgovorno... Popravljeno Januar 13, 2008. Popravil Alla
bmwslo Objavljeno Januar 13, 2008 Opozori Objavljeno Januar 13, 2008 :unsure: sem pa vedno mislila, da so to samo miti med desci.... ma ti začne padat vse dol do drugega spola, kt bereš tole.... :unsure: Tipičan izjava nekoga ki j eže 3x nick spremenil.......to dejstvo je samo po sebi dosti zgovorno... Mačka ne se sekirat, saj poznaš tisti stari pregovor "Tisti pes ki veliko laja, malo ugrizne" :whistle:
Matori Hanzo Objavljeno Januar 13, 2008 Opozori Objavljeno Januar 13, 2008 Mačka ne se sekirat, saj poznaš tisti stari pregovor "Tisti pes ki veliko laja, malo ugrizne" :whistle: Stari pregovori so fajn. :) Zadnjič sem slišal enega zenovskega. O mačkah, ki veliko mijavkajo. Se pa žal ne spomnim konca.
Nagaya Objavljeno Januar 13, 2008 Opozori Objavljeno Januar 13, 2008 nekaj o nekem repu je govora...se mi zdi :unsure:
sandokan6 Objavljeno Januar 13, 2008 Opozori Objavljeno Januar 13, 2008 Tipičan izjava nekoga ki j eže 3x nick spremenil.......to dejstvo je samo po sebi dosti zgovorno... Ti, raj povej s kolkimi si se dala dol :whistle:
sandokan6 Objavljeno Januar 13, 2008 Opozori Objavljeno Januar 13, 2008 nekaj o nekem repu je govora...se mi zdi :unsure: Pa ti tut :naughty: Sončki moji dragi ... :whistle:
Ni3ous Objavljeno Januar 13, 2008 Opozori Objavljeno Januar 13, 2008 Ne spremljam glih u ibr te teme, ampak dvomim, da je že katera zares odgovorila na naslov teme :whistle: Včasih se mi zdi da imajo ženske manj urejeno spolno življenje. :krneki:
SF Objavljeno Januar 13, 2008 Opozori Objavljeno Januar 13, 2008 (popravljeno) Ga sploh imajo? No jest se nisem dal dol še z nobenim... :worship: Popravljeno Januar 13, 2008. Popravil SF
mačka27 Objavljeno Januar 13, 2008 Opozori Objavljeno Januar 13, 2008 (popravljeno) Stari pregovori so fajn. :) Zadnjič sem slišal enega zenovskega. O mačkah, ki veliko mijavkajo. Se pa žal ne spomnim konca. loh ti zen približam za ene 3 dni :fight1:, hi,hi,hi,hi.... hec Popravljeno Januar 13, 2008. Popravil mačka27
mačka27 Objavljeno Januar 13, 2008 Opozori Objavljeno Januar 13, 2008 nekaj o nekem repu je govora...se mi zdi :unsure: ravno prava se oglaša..... BTW....
vapotek Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Jaz sem se v soboto skoraj dal dol z BremzPenzlom. Tak sma bla pijana, da sma objeta po štengah padla..........skoraj.
Nagaya Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 ravno prava se oglaša..... BTW.... bi malo kavsala?
mačka27 Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Jaz sem se v soboto skoraj dal dol z BremzPenzlom. Tak sma bla pijana, da sma objeta po štengah padla..........skoraj. :lol1: hi,hi,hi,hi, ma vidva sta tud ene pojave :004
NGregor Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Pa dobro no ... vsepovsod se že šteje ... motoristk pa se ne ... kam pa te pridemo, če bi se še vsako ki jo dol daš mogo vprašat če je mopedist ... te tak bolše da ji dam anketo za izpolnit :headbang:
vapotek Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 te tak bolše da ji dam anketo za izpolnit Kaj ti te pomaga, če itak ne znaš brat. :P
RockerMB Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Jaz sem se v soboto skoraj dal dol z BremzPenzlom. Tak sma bla pijana, da sma objeta gor po wc-školjki padla..........skoraj. Jaz pa gledam, kdo mi je školko zlomo, pa ploščice na novo zafugiral :naughty:
sandokan6 Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Pa dobro no ... vsepovsod se že šteje ... motoristk pa se ne ... kam pa te pridemo, če bi se še vsako ki jo dol daš mogo vprašat če je mopedist ... te tak bolše da ji dam anketo za izpolnit :headbang: Kaj neja tega že delaš??? jas mam predizbore ko mi v vrstah stojijo pred spalnico - tri tanajbolj grde dobijo uniforme in začnejo izbore delat pa formulare jim razdelijo pa ošiljene svinčnike ...
sandokan6 Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 loh ti zen približam za ene 3 dni :fight1: , hi,hi,hi,hi.... hec a sad se več duvaš, a, mala?
mačka27 Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Jaz pa gledam, kdo mi je školko zlomo, pa ploščice na novo zafugiral :naughty: U pišuka, ste se pa res mel divje, hi,hi,hi,hi :naughty: BTW...odštewamo HNY do jutr :naughty: :naughty: O:-) a sad se več duvaš, a, mala? U wish, hi,hi,hi,hi :004
kađiva Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 mogoče bi bla pa tema bolš..."Ali veste s kok motosvetovci se je dala kakšna motosvetovka dol?" :evilgrin: :naughty: jz bi vedu za kakšno, pa priznam da si ne upam povedat :fredy: :photo:
maus Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 (popravljeno) . Popravljeno Januar 14, 2008. Popravil maus
nazo13 Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 bi malo kavsala? a to ti viška hodi
Nagaya Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 a to ti viška hodi da, sem mela za perutnino futrat, pa smo vso pojedli.
motoristek Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 Sam ena stara koka brez kljuna je ostala... :lol1:
Nagaya Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 Sam ena stara koka brez kljuna je ostala... :lol1: nekako ne gre v logični koncept debate, ampak dobiš 5 za trud bit duhovit. za pozitivno se boš moral pa mal bolj potrudit.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se