motoristek Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 nekako ne gre v logični koncept debate, ampak dobiš 5 za trud bit duhovit. za pozitivno se boš moral pa mal bolj potrudit. Ne zamerit.... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fermy19 Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 prav zanimive teme so tu med motorji :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 da, sem mela za perutnino futrat, pa smo vso pojedli. kanibal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 (popravljeno) nice to meet you, mr. Kanibal :) Popravljeno Januar 16, 2008. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 Nice to meet you too, Mr. Nagaya :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BadWoman Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 kva dej sam žvižgate neki :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 a še dajete na kredo drage motoristke? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 a še dajete na kredo drage motoristke? :whistle: Žal, samo še operativni lizing pride v poštev. Pač zaradi neželjenih dolgoročnih obveznosti pa tak..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Včeraj, sem eno motosvetovko zmatra trikrat pa, ne vem ali me bo štela kot enega al kot tri dvomim pa da se upa hvalit ker, pol bo velala za navadno puto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
missi Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 kakšna tajnost so tele številke...nč fantje boste pa vi mogl povedat, da vas bomo lahko naštel :devil: motosvetovca-dva :P no punce....kje je pogum in odkritost...a vas je sram povedat :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 ...nč fantje boste pa vi mogl povedat, da vas bomo lahko naštel :devil: A kolk? Preveč :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 27 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 V tem tednu kajne. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igr Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 sem ziher da z enim premalo :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 @Kec~ summa summarum, v skladu s temo O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 Je kera za?? :winkiss: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 sem ziher da z enim premalo :rolleyes: Pa poglej kdo je vstal od mrtvih? Ja kje si se pa ti zgubila v tem casu? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 Je kera za?? :winkiss: :whistle: :whistle: Ti bi mogu rečt: a kera vzame .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jny007 Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Buche!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 5, 2008 Deli Objavljeno Februar 5, 2008 Vem, da je vprašanje namenjeno ženskam, ampak ker temo prebiramo predvsem moški, pač tako.....saj ene par jih je bilo kar fajn nažgat, ampak tudi najboljša ne seže niti do kolen članicam foruma http://the-best-tokio-hotel.mojforum.si/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 http://the-best-tokio-hotel.mojforum.si/ Ja Vapo, kaj pa ti to promoviraš neko najstniško razudanost? baytheway ... Vapo, dans se ga napijema da dol padema, a to velja da sma se dol dala? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 Vapo, dans se ga napijema da dol padema, a to velja da sma se dol dala? :lol1: Valjda, ampak mora ob tem obvezno prit do izmenjave telesnih tekočin. In ker v nama itak ni druge tekočine ko pir, ga boma pač drug drugemu častla, pa bo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 Valjda, ampak mora ob tem obvezno prit do izmenjave telesnih tekočin. In ker v nama itak ni druge tekočine ko pir, ga boma pač drug drugemu častla, pa bo. hmmm če dobro pomislim in če me spomin ne vara, ti BISTVENO več spiješ ko jaz, preden padeš in če jaz padem prvi boš okol govoro da si me dol dal ... aaajaaaaa kurba tvoja pa nisem ... nema ... sok pijemo danes :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se