GRUNF Objavljeno Avgust 22, 2008 Deli Objavljeno Avgust 22, 2008 Pujs......samo na žlajmanje črev misliš......raje se pobrigaj.....ehkm, saj sam veš zakaj :whistle: :whistle: :naughty: :evilgrin: grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johanca Objavljeno Avgust 22, 2008 Deli Objavljeno Avgust 22, 2008 da zginejo bolečine v zapestju od vožnje triumpha :whistle: ja temu se reče preobremenitev... :rolleyes: maš še drugo ročico, pa mau zamenej :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johanca Objavljeno Avgust 22, 2008 Deli Objavljeno Avgust 22, 2008 na boljsi telefon da bom lahko mel dokazno gradivo :naughty: :winkiss: na simobilu majo akcijo :naughty: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Avgust 22, 2008 Deli Objavljeno Avgust 22, 2008 na simobilu majo akcijo :naughty: ;) jaz tudi., ves kako se ji rece jebanje naivnih motoristk :winkiss: samo ponavadi mam probleme,ker se vse zaljubijo a je tako pre.... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johanca Objavljeno Avgust 23, 2008 Deli Objavljeno Avgust 23, 2008 jaz tudi., ves kako se ji recejebanje naivnih motoristk :winkiss: samo ponavadi mam probleme,ker se vse zaljubijo a je tako pre.... :closedeyes: ti pa dvomim, da ga boš še namakal pr motoristkah :evilgrin: :whistle: ne smeš nikol povedat svoje taktike :grrr :grrr :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Avgust 23, 2008 Deli Objavljeno Avgust 23, 2008 ti pa dvomim, da ga boš še namakal pr motoristkah :evilgrin: :whistle: ne smeš nikol povedat svoje taktike :grrr :grrr :grrr srce saj se ti bom ko vapotek predstavil :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johanca Objavljeno Avgust 23, 2008 Deli Objavljeno Avgust 23, 2008 srce saj se ti bom ko vapotek predstavil :closedeyes: ne pozab dolgih hlač oblečt :evilgrin: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Avgust 23, 2008 Deli Objavljeno Avgust 23, 2008 ne pozab dolgih hlač oblečt :evilgrin: :whistle: ne nosim kratkih sploh tako da :whistle: aja pa dvomim da si si detajle zapomnila :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Avgust 23, 2008 Deli Objavljeno Avgust 23, 2008 ne pozab dolgih hlač oblečt :evilgrin: :whistle: Kaj, a Vapotu pod kolenom ven gleda al kaj :eek: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Avgust 23, 2008 Deli Objavljeno Avgust 23, 2008 Kaj, a Vapotu pod kolenom ven gleda al kaj :eek: :P res je. :blush: :blush: :blush: :worship: :worship: :worship: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johanca Objavljeno Avgust 23, 2008 Deli Objavljeno Avgust 23, 2008 ne nosim kratkih sploh tako da :whistle: aja pa dvomim da si si detajle zapomnila :closedeyes: pustmo malenkosti pr miru :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 23, 2008 Deli Objavljeno Avgust 23, 2008 mal ste :topic: tuki nej se sam cifro zapiše :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 kaj zaj je kje kaksna da bom lahko črtico na moped naredo :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 statistični podatek kaže da se motosvetovci najbol dol dajejo v Puli ! :rolleyes: ps raziskavo je delala pristranska agencija ! :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 statistični podatek kaže da se motosvetovci najbol dol dajejo v Puli ! :rolleyes: ps raziskavo je delala pristranska agencija ! :krneki: na kamenjaskem svetilniku sem dozivela najboljsi f*k do sedaj. :whistle: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 na kamenjaskem svetilniku sem dozivela najboljsi f*k do sedaj. Malo tišje prosim... :unsure: :blush: Colonel Trautman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johanca Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 statistični podatek kaže da se motosvetovci najbol dol dajejo v Puli ! :rolleyes: a pol se lahko troštam :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 na kamenjaskem svetilniku sem dozivela najboljsi f*k do sedaj. :whistle: :worship: Kaj pa pubecom je bil vsem trem všeč? :naughty: Colonel Trautman, thumper in grepavl 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 a pol se lahko troštam :rolleyes: ne. lahko pa prides k meni na vikend... :naughty: Kaj pa pubecom je bil vsem trem všeč? :naughty: samo dva sta bila - ampak zelo dobra! :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 ne. lahko pa prides k meni na vikend... :naughty: samo dva sta bila - ampak zelo dobra! :naughty: :whistle: Čokoladna vibratorja... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 Čokoladna vibratorja... :lol1: ti je kaj zal, da nisi bil zraven? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 ah ja. saj vemo kako je grosse klappe und nič odzadi :winkiss: ah škoda da mene ni blo zraven :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 ah ja. saj vemo kako jegrosse klappe und nič odzadi :winkiss: ah škoda da mene ni blo zraven :whistle: ah, sirokoustnez, samo klic te loci do tega... :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 ah, sirokoustnez, samo klic te loci do tega... :whistle: :naughty: ja srce, ker zaupaj mi telefonsko :winkiss: aja samo jaz ne plačujem za fuk ves.......... :whistle: da mi ne bi pol kaksne fakture izstavila :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 aja samo jaz ne plačujem za fuk ves.......... :whistle: Za fuk plačujemo vsi........tako ali drugače. ;) Colonel Trautman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se