vapotek Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Mene zanima,če kjera dala dol GRUMFA???????? Ni gruMf, ampak gruNf. Jaz ga sicer nisem dal dol, sem bil pa z njim na piru...večkrat. Če te zanima kaj več, pa ti lahko povem "u ćetiri oka"... Sem že rekla da nič ne dajem,sam vzamem.... Obljubi da boš res... Nagaya, GRUNF, Colonel Trautman in 6 others 5 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Kvizling...... grepavl, anja37, xr800 in 5 others 3 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Kvizling...... jebi ga, višji interesi... Geiger Sturzflug, maco47, xceno in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Kaj so pa eni pripravljeni nardit za kos uscanega meska..... xr800, Colonel Trautman, maco47 in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 (popravljeno) Kaj so pa eni pripravljeni nardit za kos uscanega meska..... Pojma nimam, ti mi povej... Popravljeno Oktober 28, 2009. Popravil vapotek Colonel Trautman, xceno, Furioso in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 Kaj so pa eni pripravljeni nardit za kos uscanega meska..... Zakaj pa usranega masa,kšn si..... Če ne spoštuješ sebe ne moreš nit druge,kaj šele nasprotn spol... xr800, GRUNF, sergini in 10 others 3 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 Zakaj pa usranega masa,kšn si..... Če ne spoštuješ sebe ne moreš nit druge,kaj šele nasprotn spol... Uscanga in ne usranga......daj nauči se brat..... Colonel Trautman, Furioso, Geiger Sturzflug in 5 others 5 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 Kaj so pa eni pripravljeni nardit za kos uscanega meska..... sj mene boš itak zaniku :glare: thumper in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 sj mene boš itak zaniku jasno.... Colonel Trautman, thumper, maco47 in 5 others 4 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 Uscanga in ne usranga......daj nauči se brat..... .... Ma saj mam tebe,me počas že učiš...Se ne sekiram z tem,sam z tabo se sedaj... domina, Alla, GRUNF in 11 others 5 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 Anja, Anja.....bl slabo se ti učiš, pa včas se je dobr tut mal posekirat, če ti gre tko slabo od rok! :evilgrin: GRUNF in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 Anja, Anja.....bl slabo se ti učiš, pa včas se je dobr tut mal posekirat, če ti gre tko slabo od rok! :evilgrin: Colonel Trautman, halls, Bremzer in 12 others 7 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 Tile odgovori so bolj tako, kot izjava tiste, ki je rekla: "Te bom tako poseksala, kot sem včeraj e'nga mislila... :grim anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 Jaz se nisem še z nobenim motosvetovcem, čeprav mi je Grunf zelo simpatičen... anja37, Furioso, maco47 in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 (popravljeno) Jaz se nisem še z nobenim motosvetovcem, čeprav mi je Grunf zelo simpatičen... Marš......toplovodar Popravljeno November 13, 2009. Popravil GRUNF anja37, Furioso, grepavl in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 17, 2009 Deli Objavljeno November 17, 2009 Marš......toplovodar Ti paše,ja kr veselo na delo..A boš šeu na sejem v celje-pridem tudi jst... halls, maco47, grepavl in 8 others 6 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 17, 2009 Deli Objavljeno November 17, 2009 Sem že rekla da nič ne dajem,sam vzamem.... Nedolžnost tudi? Colonel Trautman, anja37, Rude Boy in 8 others 6 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 17, 2009 Deli Objavljeno November 17, 2009 Nedolžnost tudi? :grim :grim :grim :grim GRUNF, Alla, grepavl in 8 others 6 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 17, 2009 Deli Objavljeno November 17, 2009 Ti paše,ja kr veselo na delo..A boš šeu na sejem v celje-pridem tudi jst... Pa ne da ti je kolekcija dildotov pošla?? maco47, motoristka7, RockyBalboa in 5 others 4 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 17, 2009 Deli Objavljeno November 17, 2009 A boš šeu na sejem v celje-pridem tudi jst... Pridema oba z Grunfom. Baje so wc-je na sejmišču ful porihtali, tak da ni hudič, da te kteri od naju ne pokne v njem... Alla, Furioso, RockyBalboa in 5 others 4 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 17, 2009 Deli Objavljeno November 17, 2009 Pridema oba z Grunfom. Baje so wc-je na sejmišču ful porihtali, tak da ni hudič, da te kteri od naju ne pokne v njem... Čuj če bom dobre vole.....te jo bom pa dol vgasno.... Furioso, RockyBalboa, grepavl in 6 others 5 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 17, 2009 Deli Objavljeno November 17, 2009 Pridema oba z Grunfom. Baje so wc-je na sejmišču ful porihtali, tak da ni hudič, da te kteri od naju ne pokne v njem... ne rabš u wc spljoh.... majo bolj kulturne place naštimane Čuj če bom dobre vole.....te jo bom pa dol vgasno.... vgasno? ... a ni boljš da gori Furioso, Colonel Trautman, anja37 in 9 others 6 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 17, 2009 Deli Objavljeno November 17, 2009 Ah njima dvema,če gori al je ugasnjeno je vseeno.... RockyBalboa, GRUNF, Furioso in 8 others 5 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 17, 2009 Deli Objavljeno November 17, 2009 Pajkica...pridi na Štajersko, da ti pojasnim, kaj pomeni nekoga "dol vgasnit".... anja37, Colonel Trautman, grepavl in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 17, 2009 Deli Objavljeno November 17, 2009 Pajkica...pridi na Štajersko, da ti pojasnim, kaj pomeni nekoga "dol vgasnit".... ni treba.... skoz okn jo vidm, me nč ne mika drgač pr nas luči ugašamo...babe pa se ponavad kur, usaj pr nas GRUNF, Geiger Sturzflug, RockyBalboa in 8 others 4 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se