TONTO Objavljeno November 28, 2009 Deli Objavljeno November 28, 2009 Sam neki bluzite- KJE SO ŠTEVILKE????ni ni , torej odgovori niso pravilni vse popravca anja37 in motoristka7 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno November 29, 2009 Deli Objavljeno November 29, 2009 Motosvetovci me ne zanimajo! :closedeyes: Bi pa z veseljem kresno par Motosvetovk!!!! :grim :grim Jih naj naštejem po imenih? KARAMBOLA, gandi, GRUNF in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 29, 2009 Deli Objavljeno November 29, 2009 Motosvetovci me ne zanimajo! :closedeyes: Bi pa z veseljem kresno par Motosvetovk!!!! :grim :grim Jih naj naštejem po imenih? no, dej.. domina, GRUNF, klimbra in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno November 29, 2009 Deli Objavljeno November 29, 2009 eee to bi lahk malo več jih skapiralo težka bo anja37 in xceno 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 29, 2009 Deli Objavljeno November 29, 2009 Sam neki bluzite- KJE SO ŠTEVILKE????ni ni , torej odgovori niso pravilni vse popravca dokaž, da nimaš popravca Bremzer, anja37, RockyBalboa in 10 others 6 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 30, 2009 Deli Objavljeno November 30, 2009 Motosvetovci me ne zanimajo! :closedeyes: Bi pa z veseljem kresno par Motosvetovk!!!! :grim :grim Jih naj naštejem po imenih? In kaj bin pa meu od tega da jih kr po imenih našteješ.... Halls a hočeš da se med sabo potoučejo... Bremzer, RockyBalboa, pajkica in 12 others 7 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 30, 2009 Deli Objavljeno November 30, 2009 In kaj bin pa meu od tega da jih kr po imenih našteješ.... Halls a hočeš da se med sabo potoučejo... Zakaj bi se pa med sabo sklofale? Če ni foušije, je za vse dost. :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcracing Objavljeno November 30, 2009 Deli Objavljeno November 30, 2009 opa tole pa že mal po grupnem diši anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 30, 2009 Deli Objavljeno November 30, 2009 Če ni foušije, je za vse dost Jaz tut tak pravim. Je pa res, da me imajo ljudje za svinjo, brezčutneža, kurbirja, pa kaj vem kaj vse še. Ampak sem itak vajen, da so mi še marsičesa druga fauš... RockyBalboa, v3sn4, hilton in 7 others 6 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno November 30, 2009 Deli Objavljeno November 30, 2009 Jaz tut tak pravim. Je pa res, da me imajo ljudje za svinjo, brezčutneža, kurbirja, pa kaj vem kaj vse še. Ampak sem itak vajen, da so mi še marsičesa druga fauš... čuj ju3 na čagi si vse delimo ali kako thumper in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno November 30, 2009 Deli Objavljeno November 30, 2009 klinčevi komunisti! anja37, halls in v3sn4 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 30, 2009 Deli Objavljeno November 30, 2009 čuj ju3 na čagi si vse delimo ali kako Skoraj vse, razn tisto, kar je moje!!! hilton, Furioso, xceno in 6 others 4 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno November 30, 2009 Deli Objavljeno November 30, 2009 Skoraj vse, razn tisto, kar je moje!!! ves kak mi je vseeno kaj je tvoje đtisto je se bolj zanimivo anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 30, 2009 Deli Objavljeno November 30, 2009 Jih naj naštejem po imenih? In kaj bin pa meu od tega da jih kr po imenih našteješ.... Mene bi zajebaval ker sem že tak star, da se vseh več ne spomnim po imenih. Ampak konc koncev, zakaj bi se jih pa moral? anja37, Colonel Trautman, motogp1999 in 6 others 4 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 30, 2009 Deli Objavljeno November 30, 2009 ves kak mi je vseeno kaj je tvoje đtisto je se bolj zanimivo Upam, da mi nimaš namena kakega šluka pira probat spizdit, ker se ne bo dobro končalo za tebe!!! :angry: xceno, v3sn4, ninjaxx in 8 others 6 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno November 30, 2009 Deli Objavljeno November 30, 2009 Upam, da mi nimaš namena kakega šluka pira probat spizdit, ker se ne bo dobro končalo za tebe!!! ne ključe od zastave sem mel v mislih one tarumene anja37 in xceno 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 30, 2009 Deli Objavljeno November 30, 2009 (popravljeno) Zakaj bi se pa med sabo sklofale? Če ni foušije, je za vse dost. :trance_33_sleep: Alla.....Alla........ Popravljeno November 30, 2009. Popravil klimbra Alla, anja37, maco47 in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno December 1, 2009 Deli Objavljeno December 1, 2009 dokaž, da nimaš popravca Zmejnanu!! ninjaxx, anja37, pajkica in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 1, 2009 Deli Objavljeno December 1, 2009 Zmejnanu!! tonto ti mene čakaš RockyBalboa, GRUNF, grepavl in 15 others 9 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 1, 2009 Deli Objavljeno December 1, 2009 Zmejnanu!! :naughty: kdaj že? Furioso, RockyBalboa, Geiger Sturzflug in 8 others 4 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 3, 2009 Deli Objavljeno December 3, 2009 No in še zdej se ne ve s kok ste se dale dol Še dobr, da me Lday in ostale rumene strani ne zanimajo ampak zakaj sem pa na tem forumu mi pa še zdej ni jasn Nagaya, anja37 in Cufa 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 4, 2009 Deli Objavljeno December 4, 2009 No in še zdej se ne ve s kok ste se dale dol Še dobr, da me Lday in ostale rumene strani ne zanimajo ampak zakaj sem pa na tem forumu mi pa še zdej ni jasn Saj če ti bi bilo vse jasn,že nebi biu tu gor :naughty: Pa jst vem,sam si reku da ne smem izdat Greeny, halls, maco47 in 13 others 7 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno December 4, 2009 Deli Objavljeno December 4, 2009 tonto ti mene čakaš Kako veš anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 7, 2009 Deli Objavljeno December 7, 2009 Kako veš Kaj me sprašuješ,če si reku da je to naša tajna grepavl, master_wood, maco47 in 12 others 9 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno December 7, 2009 Deli Objavljeno December 7, 2009 jaz bi tudi kako ms (svetovko da nebo pomote) anja37 in halls 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se