anja37 Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 Ste 3 v čakalni vrsti..... :grim Bremzer, Alla, klimbra in 5 others 3 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 a ti si se ponovno v vrsto postavla ?! nekako sem imel občutek da sem te že ! ImenitnaPriložnost, klimbra, GRUNF in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 a ti si se ponovno v vrsto postavla ?! nekako sem imel občutek da sem te že ! Bilo pa prošlo i nikad više došlo... klimbra, Majesty, thumper in 7 others 4 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 GRUMF ne boš verjeu-tebe čakam..... grunf je !...ne žalit legend iz alan ford-a... tuki greš pa že mal predaleč ... anja37 in GRUNF 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 Bilo pa prošlo i nikad više došlo... a si jo dala zašiti ? madonca so ženske zmer večje packe ... kje so tiste prasice k so včas'h b'le .... anja37, brembo, Frips in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 a si jo dala zašiti ? madonca so ženske zmer večje packe ... kje so tiste stezice k so včas'h b'le .... kaj zdej bi rad stezo da prideš do ženske ma se vam pa ne da čist nč več matrat...najrajš da vam jo še prnese ... :xx: soncnca, GRUNF, Bremzer in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 20, 2010 Deli Objavljeno Januar 20, 2010 (popravljeno) kaj zdej bi rad stezo da pride ženska do tebe ma se vam pa ne da čist nč več matrat...najrajš da vam jo še prnese ... :xx: kaj zdej bi rad stezo da pride ženska do tebe Jap... ko boš tolk stara kot jaz, si boš tudi zaželela,da bi ti kdo prinesel trdega na pladnju... matrat ?????? pa da me fršlok trefne al kaj ??? Popravljeno Januar 20, 2010. Popravil thumper DAMI34, anja37 in GRUNF 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Januar 20, 2010 Deli Objavljeno Januar 20, 2010 kaj zdej bi rad stezo da pride ženska do tebe Jap... ko boš tolk stara kot jaz, si boš tudi zaželela,da bi ti kdo prinesel trdega na pladnju... matrat ?????? pa da me fršlok trefne al kaj ??? A to si mislu mrzlega na pladnu, pa zelen mora bit :grim :grim :grim anja37, thumper, GRUNF in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 20, 2010 Deli Objavljeno Januar 20, 2010 A to si mislu mrzlega na pladnu, pa zelen mora bit :grim :grim :grim pa po možnosti lager .... Alla in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 2, 2010 Deli Objavljeno April 2, 2010 a ti si se ponovno v vrsto postavla ?! nekako sem imel občutek da sem te že ! :grrr :grrr :grrr klimbra, domina, Bremzer in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 10, 2010 Deli Objavljeno April 10, 2010 76 strani sem pozorno prečital in še zmeraj nič ne vem. Fritz in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 10, 2010 Deli Objavljeno April 10, 2010 76 strani sem pozorno prečital in še zmeraj nič ne vem. enako..... anja37, Bremzer in DAMI34 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 10, 2010 Deli Objavljeno April 10, 2010 76 strani sem pozorno prečital in še zmeraj nič ne vem. sej tud ni namenjeno da bi nadpovprečno inteligentni razbrali pravi rezultat... anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno April 10, 2010 Deli Objavljeno April 10, 2010 76 strani sem pozorno prečital in še zmeraj nič ne vem. Kaj bi pa mogel vedet? anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno April 10, 2010 Deli Objavljeno April 10, 2010 Kaj bi pa mogel vedet? kok motosvetovcev je že zapeljalo čez tebe anja37 in Cufa 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 10, 2010 Deli Objavljeno April 10, 2010 kok motosvetovcev je že zapeljalo čez tebe a kok motosvetovk je tebe povozil tud kje piše? :surrender: thumper, Bremzer, brembo in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno April 10, 2010 Deli Objavljeno April 10, 2010 ... kje so tiste prasice k so včas'h b'le .... Ošla baka sa kolačima... anja37 in rdeci_vragec 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno April 10, 2010 Deli Objavljeno April 10, 2010 Ošla baka sa kolačima... Men so kolači prav fajn . anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno April 10, 2010 Deli Objavljeno April 10, 2010 ..kjes pa tu pustu svoje baunsice? anja37 in maus 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno April 10, 2010 Deli Objavljeno April 10, 2010 ..kjes pa tu pustu svoje baunsice? Nečeš vedet anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 11, 2010 Deli Objavljeno April 11, 2010 če ne veš, pravjo, da ne boli Fritz, anja37 in dakker 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 12, 2010 Deli Objavljeno April 12, 2010 76 strani sem pozorno prečital in še zmeraj nič ne vem. In kaj praviš zakaj nič še ne veš...A veš zakaj? maco47, DAMI34, domina in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 12, 2010 Deli Objavljeno April 12, 2010 In kaj praviš zakaj nič še ne veš...A veš zakaj? Ne, če bi vedel, potem se ne bi spraševal. Če špekuliram: verbalno ste poje.... itak vse po vrsti, fizično pa? No, temo sem čital iz čisto preprostega vzroka, da bi izvedel statistiko. Na koncu pa ugotovil ,da sem prebral 79 strani in da ni niti najmanjše možnosti, da bi naredu kakšen graf, recimo razmerje žensk in akcij, ali pa tako manjšo razpredelnico, kjer bi vpisal ime članice in število trofej, ki jih je skinla. Vse skupaj je bilo eno zapravljanje časa. In to me žalosti. Čeprav, bi se ubadal z navadno neumnostjo, bi bil vsaj nekakšen rezultat, tako pa nimam kaj pokazati in je bil ta čas, ki sem ga porabil za čitanje vseh postov čista izguba- totalna neproduktivnost. dovolj obširno? anja37, Fritz, konkreten in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 12, 2010 Deli Objavljeno April 12, 2010 Ne, če bi vedel, potem se ne bi spraševal. Če špekuliram: verbalno ste poje.... itak vse po vrsti, fizično pa? No, temo sem čital iz čisto preprostega vzroka, da bi izvedel statistiko. Na koncu pa ugotovil ,da sem prebral 79 strani in da ni niti najmanjše možnosti, da bi naredu kakšen graf, recimo razmerje žensk in akcij, ali pa tako manjšo razpredelnico, kjer bi vpisal ime članice in število trofej, ki jih je skinla. Vse skupaj je bilo eno zapravljanje časa. In to me žalosti. Čeprav, bi se ubadal z navadno neumnostjo, bi bil vsaj nekakšen rezultat, tako pa nimam kaj pokazati in je bil ta čas, ki sem ga porabil za čitanje vseh postov čista izguba- totalna neproduktivnost. dovolj obširno? Se strinjam z teboj.....Sam tema se odprla in ko pišeš ti sam neki zabijajo,se delajo pametni itd.Nazadnje izpadeš kot neki sexualni manjak... Odpri temo za moške,kolk motosvetk so dali dol,pa da vidmo rezultate??? DAMI34, maus, maco47 in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 12, 2010 Deli Objavljeno April 12, 2010 Se strinjam z teboj.....Sam tema se odprla in ko pišeš ti sam neki zabijajo,se delajo pametni itd.Nazadnje izpadeš kot neki sexualni manjak... Odpri temo za moške,kolk motosvetk so dali dol,pa da vidmo rezultate??? dokler si samo cyber sexualni manijak, ni hudga. Pa še herpesa ne fašeš. anja37, Fritz, suhi in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se