Zivnorc Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 ...al je pa tlele neki čist tretjega... Lahko da so punce/žene/ljubice...skratka bejbe motosvetovcev najele eno bejbo ( v tem primeru anjo37 ), da njihovi fantje/možje/ljubimci...skratka dedci virtualno tukile sexajo, medtem se pa one lahko med tem cajtom zares kje drajsajo Dejte preverit! brembo, DAMI34 in anja37 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 ...al je pa tlele neki čist tretjega... Lahko da so punce/žene/ljubice...skratka bejbe motosvetovcev najele eno bejbo ( v tem primeru anjo37 ), da njihovi fantje/možje/ljubimci...skratka dedci virtualno tukile sexajo, medtem se pa one lahko med tem cajtom zares kje drajsajo Dejte preverit! men je dons ornk zdrsnil pa sm skor nadrajsala .... bemti dež :wacko: Bremzer, Rude Boy, thumper in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 za v tak vreme so najboljše gume DUREX, al pa Rough Rider, pa lohk drajsaš kuk češ..., če boš pa nadrajsala, je pa od terena odvisn... anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 men je dons ornk zdrsnil pa sm skor nadrajsala .... bemti dež :wacko: To je kot tisti vic o kokoški... Sem kokoš. Za mano teče petelin, da bi me naskočil. Če se ustavim, bodo rekli da sem kurba. Če bom še naprej tekla, bom brez seksa…. Najboljše bo, da se spotaknem! lp pajkica, anja37 in simonsi 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 To je kot tisti vic o kokoški... lp uh, ja, spotaknit ob deževno kapljo :yes: hvala za izgovor...da vem za drugič, kak se kokoš nardit anja37, Bremzer, brembo in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 Tud to je res,kdor čaka,dočaka Pejdte na pooblaščen servis in boste ko novi Ko nekdo dočaka pa sabo deca prpeleš al pa pravočasno odpoveš !!! maco47, anja37 in Kor13 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 ...jebenti...mal prebiram tole.... Jest mislim, da je z anjo37 neki narobe...ker tok cajta že ni fasala.. ..al si napiš nov niknejm ..recimo anja24, al pa anja46.. tale 37 je čist neposrečena številka. Za mulce previsoka, za penzioniste pa prenizka, tisti vmes so pa itak softići, k se nič ne upajo...ni čudn, da vsi pol raj ride drajsajo. .) Bremzer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 ...al je pa tlele neki čist tretjega... Lahko da so punce/žene/ljubice...skratka bejbe motosvetovcev najele eno bejbo ( v tem primeru anjo37 ), da njihovi fantje/možje/ljubimci...skratka dedci virtualno tukile sexajo, medtem se pa one lahko med tem cajtom zares kje drajsajo Dejte preverit! Kje si biu ti do sedaj,sam še tebe čakam :lol1: thumper, DAMI34, Bremzer in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 ...hja... s kakšnim namenom? al z al z DAMI34 in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 ups... sem hotu nakonc tegale smajlija dat... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 ups... sem hotu nakonc tegale smajlija dat... .) ja zdej se pa vn vlači!!! Fritz, brembo in anja37 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 ...hja... s kakšnim namenom? al z al z Skašnim namenom-a to se vpraša?Z istim kot ti DAMI34, maco47, domina in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 5, 2010 Deli Objavljeno Oktober 5, 2010 mejduš, še ena, ko ji ne moreš do konca priti... ja....za ta prvo varijanto nisem...me že ceu življenje tepejo.. ...za tadrugo pa :naughty: se pa ne upam, ker sem itak softić..pa ziher nisem tvoj tip anja37 in suzuki 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Oktober 9, 2010 Deli Objavljeno Oktober 9, 2010 Fočk! Ervin93 in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 9, 2010 Deli Objavljeno Oktober 9, 2010 Fočk! A si ruknu kkšno motosvetovko, al si se sam čez ride pelau? Fritz, thumper, brembo in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 11, 2010 Deli Objavljeno Oktober 11, 2010 mejduš, še ena, ko ji ne moreš do konca priti... ja....za ta prvo varijanto nisem...me že ceu življenje tepejo.. ...za tadrugo pa :naughty: se pa ne upam, ker sem itak softić..pa ziher nisem tvoj tip .) DXR16, maco47 in domina 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 13, 2010 Deli Objavljeno Oktober 13, 2010 Neki ne štekam tlele... Po tvojem odgovoru sodeč tebi šteje s kolkimi se ne daš dol, ne s kolkimi se daš... :yawn: anja37 in Ervin93 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 13, 2010 Deli Objavljeno Oktober 13, 2010 Neki ne štekam tlele... Šele ko se uštekaš, zaštekaš :lol: ... ... štekaš :lol: DAMI34 in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 14, 2010 Deli Objavljeno Oktober 14, 2010 Neki ne štekam tlele... Po tvojem odgovoru sodeč tebi šteje s kolkimi se ne daš dol, ne s kolkimi se daš... :yawn: JST NIČ NE ŠTEJEM,KER NE RAB... :grrr DXR16, domina in maco47 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 14, 2010 Deli Objavljeno Oktober 14, 2010 Šele ko se uštekaš, zaštekaš :lol: ... ... štekaš :lol: SEJ GLIH V TEMU JE FORA: Jest zaštekam šele ko se uštekam, štekaš.... ...pa še zmeri ne štekam.. anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Oktober 14, 2010 Deli Objavljeno Oktober 14, 2010 A si ruknu kkšno motosvetovko, al si se sam čez ride pelau? Da! Pijem,pušim,dečke rušim. anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 15, 2010 Deli Objavljeno Oktober 15, 2010 Da! Pijem,pušim,dečke rušim. .) DXR16, domina in maco47 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno Oktober 19, 2010 Deli Objavljeno Oktober 19, 2010 hmm , kaj pa mi, ki se raje dajemo dol z motosvetovkami ; a ustanovimo nov forum, ali se lahko tukaj izprsimo, pobahamo, pokažemo lovske trofeje, izmenjamo izkušnje in lovske taktike (na kakšno vabo prime posamezna moto-mačkica).... ? :naughty: anja37 in wix 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno Oktober 19, 2010 Deli Objavljeno Oktober 19, 2010 hmm , kaj pa mi, ki se raje dajemo dol z motosvetovkami ; a ustanovimo nov forum, ali se lahko tukaj izprsimo, pobahamo, pokažemo lovske trofeje, izmenjamo izkušnje in lovske taktike (na kakšno vabo prime posamezna moto-mačkica).... ? :naughty: ajde NEJC povej, me zanima anja37 in motozajebant 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 19, 2010 Deli Objavljeno Oktober 19, 2010 Sm pomislu, da bi svojo babo v motosvet upisal. Tako, da bi imel vsaj teoretične možnosti kako zrušit. Fritz, wix, pajkica in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se