DAMI34 Objavljeno Junij 28, 2011 Opozori Objavljeno Junij 28, 2011 ...tudi jaz sem iz zaupnih virov izvedel, da se je potuhnila v ilegalo in kot osmatrač v vojski z rašpetlinom opazuje okolico, kje bo kakega in ga še :wacko: odpeljala na v svoj štab... ...izvedel sem tudi, da je trenutno njena baza na Sinjem Vrhu...to se pravi, da je ravno Wajdušna na udaru.... ..tako, da namesto :zzz: moraš imeti oči , da te ne doleti .... bom bejžu, kokor mašina vleče anja37 in umetnica51 1 1
umetnica51 Objavljeno Junij 28, 2011 Opozori Objavljeno Junij 28, 2011 ...tudi jaz sem iz zaupnih virov izvedel, da se je potuhnila v ilegalo in kot osmatrač v vojski z rašpetlinom opazuje okolico, kje bo kakega in ga še :wacko: odpeljala na v svoj štab... ...izvedel sem tudi, da je trenutno njena baza na Sinjem Vrhu...to se pravi, da je ravno Wajdušna na udaru.... ..tako, da namesto :zzz: moraš imeti oči , da te ne doleti .... Zivnorc sm mogla pridt nazaj...Nism zmogla več.....Si me pa nasmejal do hlačk in naprej.......... DAMI34, KUK679, anja37 in 4 others 5 2
Zivnorc Objavljeno Junij 29, 2011 Opozori Objavljeno Junij 29, 2011 Zivnorc sm mogla pridt nazaj...Nism zmogla več.....Si me pa nasmejal do hlačk in naprej.......... ..kuko pa ...oduspod protinagor proti hlačkam, al oduzgor protinadol.... Pouk: Umetnica, ne se umikat iz te teme, ker ne moreš iz svojih hlačk..mislim kože..in se boš stalno vračala če ne pisat, pa vsaj gledat to temo... ..in če se umakneš, te bo skelelo ko hudić, ko boš trpela ko boš sama sebe prepričevala, da NE, čeprav ti tvoj notranji O:-) govori da DEJ!!! To je isto, kot si se že 28x spravila hujšat, pa si bila potem vsakič samo še hujša... Če ti zapaše čokolada, si jo privošči, pa ne zdej celo tablo, ena vrstica bo dost.... in potešiš svoje želje...in to blagodejno vpliva na telo in duha. Pa še zredila se ne boš zaradi tega.... :grrr anja37 in umetnica51 1 1
Cufa Objavljeno Junij 29, 2011 Opozori Objavljeno Junij 29, 2011 A bi vidva tole raje povlekla na PM-e. Ker ni tako inovativno, da bi bilo zanimivo, ni tako podrobno, da bi bilo poučno..ampak je samo "gak!".
Matori Hanzo Objavljeno Junij 29, 2011 Opozori Objavljeno Junij 29, 2011 A bi vidva tole raje povlekla na PM-e. Ker ni tako inovativno, da bi bilo zanimivo, ni tako podrobno, da bi bilo poučno..ampak je samo "gak!". Tečka. Prav ganljivo je bilo. Vse te drobne nežnosti pa to. Zlasti pa to. Alla, anja37, halls in 3 others 5 1
Zivnorc Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 (popravljeno) A bi vidva tole raje povlekla na PM-e. Ker ni tako inovativno, da bi bilo zanimivo, ni tako podrobno, da bi bilo poučno..ampak je samo "gak!". Gospa moderatorka: Kolikor vem, ta tema s tem naslovom ni namenjena takim ljudem, ki jih to ne zanima, zato je tudi najbrž ne berejo. Ti ljudje naj si odprejo druge teme naprimer ....Izdelovanje jabolčnega kisa.... ali pa .... izmenjava receptov rahlega peciva...novi vzorci v čipkah... ali pa tekmovanje brenclov s slamico v riti...ipd.... Teli posti resda so sila nezanimivi in neinovativni in nepoučni, zato bi pa bilo toliko bolj zanimivo, gospa moderatorka, če bi se še vi vključili v to temo, da bo ravno nasprotno od zgoraj omenjenega... Popravljeno Junij 30, 2011. Popravil Zivnorc suzuki, maus, umetnica51 in 8 others 8 3
umetnica51 Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 Gospa moderatorka: Kolikor vem, ta tema s tem naslovom ni namenjena takim ljudem, ki jih to ne zanima, zato je tudi najbrž ne berejo. Ti ljudje naj si odprejo druge teme naprimer ....Izdelovanje jabolčnega kisa.... ali pa .... izmenjava receptov rahlega peciva...novi vzorci v čipkah... ali pa tekmovanje brenclov s slamico v riti...ipd.... Teli posti resda so sila nezanimivi in neinovativni in nepoučni, zato bi pa bilo toliko bolj zanimivo, gospa moderatorka, če bi se še vi vključili v to temo, da bo ravno nasprotno od zgoraj omenjenega... Sj Cufa ma deloma prav...Zivnorc midva se greva res mau preveč perverzne Sam naslov teme pa je...Skolk motosvetovci ste se dali dol....? Zivnorc a se dava dol...Bova potem lažje nadaljevala..... hilton, gsx750f, boost in 6 others 5 4
Cufa Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 no, dajta, da bo mir in red. lahko pa, kolega uporabnik, odpreta svoj peskovnik.
vinko40 Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 Jaz še z nobeno motosvetovko nisem nič imel so rekle tiste ki me poznajo da nimam šans zato sem dobil le dolgi nos. hilton, umetnica51, anja37 in 1 other 2 2
Alla Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 Jaz še z nobeno motosvetovko nisem nič imel so rekle tiste ki me poznajo da nimam šans zato sem dobil le dolgi nos. Probaj pr motosvetovcih, mogoče bo več sreče :closedeyes:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 (popravljeno) Sj Cufa ma deloma prav...Zivnorc midva se greva res mau preveč perverzne Nisi li se možda malo precjenila? V bistvu sta premalo perverzna in preveč osnovnošolska. Ko bosta pa mela res kaj perverznega za pokazat, pa vama takoj naredimo posebno poglavje v temle prekatu foruma. Popravljeno Junij 30, 2011. Popravil JustinBieber Cufa, hilton, umetnica51 in 2 others 4 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 Probaj pr motosvetovcih, mogoče bo več sreče :closedeyes: Ja, naj se na Tadeja spravi ... I30, anja37, Cufa in 1 other 3 1
umetnica51 Objavljeno Julij 1, 2011 Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 Nisi li se možda malo precjenila? V bistvu sta premalo perverzna in preveč osnovnošolska. Ko bosta pa mela res kaj perverznega za pokazat, pa vama takoj naredimo posebno poglavje v temle prekatu foruma. Mogoče samo preveč osnovnošolska .......... Perverzna pa tam nekje vmes Justin Kdo pa je Tadej? anja37, boost, wild69wave in 4 others 2 5
Zivnorc Objavljeno Julij 1, 2011 Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 ...to je to... ..nekdo ima vedno prav... Zdej so počitnice in to temo berejo otroci, zato bom od zdej tiho :closedeyes: Alla, Cufa, umetnica51 in 1 other 3 1
Matori Hanzo Objavljeno Julij 1, 2011 Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 Justin Kdo pa je Tadej? Se hecaš ali si zadnje desetletje res preživela odrezana od sveta? anja37, umetnica51, Cufa in 1 other 3 1
umetnica51 Objavljeno Julij 1, 2011 Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 Se hecaš ali si zadnje desetletje res preživela odrezana od sveta? A je bil to kakšen seksualni navdušenec??? Alla, KUK679, boost in 3 others 2 4
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 1, 2011 Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 Justin Kdo pa je Tadej? Alfa in ohmega. Alla, anja37 in umetnica51 2 1
umetnica51 Objavljeno Julij 1, 2011 Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 ...to je to... ..nekdo ima vedno prav... Zdej so počitnice in to temo berejo otroci, zato bom od zdej tiho :closedeyes: Zivnorc tokrat se celo jaz strinjam..... Torej se poslavljam do 1 septembra :notworthy: wild69wave, anja37, boost in 2 others 2 3
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 1, 2011 Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 Zivnorc tokrat se celo jaz strinjam..... Torej se poslavljam do 1 septembra :notworthy: Pa dobr fukaj (mislim: srečno hódi)! umetnica51, anja37, Alla in 1 other 3 1
umetnica51 Objavljeno Julij 1, 2011 Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 Pa dobr fukaj (mislim: srečno hódi)! Hvala JUSTIN.....lepo od tebe :notworthy: .... Sam to ne pomeni da ti v rit lezem anja37, hilton, dotem in 7 others 7 3
umetnica51 Objavljeno Julij 4, 2011 Opozori Objavljeno Julij 4, 2011 Se hecaš ali si zadnje desetletje res preživela odrezana od sveta? Povej mi kater umetnik pa ni mal odrezan od sveta .....Šele letos kupla računalnik.... :yes: Kar se pa tiče seksa...... se pa tud odrezani od sveta znajdemo s petrolejko al svečkami.... :lol: mojamiska, anja37, KUK679 in 5 others 4 4
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 4, 2011 Opozori Objavljeno Julij 4, 2011 Povej mi kater umetnik pa ni mal odrezan od sveta Uuuu, umetnine na plano! Da vidimo anja37, hilton, Alla in 1 other 3 1
umetnica51 Objavljeno Julij 4, 2011 Opozori Objavljeno Julij 4, 2011 Uuuu, umetnine na plano! Da vidimo Justin jest mam vse slike spravljene v fasciklih...le platna so še postavljena u kotu... Ko boš kaj okol moje vasi na gas pritiskal prid na kufe...Če se ne bojiš umetnic take sorte od sveta odrezanih.... :lol: boost, wild69wave, KUK679 in 6 others 5 4
Matori Hanzo Objavljeno Julij 5, 2011 Opozori Objavljeno Julij 5, 2011 Platna pač ne sodijo v kot in slike ne v fascikle. Na srečo je motosvet izrazito kulturen ferajn in premore celo lastno galerijo, kamor komot napopaš svoje umetnine, pa ne bo nihče zameril. Še fajn bo, ker je glavni motosvetov malar in ustanovitelj galerije že pred časom prodal svojo dušo, emigriral in odvlekel s seboj vse Meduse in kompanijo, nas pa pogreznil v somrak barbarstva. anja37, umetnica51, Alla in 1 other 4
umetnica51 Objavljeno Julij 6, 2011 Opozori Objavljeno Julij 6, 2011 Platna pač ne sodijo v kot in slike ne v fascikle. Na srečo je motosvet izrazito kulturen ferajn in premore celo lastno galerijo, kamor komot napopaš svoje umetnine, pa ne bo nihče zameril. Še fajn bo, ker je glavni motosvetov malar in ustanovitelj galerije že pred časom prodal svojo dušo, emigriral in odvlekel s seboj vse Meduse in kompanijo, nas pa pogreznil v somrak barbarstva. Matori mau počak nooooooo.... So tako grozne slike,da bo neki cajta trajal,da sploh izberem najmanj grozno... :lol: Itak je pa tale tema o .......... " DOL DAJANJU Z MOTOSVETOVCI..." šla čist u druge vode....... boost, KUK679, wild69wave in 3 others 3 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se