kreda Objavljeno Oktober 6, 2007 Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 ekozdej je sam odvisn kdo bo t prvi napisu previln odgovor neki na d za 0,3 takratkega :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 6, 2007 Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 (popravljeno) o madona :eek: prvič vidim :D men zgleda,kot da bi blo kej s fiziko povezan :hmm: :hmm: :lol1: Popravljeno Oktober 6, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 6, 2007 Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 Tam na desni je neko navojno vreteno,lahk bi bla kakšna stiskalnica? :hmm: Ma,men ni čist nič jasno,kaj bi to za eno čudo lahk blo. Aaaaaaaaaaaa! Že vem,kaj to je! To je ona one za ono one onegat!!!!! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Oktober 6, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 kaki motoristi pa ste da to ne veste jaw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 6, 2007 Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 pa na d se še vedno imenuje :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 6, 2007 Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 gor natakneš flašo priljubljene pijače spodaj pristaviš kozarec no lohk se tud uležeš spod;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Oktober 6, 2007 Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 In ce jz prav vidim so tri tele zadeve prisraufane na tole policko... Hm... Kaj pa je un HE...na tisti tablici desno? :hmm: Daj Biker77 pridi sem, ti ki vse ves, napisi odgovor, pa da koncamo to misterijo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Oktober 6, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 gor natakneš flašo priljubljene piače spodaj pristaviš kozarec no lohk se tud uležeš spod;) končno čestitke sanda7 še ena slika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 6, 2007 Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 In to maš ti pršraufano na knjižni polici? Matr si nas!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 6, 2007 Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 končnočestitke sanda7 še ena slika se ne strinjam...jaz sem prej uganla... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 6, 2007 Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 upam da za nagrado dobim kakšno flaško pa glih 7jih maš :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 6, 2007 Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 upam da za nagrado dobim kakšno flaškopa glih 7jih maš :winkiss: Dobiš knjigo!!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Oktober 6, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 neki na d za 0,3 takratkega :winkiss: kreda sori nism prebral t kratkega če me kdo dobi ko pijm se mi lahk uštuli eko nagrada :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Oktober 6, 2007 Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 Kera pa huda fora! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 6, 2007 Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 kreda sorinism prebral t kratkega če me kdo dobi ko pijm se mi lahk uštuli eko nagrada :worship: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 6, 2007 Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 sam res :lol1: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 6, 2007 Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 za knjigo se niti potegovala ne bi :whistle: nova ugibanja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 6, 2007 Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 za knjigo se niti potegovala ne bi :whistle: nova ugibanja steper Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Oktober 6, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 stepper? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Oktober 6, 2007 Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 Al pa bicikel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 6, 2007 Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Oktober 6, 2007 Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 aha...to mamo vsi doma :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Oktober 6, 2007 Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 ...jest ne :grrr :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Oktober 6, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 ...jest ne :grrr :P tut jst ne :naughty: sam raj debel kot zmatran :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Oktober 6, 2007 Deli Objavljeno Oktober 6, 2007 daleč sm bil :unsure: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se