TheMan Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 saj sem se prej spomnil na nekja drugega :OK: samo je glih to fora, al pa tut ne ;) :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 Na steni visi, dela tik-tak, ko pa dol pade, je pa ura hin.. Kaj je to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TheMan Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 šivanka :whistle: ja itak, šivankino uho :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 Na steni visi, dela tik-tak, ko pa dol pade, je pa ura hin.. Kaj je to? :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 (popravljeno) Kje se da videt to... Popravljeno Februar 12, 2008. Popravil JAZBEC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 Kje se da videt to... Verjetno kje na Kitajskem. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 :headbang: V Evropi - sem poslikal 2 tedna nazaj :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 Nizozemska. Amsterdam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 :whistle: ...bližje..kake 3-4 ure iz Ljubljane.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Februar 13, 2008 Deli Objavljeno Februar 13, 2008 V kateri sosedi :hmm: : - Italiji - Avstriji - Madžarski - Hrvaški :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Februar 13, 2008 Deli Objavljeno Februar 13, 2008 Italija.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Februar 13, 2008 Deli Objavljeno Februar 13, 2008 ena lahka... kdo reče ta stavek: Ti si moj sin, vendar jaz nisem tvoj oče. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Februar 13, 2008 Deli Objavljeno Februar 13, 2008 ena lahka... kdo reče ta stavek: Ti si moj sin, vendar jaz nisem tvoj oče. mati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 Italija.... :whistle: Zgleda, da brez nagrade se nič več ne reši.... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TheMan Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 kaj je to? :naughty: po moje da ni tezko :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 kaj je to? :naughty: po moje da ni tezko :rolleyes: Kljuka od starega hladilnika. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 mogoče kej da se prah gor nabira :hmm: zgleda mi kot neki tazga...da je gor peščena plaža...pa morje narisano :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TheMan Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 nič od tega :grrr ...da je gor peščena plaža...pa morje narisano :hmm: tebi se že morje lušta ;) nič ni gor narisano pa dosti se uporablaj :grim :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 nič od tega :grrr tebi se že morje lušta ;) nič ni gor narisano pa dosti se uporablaj :grim :xx: blede se mi že od morja...motorja :wacko: :wacko: :) a je to mejhno....al mal večje...al veliko :hmm: mal namigni kje se uporablja :hmm: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TheMan Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 (popravljeno) 1x2x8 cm približno zdaj sem pa tak že vse povedal :whistle: kar se pa uporabe tiče pa zaenkrat :xx: nekdo parkrat na teden, nekdo vsak dan, nekdo pa večkrat dnevno :naughty: Popravljeno Februar 16, 2008. Popravil TheMan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 hmm...sej bi rekla neki, kar se mi danja glede uporabe pa to...ampak je ful premajhno :grim... kje pa to lahko uporabljaš ?...v sobi, kopalnici, kuhinji :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TheMan Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 (popravljeno) hmm...sej bi rekla neki, kar se mi danja glede uporabe pa to...ampak je ful premajhno :grim...kje pa to lahko uporabljaš ?...v sobi, kopalnici, kuhinji :hmm: ...v sobi, kopalnici, kuhinji, skratka skoraj povsod kjer ti srce poželi :naughty: Popravljeno Februar 16, 2008. Popravil TheMan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 :hmm: namigni še mal :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TheMan Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 uporablja se lahko za različne stvari Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se