maus Objavljeno Marec 20, 2017 Avtor Deli Objavljeno Marec 20, 2017 pred 25 minutami, DAMI34 pravi: Odločen sm, da se bom nekje v aprilu že Zjau js pa RR-rru dr.looney, DAMI34, notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 21, 2017 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2017 evo .. spet sem se odloću, da se umaknem iz vseh tem, razen v krneki ... vsaj do konc meseca žou mi je za vas, ker ne boste dobivali pomembnih informacij in koristnih nasvetou, ampak ... dol mi visi VS800, dr.looney, Bmflar in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 21, 2017 Deli Objavljeno Marec 21, 2017 pred 26 minutami, maus pravi: dol mi visi To pa ni dobr Te bo dohtarca poštimala bobi1001, DAMI34, dr.looney in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 21, 2017 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2017 Pravkar, HD-Dyna pravi: To pa ni dobr Te bo dohtarca poštimala dol mi visi ... tko mi tamladi mamo svojh sleng in pomeni, da mi je vseeno... štekaš starćek taka je odloćilna odloćitev dr.looney, VS800, Bmflar in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 21, 2017 Deli Objavljeno Marec 21, 2017 pred 2 minutami, maus pravi: dol mi visi ... tko mi tamladi mamo svojh sleng in pomeni, da mi je vseeno... štekaš starćek taka je odloćilna odloćitev Mladenič, ne se hecat s takimi izjavami Drgač sm se pa odloču, da ne vem kaj DAMI34, maus, VS800 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 21, 2017 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2017 Pravkar, HD-Dyna pravi: Mladenič, ne se hecat s takimi izjavami Drgač sm se pa odloču, da ne vem kaj odloču sem se, da to izjavo shranim in jo mam za spomin ... tako prisrćno mi pa že vsej desetletje ni noben reku pik1, VS800, notranc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 21, 2017 Deli Objavljeno Marec 21, 2017 Pravkar, maus pravi: odloču sem se, da to izjavo shranim in jo mam za spomin ... tako prisrćno mi pa že vsej desetletje ni noben reku Nonono, ne bodi skromen ... Vsaj 3 desetletja je tega, če ne več dr.looney, maus, notranc in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 21, 2017 Deli Objavljeno Marec 21, 2017 Odločil sem se, da grem v službo dr.looney, maus, VS800 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Marec 21, 2017 Deli Objavljeno Marec 21, 2017 Pravkar, HD-Dyna pravi: Odločil sem se, da grem v službo Prkrajhod DAMI34, dr.looney, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 21, 2017 Deli Objavljeno Marec 21, 2017 pred eno uro, HD-Dyna pravi: Odločil sem se, da grem v službo lej, napačna odločitev. Služba ni qurac, pa lah stoji cel dan. bobi1001, dr.looney, notranc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 21, 2017 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2017 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: lej, napačna odločitev. Služba ni qurac, da bi biu mlahau cel dan. sori ... odločil sem se, da morm to napisat souzeeeeeeeeeeeeeee dr.looney, notranc, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 21, 2017 Deli Objavljeno Marec 21, 2017 pred eno uro, HD-Dyna pravi: Odločil sem se, da grem v službo Razlike ne bo nobene...... maus, Bmflar, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 21, 2017 Deli Objavljeno Marec 21, 2017 (popravljeno) Odločil sem se, da končno naredim tisto, za kar sem se za danes odločil že zjutraj = BRITJE ... Popravljeno Marec 21, 2017. Popravil RobiRoberto bobi1001, notranc in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 21, 2017 Deli Objavljeno Marec 21, 2017 pred 3 urami, maus pravi: evo .. spet sem se odloću, da se umaknem iz vseh tem, razen v krneki ... vsaj do konc meseca žou mi je za vas, ker ne boste dobivali pomembnih informacij in koristnih nasvetou, ampak ... dol mi visi Kdo se ti je spet zameril? maus, bobi1001, notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 21, 2017 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2017 pred eno uro, dr.looney pravi: Kdo se ti je spet zameril? nuben .. ne da se mi pregovarjat taka je moja odloćilna odloćitev notranc, Bmflar in bobi1001 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Marec 21, 2017 Deli Objavljeno Marec 21, 2017 (popravljeno) pred 7 urami, dr.looney pravi: Kdo se ti je spet zameril? To je pomanjkanje motorčka Odloču se je pa SAM Popravljeno Marec 21, 2017. Popravil bobi1001 dr.looney, Bmflar in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 21, 2017 Deli Objavljeno Marec 21, 2017 pred 8 urami, dr.looney pravi: Razlike ne bo nobene...... Tebe je res škoda butat, k ni nobenega učinka bobi1001, maus in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 21, 2017 Deli Objavljeno Marec 21, 2017 pred 25 minutami, HD-Dyna pravi: Tebe je res škoda butat, k ni nobenega učinka Tut pr tebi ni nic drugace..... Bmflar, bobi1001 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 21, 2017 Deli Objavljeno Marec 21, 2017 pred 26 minutami, dr.looney pravi: Tut pr tebi ni nic drugace..... Pol je najbolje, da nehamo s temi robami dr.looney, bobi1001 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Marec 26, 2017 Deli Objavljeno Marec 26, 2017 (popravljeno) To prodat (obesek v obliki kitare)... Popravljeno Marec 26, 2017. Popravil NinaBina maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 27, 2017 Avtor Deli Objavljeno Marec 27, 2017 da se bo treba spraut na motor DAMI34, notranc in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Marec 27, 2017 Deli Objavljeno Marec 27, 2017 pred 2 minutami, maus pravi: da se bo treba spraut na motor Kok je pa to težko, a boš zmogu? maus in notranc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 27, 2017 Deli Objavljeno Marec 27, 2017 pred 2 minutami, maus pravi: da se bo treba spraut na motor tazadn cajt..... odločla sem se , da bo treba danes pred službo še kej nardit..... notranc, Ninč. in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 27, 2017 Avtor Deli Objavljeno Marec 27, 2017 pred 1 minuto, NinaBina pravi: Kok je pa to težko, a boš zmogu? Pravkar, dr.looney pravi: tazadn cajt..... zase se birgite... babe notranc, DAMI34, Ninč. in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 27, 2017 Deli Objavljeno Marec 27, 2017 Pravkar, maus pravi: zase se birgite... babe kje ti vidiš kako babo? notranc in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se