dr.looney Objavljeno April 20, 2017 Deli Objavljeno April 20, 2017 pred eno uro, VS800 pravi: Cevi bo meu fajmoštr čez, midva sam dostavlava..... Sam jest se ful rada igram s cevmi.... maus, Frenk 67 in VS800 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno April 20, 2017 Deli Objavljeno April 20, 2017 Jej maus in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 20, 2017 Deli Objavljeno April 20, 2017 (popravljeno) Odloču sem se .................................................................................................................. kaj že ... Popravljeno April 20, 2017. Popravil RobiRoberto VS800 in Frenk 67 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 30, 2017 Deli Objavljeno April 30, 2017 Da načnem eno domačo baso in en prleški liter DAMI34, Frenk 67, Ninč. in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Maj 16, 2017 Deli Objavljeno Maj 16, 2017 ....da danes ne delam nic..... Bmflar, pik1 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 16, 2017 Avtor Deli Objavljeno Maj 16, 2017 pred 16 minutami, dr.looney pravi: ....da danes ne delam nic..... tko kt ponavad odloćilna odloćitev bo padla jutri Bmflar, pik1 in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Maj 16, 2017 Deli Objavljeno Maj 16, 2017 pred 12 minutami, maus pravi: tko kt ponavad odloćilna odloćitev bo padla jutri ..jep....moj life je kot da sem v toplicah vsak dan.... maus in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 23, 2017 Deli Objavljeno Maj 23, 2017 odločil sem se da grem mojo Zajčico slikat na Mangart, kmal prec zdele Quest, Bmflar in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 23, 2017 Avtor Deli Objavljeno Maj 23, 2017 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: odločil sem se da grem mojo Zajčico slikat na Mangart, kmal prec zdele odloću sm se, da je ta objava popolnoma popolno nepotrebno nepotrebna, ker si me razvrvou Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 23, 2017 Deli Objavljeno Maj 23, 2017 pred 3 minutami, maus pravi: odloću sm se, da je ta objava popolnoma popolno nepotrebno nepotrebna, ker si me razvrvou sej sm se z zelo težkim srcem odloču, da to odločilno objavo tule odločno objavim, ker sem vedu da zna odločno vplivati na rzrvanost Bmflar in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Maj 23, 2017 Deli Objavljeno Maj 23, 2017 Zaradi svojih težav s spominom in smetenja po večih temah, sem se odločil, da bom vse svoje prispevke objavljal samo še v temi Moje izkušnje, kjer bom objavljal tudi tiste stvari, katere sodijo v druge teme. Kogar zanima kaj se z mano dogaja, DOBRODOŠEL. maus, Bmflar, Erik99 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 31, 2018 Deli Objavljeno Julij 31, 2018 Odločil sem se, da boste od prihodnjega vikenda naprej imeli mir pred mano za vedno !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Avgust 13, 2018 Deli Objavljeno Avgust 13, 2018 On 7/31/2018 at 11:26 AM, RobiRoberto said: Odločil sem se, da boste od prihodnjega vikenda naprej imeli mir pred mano za vedno !!! To je pa že maraton plavanja... Ne rini sam. Upam, da boš mel spremstvo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 15, 2018 Deli Objavljeno Oktober 15, 2018 Odločil sem se, da vam pokažem tole sliko maus, Akito, dr.looney in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 15, 2018 Deli Objavljeno Oktober 15, 2018 ...uuuuuu... a to pri vas rastejo taki pajki?... ..a to ga daš v dnevno sobo, kadar hočeš v miru kej pogledat? ...aja: ....odloču sem se, da je ful lep.. Bmflar in maus 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 15, 2018 Avtor Deli Objavljeno Oktober 15, 2018 odloćil sem se, da sem ostal brez besed Zivnorc, VS800 in Bmflar 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 15, 2018 Deli Objavljeno Oktober 15, 2018 pred 4 minutami, maus pravi: odloćil sem se, da sem ostal brez besed In prou je tko pred 13 minutami, Zivnorc pravi: ...uuuuuu... a to pri vas rastejo taki pajki?... ..a to ga daš v dnevno sobo, kadar hočeš v miru kej pogledat? Nope, na zvonc maus, dr.looney, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 17, 2018 Deli Objavljeno Oktober 17, 2018 @HD-Dyna .... odloču sem se, da pridem k tebi na obisk ...in na kratko pozvonim z zrolanim cajtungom iz tvojega poštnega nabiralnika Bmflar, VS800, dr.looney in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 17, 2018 Deli Objavljeno Oktober 17, 2018 pred 2 urami, Zivnorc pravi: @HD-Dyna .... odloču sem se, da pridem k tebi na obisk ...in na kratko pozvonim z zrolanim cajtungom iz tvojega poštnega nabiralnika Dobr, da si puvedu, da lohka prej base skrijem VS800, maus, Zivnorc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 18, 2018 Deli Objavljeno Oktober 18, 2018 ...odloćil sem se, da jo danes nafutram s pajki... ...pol jo dam pa pod kowter na toplo k ženi... .... ..od @HD-Dyna ... Zok, maus, dr.looney in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Oktober 19, 2018 Deli Objavljeno Oktober 19, 2018 pred 20 urami, Zivnorc pravi: ...odloćil sem se, da jo danes nafutram s pajki... ...pol jo dam pa pod kowter na toplo k ženi... .... ..od @HD-Dyna ... Kaj pa če jo nafutraš z žabico, ki hrbtno leži na listu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 19, 2018 Deli Objavljeno Oktober 19, 2018 pred 15 minutami, Darko3g pravi: Kaj pa če jo nafutraš z žabico, ki hrbtno leži na listu? ...zakaj pa misliš, da se je tista žabica odločla it počivat na lokvanj?!? ...zaradi okusnega in obilnega obroka.... sesir, Ninč., C eagle in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno December 11, 2018 Deli Objavljeno December 11, 2018 Uf, odločila sem se met par novih stvari. In začela bom loto igrat... ali vsaj hitre srečke drgnt, ker za vse te želje... ata peti delovni dan premal nakazuje dr.looney in VS800 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 7, 2019 Deli Objavljeno Januar 7, 2019 Odločil sem se, da bom samo še ležal na kavču in pil o , ker za moje objave o i dobim več všečkov, kakor za moje objave o hoji in bycykliranju ... Bmflar, skalar36, bajkr88 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 7, 2019 Deli Objavljeno Januar 7, 2019 Odločil sem se, da se ne bom nič odločil maus, skalar36, notranc in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se