brubi46 Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 (popravljeno) Da se bom nehala smilt sama seb in izkoristila situacijo do konca...jebi ga, vsega pač ne morm met :trance_33_sleep: Popravljeno April 23, 2008. Popravil brubi46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 Da bom za kosilo burek pa jogurt zmazal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 23, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 23, 2008 da se ne ukvarjam več z vsako presrano kuzlo :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 da se ne ukvarjam več z vsako presrano kuzlo :krneki: ti povem, da so mački boljši :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno April 24, 2008 Deli Objavljeno April 24, 2008 da grem v šiht . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno April 25, 2008 Deli Objavljeno April 25, 2008 En teden ne bom na MS! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno April 25, 2008 Deli Objavljeno April 25, 2008 Da grem na čik in kavo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno April 25, 2008 Deli Objavljeno April 25, 2008 En teden ne bom na MS! :whistle: Boma pazila da ne bo šel jukebox v ku**c :D Lepo se mej (kamorkoli že greš) :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno April 25, 2008 Deli Objavljeno April 25, 2008 Boma pazila da ne bo šel jukebox v ku**c :DLepo se mej (kamorkoli že greš) :winkiss: Čez en teden dobiš za pivo v virtuali! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno April 25, 2008 Deli Objavljeno April 25, 2008 . . . . grem skuhat si kavo . . . . in :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno April 26, 2008 Deli Objavljeno April 26, 2008 ne jebem nič pet posto...hahahahaha :D gremo uživat :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno April 26, 2008 Deli Objavljeno April 26, 2008 ne jebem nič pet posto...hahahahaha :D gremo uživat :yea1: beyba edin prou :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno April 27, 2008 Deli Objavljeno April 27, 2008 sm se jaaaaa. . . . . . :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 29, 2008 nekaj stvari, za katere sem se pred časom odločil, sem uresničil .... nekaj jih pa še moram :naughty: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaki Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 ...nehal pit kavo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 Da si naredim kavo in grem na čik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 da dons ne grem . . . . . :evilgrin: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 Da nekaj na novo začnem! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 ...da ne bom zajebov... No jest nism :D , sam kaj mi to pomaga :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Maj 7, 2008 Deli Objavljeno Maj 7, 2008 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Maj 8, 2008 Deli Objavljeno Maj 8, 2008 Da končno nardim ta 2.letnik faxa... pa grem redno naprej :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Maj 9, 2008 Deli Objavljeno Maj 9, 2008 . . . . . . . :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 9, 2008 . . . . . . . :whistle: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 9, 2008 da se bom vozil z mojim novim MP3-jem v čeladi ... muska do daskeeeeeeeeeeeee :whistle: sam ne vem kdaj bom za 8 GB muzike uspel naložit :lol1: če ima kdo kakšnen pameten link za snet muziko, naj mi javi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Maj 9, 2008 Deli Objavljeno Maj 9, 2008 da se bom vozil z mojim novim MP3-jem v čeladi ... muska do daskeeeeeeeeeeeee :whistle: sam ne vem kdaj bom za 8 GB muzike uspel naložit :lol1: če ima kdo kakšnen pameten link za snet muziko, naj mi javi [/quot SAZAS naslov v imeniku... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se