osa rider Objavljeno Avgust 31, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2008 da ne bom . . . . . uffff sm že pozabu . . . . :evilgrin:
SeBB Objavljeno Avgust 31, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2008 Da se ga ne bom 3tedne napil :beer2: , ker grem pol na Kreto :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: PRODAM CBR 100RR 06 !!
vapotek Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Da grem v petek na Sardinijo...
GRUNF Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 In kaj pol? Jaz pa sn se z mopeki včera vozo, pa kaj....
gregorius Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Da grem v petek na Sardinijo... in kaj zaj misliš da si frajer al kaj :fight2:
Alla Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Da grem v petek na Sardinijo... Itaq. :glare: Kaj vse ne narediš, sam da mi ne bi blo treba tiste obljubljene kave plačat..... :glare:
vapotek Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Jaz pa sn se z mopeki včera vozo, pa kaj.... Stari moj, oprosti, če te bom užalil, prizadel.....karkoli pač. Tisto čemur ti praviš vožnja, je, tak med brati pač povedano, bolj oviranje prometa, kot pa kaj druga. :P
vapotek Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Kaj vse ne narediš, sam da mi ne bi blo treba tiste obljubljene kave plačat..... :glare: Jebi ga, odkar smo uvedli euro, kava ni več poceni... :P
GRUNF Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Stari moj, oprosti, če te bom užalil, prizadel.....karkoli pač. Tisto čemur ti praviš vožnja, je, tak med brati pač povedano, bolj oviranje prometa, kot pa kaj druga. :P Normalno, da se zgodi.....ko bom flexerja prodal, neom več oviral ferkera. Čuj, te pa uživli na totih Sardinah al kaj so že.... :worship:
motoristek Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Da grem v petek na Sardinijo... Čuvaj se... :yea1: da ti ne bo slabo od njihove vode... :yea1:
maus Objavljeno September 4, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 4, 2008 :baa: :lol1: tatijebilapadobra ane ane :naughty: česemsepares :grim
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Normalno, da se zgodi.....ko bom flexerja prodal, neom več oviral ferkera. Čuj, te pa uživli na totih Sardinah al kaj so že.... :worship: Hecno, kam vse morejo loleki hodit, da jih kera pogleda ... :-)
YeTika Objavljeno September 6, 2008 Opozori Objavljeno September 6, 2008 da gremo čez vikend na morje :headbang: ... sj nebi nč rekla č bi šla s kom zanimivim ane.. :angry:
KawasakiGirl Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 Da bom sam še uživala :evilgrin: (aja sej to že tko al tko)
SharpNinja Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 D grem zdle na trening in se zmučm do konca :yes: , če treba bom tud na škrge dihala.
osa rider Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 da ne bom . . . . . :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: sm že pozabu kaj . . . . :whistle:
brubi46 Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 da grem k skavtom! :) :? :hmm:
KawasakiGirl Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 Da nam več tko zoprna, tečna za vsako stvar :whistle:
pajkica Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 jaz bom pa še kr pajkica naprej..... :whistle: bla težka odločitev... noute se me še znebl... :evilgrin:
riderrgirl Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 jaz bom pa še kr pajkica naprej..... :whistle: bla težka odločitev... noute se me še znebl... :evilgrin: :OK: ...
KawasakiGirl Objavljeno September 18, 2008 Opozori Objavljeno September 18, 2008 Da bom to leto pridno študirala, da naslednje leto končno diplomiram!!! O:-)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se