osa rider Objavljeno Avgust 31, 2008 Deli Objavljeno Avgust 31, 2008 da ne bom . . . . . uffff sm že pozabu . . . . :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeBB Objavljeno Avgust 31, 2008 Deli Objavljeno Avgust 31, 2008 Da se ga ne bom 3tedne napil :beer2: , ker grem pol na Kreto :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: PRODAM CBR 100RR 06 !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 Da grem v petek na Sardinijo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 In kaj pol? Jaz pa sn se z mopeki včera vozo, pa kaj.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 Da grem v petek na Sardinijo... in kaj zaj misliš da si frajer al kaj :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 Da grem v petek na Sardinijo... Itaq. :glare: Kaj vse ne narediš, sam da mi ne bi blo treba tiste obljubljene kave plačat..... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 Jaz pa sn se z mopeki včera vozo, pa kaj.... Stari moj, oprosti, če te bom užalil, prizadel.....karkoli pač. Tisto čemur ti praviš vožnja, je, tak med brati pač povedano, bolj oviranje prometa, kot pa kaj druga. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 Kaj vse ne narediš, sam da mi ne bi blo treba tiste obljubljene kave plačat..... :glare: Jebi ga, odkar smo uvedli euro, kava ni več poceni... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 Stari moj, oprosti, če te bom užalil, prizadel.....karkoli pač. Tisto čemur ti praviš vožnja, je, tak med brati pač povedano, bolj oviranje prometa, kot pa kaj druga. :P Normalno, da se zgodi.....ko bom flexerja prodal, neom več oviral ferkera. Čuj, te pa uživli na totih Sardinah al kaj so že.... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 Da grem v petek na Sardinijo... Čuvaj se... :yea1: da ti ne bo slabo od njihove vode... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 4, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 4, 2008 :baa: :lol1: tatijebilapadobra ane ane :naughty: česemsepares :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 4, 2008 Deli Objavljeno September 4, 2008 Normalno, da se zgodi.....ko bom flexerja prodal, neom več oviral ferkera. Čuj, te pa uživli na totih Sardinah al kaj so že.... :worship: Hecno, kam vse morejo loleki hodit, da jih kera pogleda ... :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 6, 2008 Deli Objavljeno September 6, 2008 preveč tega . . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 6, 2008 Deli Objavljeno September 6, 2008 :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno September 6, 2008 Deli Objavljeno September 6, 2008 da gremo čez vikend na morje :headbang: ... sj nebi nč rekla č bi šla s kom zanimivim ane.. :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 Da bom sam še uživala :evilgrin: (aja sej to že tko al tko) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 D grem zdle na trening in se zmučm do konca :yes: , če treba bom tud na škrge dihala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 da ne bom . . . . . :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: sm že pozabu kaj . . . . :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno September 17, 2008 Deli Objavljeno September 17, 2008 da grem k skavtom! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno September 17, 2008 Deli Objavljeno September 17, 2008 da grem k skavtom! :) :? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno September 17, 2008 Deli Objavljeno September 17, 2008 Da nam več tko zoprna, tečna za vsako stvar :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 17, 2008 Deli Objavljeno September 17, 2008 jaz bom pa še kr pajkica naprej..... :whistle: bla težka odločitev... noute se me še znebl... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno September 17, 2008 Deli Objavljeno September 17, 2008 jaz bom pa še kr pajkica naprej..... :whistle: bla težka odločitev... noute se me še znebl... :evilgrin: :OK: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 Da bom to leto pridno študirala, da naslednje leto končno diplomiram!!! O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se