mačka27 Objavljeno Oktober 12, 2007 Deli Objavljeno Oktober 12, 2007 Hi,hi,hi,hi, hja, neki tazga, meš res :blush: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 12, 2007 Deli Objavljeno Oktober 12, 2007 Trdno sprejel odločitev, da grem na pivo! Jetam 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Oktober 12, 2007 Deli Objavljeno Oktober 12, 2007 Odločil sm se da ne bom več zapravlu tok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 14, 2007 Deli Objavljeno Oktober 14, 2007 ....da se grem čez 15 minut matematiko učit :headbang: :headbang: ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Oktober 14, 2007 Deli Objavljeno Oktober 14, 2007 ....da se grem čez 15 minut matematiko učit :headbang: :headbang: ..... sam ti pa maš probleme s to matematiko :huh: razmišlam da bi mel vola doma, pa da bi ga pol zredu pa pol speku :slap: :slap: :slap: najbrš ga 100% ne bom mel(skor vrjetn) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 14, 2007 Deli Objavljeno Oktober 14, 2007 sam ti pa maš probleme s to matematiko :huh: če bi bla pridna pr pouku, problemov bilo bi sploh ne ;)....tako pa so :whistle: :whistle: .... no....zdej že mal več znam.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Oktober 14, 2007 Deli Objavljeno Oktober 14, 2007 da bom probu kej izpitov narest hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 Da bom za vsaj 46 dni nehal kadit, upam da rata :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 Da bom za vsaj 46 dni nehal kadit, upam da rata :unsure: Zakaj pa 46? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 Zakaj pa 46? rossi :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 (popravljeno) Mah kakšen rossi. Šteje se že od nedelje naprej (vključno z nedeljo), če se ne motim pa se 46dni izteče 1. decembra :) (ta datum pa sem malo pokopiral od 2h kolegov:D ) Popravljeno Oktober 16, 2007. Popravil gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 (popravljeno) Mah kakšen rossi. Šteje se že od nedelje naprej (vključno z nedeljo), če se ne motim pa se 46dni izteče 1. decembra :) (ta datum pa sem malo pokopiral od 2h kolegov:D ) velik sreče ;)... odločila sm se, da ne bom več poslušala drugih :trance_33_sleep: ....bom zaupala sama sebi :closedeyes: .... Popravljeno Oktober 16, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 enkrat ko sm se odloču da bom nehu pir pit da bom lahk neki shujšu me je isti dan tip od moje bivše prpelu dam :whistle: :whistle: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 Alkohol je kurba :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 19, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 Odločil sem se, da 10 dni ne napišem nobenega posta v nobeni temi na MS-ju. Evo ... minilo je 10 dni ... zdržal sem :worship: ... zdaj me pa čaka veliko za prebrat in malo povohunt :naughty: maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 19, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 Spet sem se neki odloču.. malo prej.. samo tega pa še ne povem naglas :nono: , se bo pa mogoče slišalo :naughty: kar se odločm, ponavad nardim :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 (popravljeno) Spet sem se neki odloču.. malo prej.. samo tega pa še ne povem naglas :nono: , se bo pa mogoče slišalo :naughty: kar se odločm, ponavad nardim :evilgrin: ne moreš, da ne bi, kajne :winkiss: :winkiss: Popravljeno Oktober 19, 2007. Popravil tati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 19, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 ne moreš, da ne bi, kajne :winkiss: :winkiss: :grrr :grrr :whistle: v življenju so zmeraj ene odločitve :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 26, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 26, 2007 Ne bom lagal za druge :evilgrin: ... zakaj neki le ? :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 26, 2007 Deli Objavljeno Oktober 26, 2007 Ne bom lagal za druge :evilgrin: ... zakaj neki le ? :krneki: Točno, zakaj le..... Naj drugi lažejo zame. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 29, 2007 Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 ...da se ne bom več učila, ko je zuni lepo vreme :angry: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 30, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 da spet naum nekaj časa pil :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 Da bom trmasta u božjo mater :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 7, 2007 Avtor Deli Objavljeno November 7, 2007 Odločil sem se, da se bom malo zresnil :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 Odločil sem se, da se bom malo zresnil :unsure: Brez veze, je že preveč takih :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se