brembo Objavljeno December 5, 2008 Objavljeno December 5, 2008 -Da bom bolj pogosto pomivala posode :closedeyes: pomivalni stroj :whistle: ? sm se odloču da nastavm kr traktorsko prikolco za miklavža :whistle: :D
LUMPKA Objavljeno December 5, 2008 Objavljeno December 5, 2008 Da se grem postričt danes in nazaj na rdečo barvo las
maus Objavljeno December 5, 2008 Avtor Objavljeno December 5, 2008 da še malo počistim nekatere sezname in kontakte :winkiss:
snoopy Objavljeno December 5, 2008 Objavljeno December 5, 2008 Da se grem postričt danes in nazaj na rdečo barvo las zelo mikavno... :krneki:
Furioso Objavljeno December 5, 2008 Objavljeno December 5, 2008 da še malo počistim nekatere sezname in kontakte :winkiss: Malo za pomoč...
maus Objavljeno December 5, 2008 Avtor Objavljeno December 5, 2008 Malo za pomoč... Za to pa res ne potrebujem pomoči, vseeno hvala :evilgrin:
YeTika Objavljeno December 5, 2008 Objavljeno December 5, 2008 nism se še... :unsure: k newem kaj nej nrdim nooo :huh: :xx: čeprau... :blush: :wub:
osa rider Objavljeno December 6, 2008 Objavljeno December 6, 2008 marsi kaj . . . .pa ne pomaga . . .
snoopy Objavljeno December 6, 2008 Objavljeno December 6, 2008 da bom še naprej izkoriščal življenje...minuto za minuto...
osa rider Objavljeno December 7, 2008 Objavljeno December 7, 2008 dost tega . . . . pa nč od tega . . .
SharpNinja Objavljeno December 7, 2008 Objavljeno December 7, 2008 D se oblečem nazaj v pižamo, d se mi zvečer nau treba spet preoblačit :whistle:
YeTika Objavljeno December 8, 2008 Objavljeno December 8, 2008 D se oblečem nazaj v pižamo, d se mi zvečer nau treba spet preoblačit :whistle: najbolš da si brez,pa ni nč problemu! hhehe :P drugač pa... nisem se še odločlaaa... če neweeeeem...tijooo :cry: :headbang:
brembo Objavljeno December 8, 2008 Objavljeno December 8, 2008 jst sm se pa kr odlocu :D...zur bo :P :D
Andrejaa Objavljeno December 8, 2008 Objavljeno December 8, 2008 jst sm se pa kr odlocu :D ...zur bo :P :D Kdaj pridem? Pa kam pridem? :evilgrin:
snoopy Objavljeno December 8, 2008 Objavljeno December 8, 2008 jst sm se pa kr odlocu :D...zur bo :P :D počakte me,počakte me :bounce: :bounce:
Brdaus Objavljeno December 8, 2008 Objavljeno December 8, 2008 drugač pa... nisem se še odločlaaa... če neweeeeem...tijooo :cry: :headbang: Pa dej že kup tist motor, da bo mir :lol:
brembo Objavljeno December 8, 2008 Objavljeno December 8, 2008 Kdaj pridem? Pa kam pridem? :evilgrin: ti že tulk časa hodiš pa še zdej nis pršla :lol1: snoopy sj maš raketo...nas boš že ujeu :D
snoopy Objavljeno December 8, 2008 Objavljeno December 8, 2008 ti že tulk časa hodiš pa še zdej nis pršla :lol1: snoopy sj maš raketo...nas boš že ujeu :D ja pa ne smem nort...se bom spet nalimu km pa razbil vse... kr počakte :grim Sm se odloču da me boli kurac....dobesedno...bo treba kj ugrent k pridm vn... :whistle:
brembo Objavljeno December 8, 2008 Objavljeno December 8, 2008 ja pa ne smem nort...se bom spet nalimu km pa razbil vse... kr počakte :grim Sm se odloču da me boli kurac....dobesedno...bo treba kj ugrent k pridm vn... :whistle: čak a si se odloču da te boli...al te res boli :D ? prva postojnaka notranjka..kokta in kava z mlekom :naughty:
snoopy Objavljeno December 8, 2008 Objavljeno December 8, 2008 čak a si se odloču da te boli...al te res boli :D ? prva postojnaka notranjka..kokta in kava z mlekom :naughty: sm se odloču...pol je pa res zečel bolet... :lol1:
osa rider Objavljeno December 9, 2008 Objavljeno December 9, 2008 odloču? nevem kwa že . . . . matr . . . . sm pozabu! :P
SharpNinja Objavljeno December 9, 2008 Objavljeno December 9, 2008 D bom še 5 minut prej hodila od doma, k se mi res ne da vsako jutro borit za parkplac :headbang: 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se