atek Objavljeno December 1, 2007 Deli Objavljeno December 1, 2007 da grem na en čik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 Da ignoriram to temo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 Odločil sem se, da se bom odločil o odločitvi, ki bo odločala o odločitvi , da se bom prav odločil... :unsure: Mal sem se zmedu :headbang: uf uf uf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 odločil sem se da se ne bom ločil :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 odločil sem se da se ne bom ločil :? od bulldoga :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 Da ne bom slabe volje temveč, da bom počakal, da bo jutrišnji dan minil ter nato naredila štalo, kjer jo moram To bi bilo potrebno sicer marsikje ampak ok, bom reducirala na službo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 4, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 4, 2007 js sm se tud odloču :grim panepovemkaj :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 6, 2007 Deli Objavljeno December 6, 2007 Da nekaj časa ne bom pisal na MSu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno December 6, 2007 Deli Objavljeno December 6, 2007 Da se ne druzim vec z debilnimi osebki :headbang: ... ampak kako, ce pa sami k meni rinejo :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno December 8, 2007 Deli Objavljeno December 8, 2007 Da je danes še en lep večer za žur. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno December 8, 2007 Deli Objavljeno December 8, 2007 Da danes ne bom pil nič.....čeprav grem ven.... :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno December 9, 2007 Deli Objavljeno December 9, 2007 Da ne bom nikol več slabe volje. Je full lepš če se ti trga :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno December 9, 2007 Deli Objavljeno December 9, 2007 da si grem kupt pir zmankal mi ga je :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno December 9, 2007 Deli Objavljeno December 9, 2007 da si grem kupt pirzmankal mi ga je :headbang: Da se mi ne bo to nikoli zgodilo.......... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 10, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 10, 2007 da bo vse drugače kot je bilo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 12, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 12, 2007 "graditi" vse skupaj od začetka :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno December 12, 2007 Deli Objavljeno December 12, 2007 Nekaj zamenjat! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno December 12, 2007 Deli Objavljeno December 12, 2007 nardit ta faks :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno December 12, 2007 Deli Objavljeno December 12, 2007 nardit ta faks :headbang: me too :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno December 12, 2007 Deli Objavljeno December 12, 2007 Da bom pridna NOT :whistle: Ma ne.. Se bo res treba potrudit :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Da bom za vsaj 46 dni nehal kadit, upam da rata :unsure: Evo, z eno minimalno prekinitvijo po 3h dneh (pol čika) že 2 meseca ne :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 da naredim nekaj zase :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Da grem spat , sem maximalno zj..an :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Da grem spat , sem maximalno zj..an :yawn: 2x :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 ...da grem med kralje ulice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se