Kane Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 da grem na fitness se redit...ker sem shujšu in punca me je pustila ker je rekla da me je manj za ljubiti
SharpNinja Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 Jutr šaltam na Simobil, dost je blo visenja na glavo z balkona :grim
bikez Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 (popravljeno) se še odločam... To nov nč, al se odločiš al pa ni ni pol .) Jutr šaltam na Simobil, dost je blo visenja na glavo z balkona :grim A bom lohk dobil številko . Drgač pa, čist zares sem se danes odloču, da se ne smem več zajebavat :grrr . Popravljeno Maj 3, 2009. Popravil bikez
SharpNinja Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 A bom lohk dobil številko . Drgač pa, čist zares sem se danes odloču, da se ne smem več zajebavat :grrr . Sj jo že maš .) (al s jo zgubu zanalašč :evilgrin: ).........drgač pa ja, res se boš mogu bl učit namest d okol z motorjem halavinš :grim :evilgrin:
bikez Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 Sj jo že maš .) (al s jo zgubu zanalašč :evilgrin: ).........drgač pa ja, res se boš mogu bl učit namest d okol z motorjem halavinš :grim :evilgrin: Vse se z namenom nardi . Ja mam, sam to je Mobitel , za vožnje so pa krivi izključno telefonski klici, tak da nisem jaz kriv, upret se pa tud ne morem k sem nemočen pr teh stvareh . Bom tud jaz šel na Simobil al pa raj ne, k firma plača Mobitel. Drgač pa se bojim, da je za ta izpit spet prepozno. Ajme . Torej odločitev je, nič več fur!!! Ključavnico na motor al pa gume predret :grrr (pa glih nove so gor, pa tak lepo v ovinek pade :yes: ).
riderrgirl Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 To nov nč, al se odločiš al pa ni ni pol .) .... Drgač pa, čist zares sem se danes odloču, da se ne smem več zajebavat :grrr . ja res je čas da se naglihaš... :evilgrin: :grim
SharpNinja Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 D grem enkrat za spremembo spat predn bo jutro naslednjega dne
SharpNinja Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 d grem dns mal v službo.....ampk sm gledat
maus Objavljeno Maj 5, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Sm prepustila odločitu nekomu drugmu sj sm se... kaj bi zdj še rada
Andrejaa Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 sj sm se... kaj bi zdj še rada Ja kaj mi pomaga če si se samu odloču..premakn se še mau ane, pa prlet častit kšno kokakolo :evilgrin:
SharpNinja Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 D grem še na eno pijačko pred The pijačko :naughty: dns
viky Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 da naj kar drugi povejo kaj....pa prevzamejo odgovornost
KawasakiGirl Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 Da bom jutr na šiht prnesla knjige in se učila namest da sm na motosvetu
snoopy Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 da bom tud dns mal pobiciklirala obstajajo tudi drugačni načini gonjenja PS:pa glih tko te lohka rit boli
snoopy Objavljeno Maj 10, 2009 Opozori Objavljeno Maj 10, 2009 Da bom pridna do konc mesca :lol1: šala dneva je v drugi temi
Sanda7 Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 da ljudi sploh ne bom več resno jemala,..in da bom verjela šele takrat ko bo dokazano,oz se bo zgodilo......in če se ne bo zgodilo se ne bom sploh sekirala in obremenjevala ..........zato kurc gleda vse k me mislijo imet za bedaka..in k se niso sposobni držat tega kar rečejo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se