maus Objavljeno December 14, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 14, 2007 da danes postanem virtualna legenda :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 Da danes zaključim z delovnim tednom :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 Da danes zaključim z delovnim tednom :whistle: jest sn se tu odloču že v pondelk :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 da grem zej na malco. njam :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 da danes postanem virtualna legenda :lol1: to si bil že učeri nabijač dneva :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 da sem srečna :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 Da mam za par ur dovolj učenja in ga grem zvečer žurat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 de grem domov,k mam pun k.... te službe :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 biti :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 Da grem juti vnovčit .... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 Da grem juti vnovčit .... :whistle: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 20, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 20, 2007 dokončno sem se neki določil :xx: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 dokončno sem se neki določil :xx: :angry: js sm se tud dokončno odloču,.... ...pa pol premislu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 1, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 1, 2008 da spet ne bom nekaj časa pil :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Da do sobote ne grem nič ven. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Da do sobote ne grem nič ven. Niti do štacune po futer? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Niti do štacune po futer? M aprav nikamor, bo že sestrca prnesla, če bom kaj rabla. Pa itak lahka žvim samo od pašte Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Ko jebe vse, odoh u planine :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjon Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Da do sobote ne grem nič ven. A me nisi lih ucera klicala, ca greva na pir :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Da neham :smoke: .... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Da se nikoli več ne zaljubim... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 A me nisi lih ucera klicala, ca greva na pir :) Ja ma to je blo včer. Smo ga spet mal zažural. Od danes bom pa doma - no vsaj upam :naughty: Da se nikoli več ne zaljubim... :( To sem tud jaz rekla 3 tedne nazaj pa je brez veze. Se vse preboli in preživi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Da se nikoli več ne zaljubim... :( ah dej no nehi to je pa ja neki najlepšga kar se ti lohka zgodi :inlove: :love1: Se vse preboli in preživi true true :worship: VEDNO ne glede na kaj, in potem je vse samo še lepše in slajše....garantirano ;) :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 odločila sm se da si dam narest tattoo :whistle: :whistle: nekje :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 da ne jeb*m žive sile več.... Pa BTW tisti q.zarečeni kruh smvrgla u smeti! zA VSAK SLUČAJ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se